Zegna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 vizyona actim ama , dayanamadim burayada aciyorum :). 2004-2005 futbol sezonu boyunca Fenerbahçe takımının ve taraflarının takip edildiği 280 saatlik çekimlerin ürünü olan bir film. Filmin merkezinde, altı Fenerbahçe taraftarının bu süreç içinde yaşadıkları yer alıyor. Film Fenerbahçe sevgisinin yanı sıra bir takımın taraftarı olmanın getirdiği sevinçleri ve üzüntüleri, bizzat taraftarların gözünden aktarmaya çalışıyor. Fenerbahçeli eski futbolcu Ogün Altıparmak 'ın ABD de sinema sektöründe çalışan oğlu olan Okan Altıparmak'ın yönettiği film, futbola içeriden bir bakış geliştirmeye çalışıyor. Koyu bir fenerbahceli olarak bugun gittim filme.. gercekten basarili bir yapim cok guzel cekmisler.. gol atinca veya yiyince fenerbahce taraftarinin surat sekillerinden kufurlerine kadar hersey var. beraber maca gittigim insanlarla roportajlar yapmislar felaket sasirdim :) film ozellikle 6-7 fenerbahce taraftari uzerinde yogunlasmis 2 tanesi bayan olmak uzere. daha cok onlarla roportaj ve onlarin maclardaki hallerini gosteriyor fakat ayni zamanda cogu taraftar gruplarinida gosteriyor. arkadaslarimla izlerken filmi ankaragucu macini gostermeye basladi.. ulan o ne bi baktim "ben". ehjuah sinemada kendimi izliyorum hoplayip ziplayip kufurederken ,gol olunca milletin uzerine atlarkan filan , gorunce acaip garip oldum ya :D arkadaslar filan koptular , ister istemez bende gulmeye basladim ama bi yandanda acaip duygulandim ya :) boyle fenerbahce atkim , formam yanimda maca gittigim arkadaslarim yun yumagi gibi olmus bagiriyoruz tuylerim diken diken oldu be. vay be filan derken besiktas macina yoneldi film , ehueh istanbuldayiz bu sefer gene ben! :D vapurdaki besiktaslilara kufur ediyoruz , onlarda bize ediyor :) bu arada film de hic bir sansür yok , kufurler apacik ortada.. felaket sasirmis bi sekilde terkettim salonu , neden bilmem ama felaket gururlandim. iyide olsa kotude olsa bi nevi fenerbahce taraftarini temsil etmisim orda super bisi ya! tribunlerde , hep dillerde , bu sevda bitmez gonullerde.. :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 her fenerbahçelinin gitmesi gerek bence akalım :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 İlk fırsatta gidecem inşallah , anlatılanlara göre herkesin gitmesi,görmesi gereken bir film.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bi imza verirsin artık Zegna :)[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ewet kesinlikle gitmemiz gerek bu filme.. heryuerde çıktımı yada nerde bulabiliriz...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yanki you sux! ;) film sinemalarda oynuyor suan.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 AEhaueh emre senidemi görücez şimdi orda =P Gidicez bu hafta sonu kesin..DVD si cıksın onuda alıcaz tabi.. Gidelim,duygulanalım =)[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Zegna para iste yapımcılardan bele$e oynatmışlar seni bak :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 celebrity olmuşsun :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 artık havamızı da atarız biz bu adamı ünlü olmadan önce tanıyoduk falan die:D[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 evet bu traqflardan sonra zegnayı paticikten ihraç kampanyası başlatıyorum , nede olsa küfür istemyoruz paticikte :D:D:D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Aziz Yıldırım:Kadıköyde kesinlikle küfür edilmez. Spiker:Efendim filimde var her şey belgeli yani hem dijitürk gibi sadece kadıköyde küfür olunca sesi kısmamışlar her şey duyuluyor. Aziz Yıldırım:Montajdır o montaj.Hem filmi kesin Galatasaraylı biri yapmıştır. Spiker:Hayır efendim efsane oyuncularınızdan Ogün Altıparmak'ın oğlu yaptı oda hasta Fenerli. Aziz Yıldırım:Ha ne olamaz.Ogünü çağırın bana yada yok yok çağırmayın hemen atın o haini klüpten yıllardır söylediğimiz yalanı nasıl deşifre eder.Oh be rahatladım biraz hem uzun süredir kimseyide klüpten atmıyordum ilaç gibi geldi valla. :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Blacksmith halini bilirim Zegna'nın uo'dan..Aaah ah.. Film yıldızı oldu çıktı şimdi...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Nevberos, 01 Aralık 2005 11:37 tarihinde demiş ki: Aziz Yıldırım:Kadıköyde kesinlikle küfür edilmez. Spiker:Efendim filimde var her şey belgeli yani hem dijitürk gibi sadece kadıköyde küfür olunca sesi kısmamışlar her şey duyuluyor. Aziz Yıldırım:Montajdır o montaj.Hem filmi kesin Galatasaraylı biri yapmıştır. Spiker:Hayır efendim efsane oyuncularınızdan Ogün Altıparmak'ın oğlu yaptı oda hasta Fenerli. Aziz Yıldırım:Ha ne olamaz.Ogünü çağırın bana yada yok yok çağırmayın hemen atın o haini klüpten yıllardır söylediğimiz yalanı nasıl deşifre eder.Oh be rahatladım biraz hem uzun süredir kimseyide klüpten atmıyordum ilaç gibi geldi valla. :D:D:D Fenerbahçeyi kıskanan lar ortaya çıkıo bu filimde fenerbahçenin neler yaptığını ortaya koyduğu için vede özellikle 2004-2005 sezonu anlattığı içinmi bunu yazdın acaba merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 İki çift latife yapmış adam niye reaksiyon veriyorsun bu kadar? Küfür etmişler işte yalanmı,küfür engellenemez zaten,bir toplum hareketidir..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 simdi orda adami yakin cekim cekio adam nasi kufur ediyo ahah ama sorun su ıste toplu kufur yok cok fazla , bireysel olarak kufuru engellıyemezsin zaten bence yani en basitinden ben mac izlerken cok fazla kufur ederim cogu kısıde oyledır bence[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 arkadasım rüyasında gormus fenerin tarihinin filmi yapılıomus 10 dakka falan suruomus sadece galatasaraya attıkları 6 golu gosteriolarmış[signature][hline]ıf you want breakfast in bad,sleep in the kitchen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Yanında patlamış mısırda vermişlermi?[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Sanatsal yönü olmayan bir film. Rezil İğrenç bir film. Bunu hangi zihniyet koymuş vizyona ? Kült filmler arasına girmesi imkansız! ps: güzel birşey hertakımın olsa filmi keşke =) [signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 [Bu mesaj zebby tarafından 03 Aralık 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Nevberos, 01 Aralık 2005 11:37 tarihinde demiş ki: Aziz Yıldırım:Kadıköyde kesinlikle küfür edilmez. Spiker:Efendim filimde var her şey belgeli yani hem dijitürk gibi sadece kadıköyde küfür olunca sesi kısmamışlar her şey duyuluyor. Aziz Yıldırım:Montajdır o montaj.Hem filmi kesin Galatasaraylı biri yapmıştır. Spiker:Hayır efendim efsane oyuncularınızdan Ogün Altıparmak'ın oğlu yaptı oda hasta Fenerli. Aziz Yıldırım:Ha ne olamaz.Ogünü çağırın bana yada yok yok çağırmayın hemen atın o haini klüpten yıllardır söylediğimiz yalanı nasıl deşifre eder.Oh be rahatladım biraz hem uzun süredir kimseyide klüpten atmıyordum ilaç gibi geldi valla. :D:D:D +1 :D :D[signature][hline]Mephistoooo STyle>>>>Querezma mephistoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 lan o vapurda ben de vardim! capulcu fener! asdasd[signature][hline]kasim 2005 seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bireysel küfür edilmesi ancak daha fazla bayan taraftar ve insanları aileleri ile maçlara gelmeye teşvik etmek ile olur. Ben de 3 tane fb-gs derbisine gitmiştim havada uçuşan küfürlerden baya eğlenmiştim. Biri gol kaçırınca ordaki biri küfür eder diğeri nea sen benim amca oğluma nasıl küfür edersin der kafa göz dalarlar sonra o civar heme fenerli fenerliye vurmaz hede hööö der durur kavga ama o sırada birinin kaş açılmıştır falan baya eğlenmiştim :) Bu arada fenerli birinin dediği bir laf çok hoşuma gitmişti. Bu derbiler FBnin başarılı olduğu seneler de değildi GSnin zamanlarındaydı. "Ulan şampiyon olmayalım, Avrupaya gitmeyelim ama şu GSyi yenelim yeter" :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 daha once acılmıstı. bırazda bız sabote edelım :)[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: takozcu, 02 Aralık 2005 18:23 tarihinde demiş ki: arkadasım rüyasında gormus fenerin tarihinin filmi yapılıomus 10 dakka falan suruomus sadece galatasaraya attıkları 6 golu gosteriolarmış aha ahah ahaha komik komik[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar