Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok İlginç...

Revell

Öne çıkan mesajlar

askiles günde 10-12 saat arası oynayan bir playerdır.Su anda bl de horde un A-team olarak nitelendiriliren raidin liderligini yürütüyor.Zaten her macı aldıkları icin gunde 100k honor rahatca kasabiliyor.Ben günde 6 7 saat oynuyorum premade raidle.Bizim raid de cok saglam ve gunde 50-60 k hnor alıyorum bu oynama süremle.Tabii random oynayarak bu honorları kasman baya bi süreni alır.Önemli olan kazanıp kazanmaman...[signature][hline]Wow:Urarenge/Bl/horde W3:Ttrastafarian
Blood marks heaven's path!
Sosyal ağlarda paylaş

çok kolay bişi. muhim olan fiction'u serverda zayıf olmasın, bglerde hep yenilio olmasın. yaz olduğunu düşün işinin olmadığını, bütün gün honor farm yaptığını düşün. 16. haftada unranked bir charı warlord yapabilirsin.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Revell, 03 Aralık 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
200k tamamda ben burda 735kdan bahsediyordum :)

demekki günde 12-13 saat oynamış :) ama sağlam kasmış. FW de böyle bi adam vardı ama premaid girmiyodu bg ye ve haftada 400k falan kasıyodu.

[Bu mesaj Mulf tarafından 03 Aralık 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben acc frozen olmadan önce günde 16sa oynuyodum :) ben 26yken biri 32ydi ben 39ken 36ydı üstüne be corporal oldum adam private kaldı yani 60ken bu kadar zaman sırf adam kessen rahat yaparsın. ama kaç ay sürer açep :) ?[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 40
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

eheh sam var bizdede.14 olucak yakında[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

bana bunu göstermen ya zaten şu an toefl kasmamın tek nedeni ocak ayından itibaren günde 18 saat online olayına dönme isteğim :D yoksa paşa paşa gideriz hazırlığa hehe. of allahım of.

bu arada bu aşk varken bırak 18'i, vucüt iflas etmese 2-3 gün oynarım. ancak ne takım kurcak ne de karşıda takım olcak adam olmadığı zamanlarda uyumak karlı bir iştir. mmorpg öle bişidir ki. dandik ragnarosu bile sabah 5 de kalkıp okuldan önce 3 saat oynamaktır. amaç ise uyanmaktır :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...