Revell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Dün BL'de Orgrimmarda tur atarken dikkatimi çekti, acaba bu insan günde kaç saat oyuna vakit ayırıyor çok merak ettim. Belki bunun gibi bir sürü insan vardır ama ilk defa böyle birini gördüğüm için biraz ilgimi çekti :)[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bol boş zamanı olan biri günde rahat 1k yapabilir.. Ve de bunu sürekli yaparsa Warlord olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 double post [Bu mesaj Virtue-L tarafından 03 Aralık 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 gunde 16 saat ile yapabiliyosun :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 16 saat (O_o) haftanın hergünü 16 saat oynasa... :) bişey demiyorum sustum[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bu son aylarda baya kisi rank14 oldu bl de[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firedcam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 askiles günde 10-12 saat arası oynayan bir playerdır.Su anda bl de horde un A-team olarak nitelendiriliren raidin liderligini yürütüyor.Zaten her macı aldıkları icin gunde 100k honor rahatca kasabiliyor.Ben günde 6 7 saat oynuyorum premade raidle.Bizim raid de cok saglam ve gunde 50-60 k hnor alıyorum bu oynama süremle.Tabii random oynayarak bu honorları kasman baya bi süreni alır.Önemli olan kazanıp kazanmaman...[signature][hline]Wow:Urarenge/Bl/horde W3:Ttrastafarian Blood marks heaven's path! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Virtue-L, 03 Aralık 2005 18:49 tarihinde demiş ki: Ben [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 sen esas bugün ve yarın kascakları honoru gör :D wsg weekend oldugundan rewardlar 2 katı.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 günde 5-6 saat oynayarak sağlam bi premaid raidle haftada 200k honor yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 200k tamamda ben burda 735kdan bahsediyordum :)[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 çok kolay bişi. muhim olan fiction'u serverda zayıf olmasın, bglerde hep yenilio olmasın. yaz olduğunu düşün işinin olmadığını, bütün gün honor farm yaptığını düşün. 16. haftada unranked bir charı warlord yapabilirsin.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Revell, 03 Aralık 2005 20:22 tarihinde demiş ki: 200k tamamda ben burda 735kdan bahsediyordum :) demekki günde 12-13 saat oynamış :) ama sağlam kasmış. FW de böyle bi adam vardı ama premaid girmiyodu bg ye ve haftada 400k falan kasıyodu. [Bu mesaj Mulf tarafından 03 Aralık 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Virtue-L, 03 Aralık 2005 18:49 tarihinde demiş ki: Ben [signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 İnsan hiç mi sıkılmaz yaw gunde 12 saat haftada 7 gün robot gibi. Acaba para mi kazaniyo karsiliginda ?[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 1- askiles 2- kellz zaten gece 3-5 de bakıom onlinelar, sabah okula gıdmeden bakıom online bunlar boyle :)[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ben acc frozen olmadan önce günde 16sa oynuyodum :) ben 26yken biri 32ydi ben 39ken 36ydı üstüne be corporal oldum adam private kaldı yani 60ken bu kadar zaman sırf adam kessen rahat yaparsın. ama kaç ay sürer açep :) ?[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hamarusta geçen haftlarda yine böle bi wsg haftasında Natuko isimli eleman 1milyon küsür yapmıştı bir haftada ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 eheh sam var bizdede.14 olucak yakında[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Askiles sürekli takıldığım grup arkadaşlarımdan biri. Bu evvelki gün yaptığı honor bu arada. Dün 150k civarı yaptı bugün 200 bekliyorum. Açıkçası şöyle söyleyeyim, 18 saat civarı pvp yapıyor askiles. Daha fazlasını da gördüm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ben kasıcam inşallah =)[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Askiles haha :) Askiles crits EnglishLanguage for 2000 (942 absorbed). Bizimkiler öyle kasıyor, hepsinin hayallerini HW süslüo..[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bana bunu göstermen ya zaten şu an toefl kasmamın tek nedeni ocak ayından itibaren günde 18 saat online olayına dönme isteğim :D yoksa paşa paşa gideriz hazırlığa hehe. of allahım of. bu arada bu aşk varken bırak 18'i, vucüt iflas etmese 2-3 gün oynarım. ancak ne takım kurcak ne de karşıda takım olcak adam olmadığı zamanlarda uyumak karlı bir iştir. mmorpg öle bişidir ki. dandik ragnarosu bile sabah 5 de kalkıp okuldan önce 3 saat oynamaktır. amaç ise uyanmaktır :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bkz: safir[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar