Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Kaede said: http://www.youtube.com/watch?v=sa9VYZ26Je0&feature=player_embedded coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook iyi (tu)(tu)(tu) batirmiycaklar gibi duruyor heyt beaaaaaaah said: drown in your ideals and die! archer cidden yoneticek eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 dizinin tekrar yayını için yeni OP http://www.youtube.com/watch?v=Pu7n2IDDx_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 muzik <3 <3 <3 begendim ben reproduction ayagina fate route ile alakasiz yerleri silip full fate route cikarirlarsa kiyar paraya bluerayini alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Viktor said: archer cidden yoneticek eheueheu yönetecekte kendi kendini yönetecek abi... kimi yönetecek... lafları ettiği kişi kendisi... edik asıl yönetecek olan bildiğin lancerdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ubw lancer > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-yIO1IMuqn4 UBW movie theme in full versiyonu lyricleri buldum SAHANE OLMUS said: What do people think when they finally reach the end of their dreams? When I finally get there, what sort of face will I have? Even if I am betrayed, deemed unnecessary I won't forget, what I chose for myself Even if it's a false dream, I will strive for it It's okay to laugh about it now Even if it's something simple, I want to aim for it It's still off in the distance, but surely, even the fake will become real After passing by their dreams, people gain the strength of steel When I finally got there, the only one I couldn't save was myself Even in a meeting by chance, nothing more than a name is given The only thing that will be remembered, is his glorious figure shining like a jewel Because it's a false dream, I regret it But I've already gotten my answer Because it's made of lies, I will continue to embrace it It's still hazy, but surely, the truth was right here all along The words resounded, almost like a miracle 'It's not wrong' - it just kept pouring out Even if it's a false dream, I will strive for it It's okay to laugh about it now Even if it's something simple, I want to aim for it It's still off in the distance, but surely, even the fake will become real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Kaede said: dizinin tekrar yayını için yeni OP tekrar yayinda HD kalite olacak mi ? bendekilerin cozunurlugu 640x368 , cok ufak ve dandik kalite. Acaba yeni halini mi beklesem diyorum seyretmek icin ? ya da HD daha once baska bir yerlerde cikti da haberim mi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 720p bd ripleri var zaten dizinin, istersen onları indir. bu biraz tekrar çekim gibi. bayağı değiştirilen şey var gibi duruyor. konu olarak değil de tekrar yazılan dövüş kısımları falan var herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 assasin cok delikanli adammis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 iki assassin de iyidir esasında bu nasu namussuzu her karakteri bir şekilde sevdiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 fate stay night tv reproduction 1 1 saatlik bi ovamsı buldum, hayret kaede vermemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ahah önemli bişey değil o ya tv dizisinin özeti gibin 2 tane 1 saatlik ova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 unlimited blade works 720p bd - utw - 4.25gb 1080p filan daha sonra çıkaracaklarmış, iyi seyirler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 o torrentdeyim ben ama geç kalmışım 65S/3771L şu an DL 5kb/s falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 180/4000 ama bir alman bir amerikan seed kendi aralarında 170 ile yolluyorlar bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 UBW yi visual noveldan okumsutum bir sene once yorumumu onun sutunden cok genel kaliteden yapmaya calisicam yoksa "THE ORIGINAL WAS BETTER" geyigi bayata sarar UBW nedir onu yaziyim once, cok QQ ve akrmasa olmus, UBW kesinlikler bir "devam" yapimi degil, alternatif bir hikaye visual novel da (ki basito larak VN ne derseniz, kendi macerani sec kitapalri vardi hani, sunu yapcaksan su sayfaya yok bole yapuiyim diyorsan su sayfaya gec modunda, onun bilgisayar ustunden okunan ve resim muzik ve seslendirme ile destekleneni) sira ile giden 3 tane route var ilk FSN default route olan Fate route fate den sonra unlimited blade works gelir, filmde gosterilmesede tek bir yerde olusucak olan kucuk bir degisikligin butun seneryoyu nasil teptaklak ettigini goruruz UBW den sonra heavens feel gelir ki daha okuma sansim olmadigindan bende pek bisi yazamicam :p kitpatan sinemaya cevrimelrin hemen hemen hepsi gibi cok fazla kirpilmak zorunda kalmis, burdan yirtabilmek icin zaten FSN de olan sahneleri cok hizlica gecmisler o yuzden ilk FSN yi izlemediyseniz %90 hicbirsey anlamayacaksiniz, onu bastan soyliyelim duygusallik ve romance icerikli pek cok sahnede kisilmis, ortaya 2 saat suren non stop action cikmis iyi guzel, cizimler genelde iyi olsada arada cok komik sekilde sapittiklari olabiliyor bunun yaninda olayi bagliyan veya analtan sahnelerde kisilmis, UBW baya diyalog agirlikli bir route idi, ozellikle sonlara dogru VN yi okumadiysaniz bir sey anlamiycak ve begenmiyceksiniz, konu yavan gelicek (ki UBW nin sonu anti-climactic endinglerin krali olabilir) action hatirina izledim, fena degildi sonucta fate agir ilerliyen konusu ile bolum bolum yayinlaninca illahlah dedirtmisti, birde ustune UBW den ve tamamen sallama bikac sahne sokmuslardi ekstradan, UBW ise kendi basina zaten baya epic iken compressleme ihtiyaci duymuslar, tasiyamamis fate sinema, UBW haftalik formatta yayinlansaydi 10 kat daha fazla basarili olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Ben filmi beğendim başlarda fast-forwardın abartısını yapmışlar, FSN animeyi izlememiş olsam zerre anlamazdım. Diğer yandan neden Lancer Kotomine "Rin'i öldür" emrini verince, "command kullanmazsan yapmam" dedi, anlamadım. Rin Lancer için önemli birisi miydi acaba? Filmden anlayamadım, VN'i de okumadım. Spo'da yazarsa bilenler cevabını. Birde 3-5 yerde cpu dayanmadı (mesela sondaki görüntülerde zorlandı, ending sonrasındaki). Dual core hayvan gibi makinem var, encoding'i mi yanlış UTW'nin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 izlemeyen bakmasin simdi lance chu chulainn, mitolojik bir kahraman sonucta chu chulainn yapi oalrak boyle sovalye gibi, kadinlara asiri duskun ve ozellikle soylu ve guclu kadinlara karsi zaafi var, hatta komedidir bir kadinla kapisiyor, hatunun periodu gelince zarar veremem diyip savastan cekiliyor filan, o derece delikanli derlerya ole bi adam iste, mesal geasa lari var bunlarin asla bozamiycaklari (bozarlarsa 3 vakte akda gg olucaklari) irlanda mitolojisinde, lancerin bi geasa si "Asla kopek eti yemiycem" digeri ise "asla bir kadin tarfindan verilen yemegi reddetmiycem", ve chu chulainn i anca bu sekilde odluruyorlar, bir cadi gelip kopek eti teklif ediyor ikisi birbirinle cakisinca birini bozuyor ve gg oluyor, olurkende gene etrafini yakiyor animedeki gibi rin direk adamin tipi yani, onu gectim adamin kitabinda yok silahsiz bir kadina saldirmak, kotominenin kendini oldurtucegini bilse gene yapardi, pek bisi degismezdi cok delikanlidir lancer bu arada archerin olayi cok ozet gecmisler, kisaca yaziyim atlayip bok ettikleri yerleri archer daha sert, tam fallen knight VN de, "sen gecikince rin i shinji ye verdim su anda ya oldurmustur yada tecavuz ediyordur" gibi bri cumle kuruyor son derece rahat archer emiya, gercekten super kahraman oluyor ama 100 kisiyi kurtarabilmek icin 10 kisiyi feda ediyor, 1000 kisiyi kurtarabilmek iccin 100 kisiyi feda ediyor, her kurtardigi insan ile vizyonu aciliyor, genede pes etmiyor insanlari kurtarmaya devam ediyor ideali su "kimsnein mutsuz olmasini istemiyorum" "herkesi kurtarmak istiyorum" bunlar birbiri ile cakisiyor, bunu farkediyor archer mutluluk sandalyeleirnin insanalrdan az oldugunu gorunce bu defa hicbi zaman mutlu olamiyicak insanlari oldurmeye basliyor, onlari feda edip daha cok insan kurtariyor, feda ettiklerini kurtarmak icin baskalarini feda ediyor genede yilmiyor, pes etmiyor ideali tarafindan ihanete ugradigi halde bu yolda devam ediyor burda saber soruyor "senin idealin belli, kendini feda ederdir baskalari yerine, eger oyle olmasa niye geri donup gunahlarindan arinmak icin kendi gencligini oldurmeye calisiyorsun" diyince archer cildiriyor hicbir zaman gunah cikarma gibi bri amacinin olmadigini soyleyip animede anlatamadikalri bombayi patlatiyor archer bir savasi engelliyor, ve kurtardigi kisiler tarafindan engelledigi savasin sebebi olarak ilan ediliyor, sonra yakaliyip idam ediyorlar ama genede pisman olmuyor, dunya ile kontrat yapip guardian oluyor, gaurdianlar dunyanin kendi yapisinda ortaya cikan ve dunyayi koruyan varliklar, reankarnasyon dongusunden cikarilip koruyucu oluyorlar, insanlar genelde bir dileklerini gerceklestirmek icin guardian oluyor, dunya yasarken bu dilegin gerceklesmesini sagliyor ama olunce guardian olarak hizmet ediyorsun, neredeyse butun epik kahramanlar bu sekidle guardian oluyor, servant konsepti bunun ustune oturuyor zaten misal saber olmeden once dunya ile kontrat yapiyor, graili istiyor ve dunya tarafindan grail war a yollaniyor, grail i kazandigi anda olup guardian olucak, fate in ana konusu buydu misal ama animede beceremediler anlatmayi archer guardian olunca bunun anlamini cozuyor, guardianlar dunyayi insanlardan koruyor (kara no kyokai dada geciyor bu konsept), birileri dunyanin varligini tehlikeye atan birsey yaptiginda dunya guardianlari yollayip olay mahallindeki herkezi temizletiyor, archer olumunden sonra surekli bu pis isi yapmak zorunda kaliyor, guardian olursa gercekten dunyayi koruyabilicegine inanirken dunya tarafindan iyi veya kotu demeden gezegeni tehlikeye atan herkesi oldurmek zorunda birakilan biri oluyor, olumunden onceki hayati ile olumunden sonraki guardianligi arasinda fark olmiyor, hayatin tadini cikaran insanlari korumak icin umutsuz insanlari oldurmek zorunda kaliyor her seferinde bir iki uc dort derken kiriliyor ve dagiliyor, grail war u bildigi icin %0.001 ihtimalde olsa gunun birinde servent olarak gider kendi gencligimi oldururum diye yasamaya basliyor, surekli insanlari oldururken onu ayakta tutan tek sey bu oluyor ve en sonunda o ihtimal gerceklesip rin tarafindan shirou nun hayatini kurtaricak kolye ile summonlaniyor shirou ile kapismasinin sonunda shirou nun idealini korumak icin harcadigi caba ve bitkin durumdayken oyle bir dirayetle "baskasina olsa kaybedebilirim ama kendime karsi kaybedemem" cigligindan etkileniyor hikayenin sonunuda aciklamamislar, rin londraya magician assosiation akademisine katilmaya gidiyor iste, shirou yuda ciragi olarak goturuyor beraberinde, surekli ona goz kulak olup archer gibi olmamasini saglamak istiyorki zaten UBW de rin ile shirou birbirine asik (cok epic bir randevu sahnesi vardi, rin le piknige gidiyorlar cogu olayi orda konusuyorlardi, cikarmis mallar butu ndiger romance sahneleri gibi, VN de rin seviserek mana transferi aciyordu o yuzden isin sonunda yastiga sarilip kizariyor ehueheu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Viktor said: izlemeyen bakmasin simdi lance chu chulainn, mitolojik bir kahraman sonucta chu chulainn yapi oalrak boyle sovalye gibi, kadinlara asiri duskun ve ozellikle soylu ve guclu kadinlara karsi zaafi var, hatta komedidir bir kadinla kapisiyor, hatunun periodu gelince zarar veremem diyip savastan cekiliyor filan, o derece delikanli derlerya ole bi adam iste, mesal geasa lari var bunlarin asla bozamiycaklari (bozarlarsa 3 vakte akda gg olucaklari) irlanda mitolojisinde, lancerin bi geasa si "Asla kopek eti yemiycem" digeri ise "asla bir kadin tarfindan verilen yemegi reddetmiycem", ve chu chulainn i anca bu sekilde odluruyorlar, bir cadi gelip kopek eti teklif ediyor ikisi birbirinle cakisinca birini bozuyor ve gg oluyor, olurkende gene etrafini yakiyor animedeki gibi rin direk adamin tipi yani, onu gectim adamin kitabinda yok silahsiz bir kadina saldirmak, kotominenin kendini oldurtucegini bilse gene yapardi, pek bisi degismezdi cok delikanlidir lancer bu arada archerin olayi cok ozet gecmisler, kisaca yaziyim atlayip bok ettikleri yerleri archer daha sert, tam fallen knight VN de, "sen gecikince rin i shinji ye verdim su anda ya oldurmustur yada tecavuz ediyordur" gibi bri cumle kuruyor son derece rahat archer emiya, gercekten super kahraman oluyor ama 100 kisiyi kurtarabilmek icin 10 kisiyi feda ediyor, 1000 kisiyi kurtarabilmek iccin 100 kisiyi feda ediyor, her kurtardigi insan ile vizyonu aciliyor, genede pes etmiyor insanlari kurtarmaya devam ediyor ideali su "kimsnein mutsuz olmasini istemiyorum" "herkesi kurtarmak istiyorum" bunlar birbiri ile cakisiyor, bunu farkediyor archer mutluluk sandalyeleirnin insanalrdan az oldugunu gorunce bu defa hicbi zaman mutlu olamiyicak insanlari oldurmeye basliyor, onlari feda edip daha cok insan kurtariyor, feda ettiklerini kurtarmak icin baskalarini feda ediyor genede yilmiyor, pes etmiyor ideali tarafindan ihanete ugradigi halde bu yolda devam ediyor burda saber soruyor "senin idealin belli, kendini feda ederdir baskalari yerine, eger oyle olmasa niye geri donup gunahlarindan arinmak icin kendi gencligini oldurmeye calisiyorsun" diyince archer cildiriyor hicbir zaman gunah cikarma gibi bri amacinin olmadigini soyleyip animede anlatamadikalri bombayi patlatiyor archer bir savasi engelliyor, ve kurtardigi kisiler tarafindan engelledigi savasin sebebi olarak ilan ediliyor, sonra yakaliyip idam ediyorlar ama genede pisman olmuyor, dunya ile kontrat yapip guardian oluyor, gaurdianlar dunyanin kendi yapisinda ortaya cikan ve dunyayi koruyan varliklar, reankarnasyon dongusunden cikarilip koruyucu oluyorlar, insanlar genelde bir dileklerini gerceklestirmek icin guardian oluyor, dunya yasarken bu dilegin gerceklesmesini sagliyor ama olunce guardian olarak hizmet ediyorsun, neredeyse butun epik kahramanlar bu sekidle guardian oluyor, servant konsepti bunun ustune oturuyor zaten misal saber olmeden once dunya ile kontrat yapiyor, graili istiyor ve dunya tarafindan grail war a yollaniyor, grail i kazandigi anda olup guardian olucak, fate in ana konusu buydu misal ama animede beceremediler anlatmayi archer guardian olunca bunun anlamini cozuyor, guardianlar dunyayi insanlardan koruyor (kara no kyokai dada geciyor bu konsept), birileri dunyanin varligini tehlikeye atan birsey yaptiginda dunya guardianlari yollayip olay mahallindeki herkezi temizletiyor, archer olumunden sonra surekli bu pis isi yapmak zorunda kaliyor, guardian olursa gercekten dunyayi koruyabilicegine inanirken dunya tarafindan iyi veya kotu demeden gezegeni tehlikeye atan herkesi oldurmek zorunda birakilan biri oluyor, olumunden onceki hayati ile olumunden sonraki guardianligi arasinda fark olmiyor, hayatin tadini cikaran insanlari korumak icin umutsuz insanlari oldurmek zorunda kaliyor her seferinde bir iki uc dort derken kiriliyor ve dagiliyor, grail war u bildigi icin %0.001 ihtimalde olsa gunun birinde servent olarak gider kendi gencligimi oldururum diye yasamaya basliyor, surekli insanlari oldururken onu ayakta tutan tek sey bu oluyor ve en sonunda o ihtimal gerceklesip rin tarafindan shirou nun hayatini kurtaricak kolye ile summonlaniyor shirou ile kapismasinin sonunda shirou nun idealini korumak icin harcadigi caba ve bitkin durumdayken oyle bir dirayetle "baskasina olsa kaybedebilirim ama kendime karsi kaybedemem" cigligindan etkileniyor hikayenin sonunuda aciklamamislar, rin londraya magician assosiation akademisine katilmaya gidiyor iste, shirou yuda ciragi olarak goturuyor beraberinde, surekli ona goz kulak olup archer gibi olmamasini saglamak istiyorki zaten UBW de rin ile shirou birbirine asik (cok epic bir randevu sahnesi vardi, rin le piknige gidiyorlar cogu olayi orda konusuyorlardi, cikarmis mallar butu ndiger romance sahneleri gibi, VN de rin seviserek mana transferi aciyordu o yuzden isin sonunda yastiga sarilip kizariyor ehueheu) O transfer işini biliyorum, hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur :) Ama VN baya epikmiş konu olarak animeye göre, indirme pathcleme ve okuma zahmetine falan katlanmak istemiyordum ama galiba zamanı geldi FSN ile Tsukihime'yi indirmenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 tsukihime degmez, asiri bayabilir FSN kadar iyi degil konunun islenisi ki routelar cok yakin birbirine ve asiri kisalar FSN deger ama, heavens feel var daha bide son olarak UBW nin bir sonu daha var daha iyi biten saber kaybolmuyor onda, 1 sayfalik alternatif eglenceli bir diyalog var shirou yu bekliyen gelicek hakkinda eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 genel olarak güzeldi film, izledikçe uykum açıldı valla. anime'i seyrettiğimden anlamadığım bir yer olmadı ama evet hızlı geçmişler ilk yarıyı hayli. ubw filmi archer'ı seride de sevmemiştim burda da sevmedim. viktor açıklamış dangozluğunun sebebini ama dangoz gene dangoz. böyle bir sasuckelik hissi vermiş burada iyice. AYEM MOR SİPEŞIL ŞİROOOO bekledim. lancer gene daha delikanlı olmuş, çuçu'nun olayını bildiğimden yadırgamadım. epikkk sesli adam yattara oldu erken onu garipsedim. gılgamış böyle yeniyetme gibi birşey olmuş pek yakıştıramadım. ENUMAAAA ELİŞÜÜÜÜÜ ve AVALAOOOONNNNN yoktu, epikkkkk hissi alamadım sonda hiç. o gılgamış'ın saber'a son söyledikleri hala eski serinin doruk noktası benim için, o son sahne. saber da bir EKSKALİBAAAA attı gitti, olmadı. :/ hiç anlamamıştım neden gitti ama viktor anlatınca anlaşıldı. bir 5dk ekleyip onun olayını anlatsalarmış bari. emiya dual-wield ağacını filan maxlamış, servant'a filan gerek yoktu zaten herkesi kendi dövdü. acayip geldi biraz ama neyse. film güzel ama rotayı load eder serideki sonu açardım ben şahsen. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 iste adam gibi ne fate de nede UBW de aciklaniyor o animede, zaten fate de aniemdeki gibi kilic filan cikarmiyro shirou, casterla yaptiklari kapisma filan direk yalandi ilk fate animede UBW nin baslangic noktasi su, en basta hatirlarsanzi saber ilk geldigi gece archer i hissedince direk kosup saldirip yaraliyordu, rin de reiju yu kullanip archer i geri cekiyordu, archer yarali oldugu icin berserker UBW de ayni yere gelince shirou icin "Stop Her" secenegi aciliyor, archer saberdan o yarayi almayinca haliyle oyun disi kalmiyor o kadar erken, bu degisiklik seneryoyu tepetaklak ediyor, misal shirou saberin berserkerla olan kapismasini gordugunde "she is a girl, I musnt let her fight" durumuna girmiyor cunki saber in berserker tarafindan yaralanip ayakta zor durdugu sahne yok UBW de, shirou aksine saber a hayran olup "I should let her fight" diye gidiyor kilic konusuda su, novelda acikliyorlar gene archerla yanyana durduklarinda ayni kisi olduklari icin aralarinda bri akis oluyor, archerin kac senedir varoldugunu bilmiyoruz guardianlar ici nzaman olgusu olamdigindan, ama archer shirou ikenki hafizasini korumuyor archerin o donemden aklinda kalan tek sey yangindan nasil kurtarildigi ve kiritsugu nun onu kurtardigindaki mutlulugu ancak shirou ile zaman gecirip temasta bulundukca archerin hatiralari shirou ya, shirou nunkiler archera akiyor ilk tapinaktaki karsilasmadan itibaren shirou nun yetenekleri gelismeye basliyor, saberda rin de farkediyor bunu, ilk defa kanshou ve bakuya yi projectlemesi filan ki fate de projection in anlamini anca archer ona soylediginde kavriyabiliyordu archerda sasiriyor aslinda, benle her kilic tokusturdugunda gitgide dahada yetenek kazaniyor diyor, en sonunda archerin kurtardigi adamlar tarafindan oldurulmesi shirou nun hafizasian geciyor bu noktadan sonra shirou archera hak veriyor, kendi idealinin boyle bir sona gidecegini anliyor ve zaten cok hirpalandigi icin pes ediyor (filmde silahi yere baston gibi saplayip yaslandigi sahne) shirou nun celiskisi su gene adam gibi anlatamadiklari, superkahraman olma istegi shirounun kendi istegi degil, kiritsugu olmeden once pismanlikalrini anlattiginda "ben senin yerine superkahraman olucam" dediginde kiritsugunun "Im relieved" diyip son nefesini vermesi shirou nun ideali o yuzden odunc alinmis bir ideal yani cok fazla kullanilan kelime olan "imitation", shirou nun yeteneginden tutun UBW nin tema muzigine hepsi "imitation" kelimesi ustune kitli, kiliclardan once ideali bir imitation olan birisi shirou, archerin bunalri anlatirken IT WASNT MY OWN IDEAL, HOW CAN I SWING AROUND SOMETHING THAT ISNT MY OWN demeside archerin celiskisidir direk shironun kendi bunu bildigi halde beyni vucudundan gec algiliyor ancak archerin gercek UBW siirinden jeton dusuyor My body is made of swords. Iron is my blood, and glass is my heart. I have overcome countless battlefields undefeated, Without once retreating, Nor once being understood. Always alone, intoxicated with victory on the hill of swords. Therefore, there is no meaning to that life. Perhaps this body is nothing but a sword itself. shirou bunu okumaya baslayip ANYONE ELSE IS FINE, BUT IWONT LOSE TO MYSELF diye bagirdiginda olumun esiginde, kemikleri kirik, nefes alamiyor ve agir yarali, VN tasfiri ile "kemiklerim yaralardan gozukuyor" kadar agir durum teknik filan kullanmadan direk berserker rage ile archera daliyor, sadece inandigi idealden guc alarak, beyni durdugu halde vucudu goturuyor, ve surekli ayni seyi sayikliyor archer shirou nun vucudunda kalan son gucle savastigini anliyor, 5-6 adim geri cekilse shirou nun dusup bayilicagini biliyor ama geri cekilemiyor, teknik kullanilmadan sirf inancla gelen bu saldirilari blocklamayip arkasini donmenin yazik olucgaini bile dusunuyor, geri cekilirse cok onemli birseyi kaybedicegini anliyor shirou ise bi yandan surekli IT ISNT A MISTAKE diye bagirmaya calisiyor, nefes alamadigindan sesi cikmiyor, butun gucuyle archera saldiriyor berserk modda, archer bunu duyup shirou nun anlamsiz oldugunu ogrendigi halde idealine sahip cikmasi yuzunden afalliyor, gercegi orda kavriyor ve o gercekle beraber shirou tarafindan yeniliyor, ondan sonra shirou kilici sapliyor, archer bilerek dodgelamiyor ve saberda bunu gorup soruyor, o noktada shirou Its my win diyor rin geldiginde ise archer "I am really soft hearted, if she had been more cruel I wouldnt have reverted to my old self, the match has settled, the hero called emiya cannot stay here now that he has approved you" shirou nun "I wont regret it, if anything bad happens I will overcome it" demesinden cikartiyor zaten, shirou ile karsilasmasi ve eski halini ve idealinin guzelligini yeniden hatirlamasi archera devam edebilme gucunu veriyor sonucta "I will overcome it" oluyor harbiden, kendi gecmis hali tarafindan oluyor bu iste ve egrcekten tek ozelligi olan "imitation" in anlamini kavriyor shirou nun girugamesh e dedigi "BUN KILICLARIN HEPSI SAHTE, IMITATION AMA IMITATION GERCEGINI YENEMEZ DIYE BIR KURAL YOK" diye bagirmasinin arkasindaki anlamda o aslinda gene shirou nun UBW chanti daha degisik archera kiyasla, shirou UBW yi archer halinden aliyor cunki http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100903223023/typemoon/images/1/1d/Archerubw.jpg archer inandigi herkes, hersey ve hatta kendi ideali tarafindan ihanete ugradiktan sonra kazaniyor UBW yi tarz olarak paslanmis carklar, karanli katmosfer filan direk icdunyasi archerin cunki http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20100903223042/typemoon/images/4/44/Shiroubw.jpg shirou ise inandigi idealin sahte, odunc alinmis, kusurlu ve hatali oldugunu ve bu yolun kendini archera goturucegini bildigi halde ona inanmaya devam etmesinden doguyor, tarz olarak safak vaktinde dogan gunes direk archerin akranligina kiyasla shirou nun filmde okumaya deger gormedikleri chanti bile burdan geliyor I am the bone of my sword Steel is my body and fire is my blood I have created over a thousand blades Unaware of loss, Nor aware of gain Withstood pain to create weapons, waiting for one’s arrival I have no regrets. This is the only path My whole life was unlimited blade works bekledigi kisi archer, hicbir pismanligi olmiyacagini ve hicbirzaman idealinden vazgecmiycegini soyleyip son cumlede archerin hayatina gonderme yapiyor kisa ayziyim dedim uzadi gene, archer cok mukemmel bir karakter, animeyi gectim novel i asiri dikaktli okumadan bile anlamak cok zor, cakma emo antiherolarin dolastigi bir donemde ideali tarafindan ihanete ugrayip hayatini kurtardigi insanalr tarafindan asildiktan sonra, yillarca ozgur iradesi disinda insan katlederek bozulmus ve buna ragmen gencliginle karsilastiginda idealinin guzelligini yeniden kavrayip pisman olmaktan vazgecen bir adam iste adam gibi adamlar dolu FSN de, en az islenen tirt assasin bile shirou yaraliyken onu kurtarmaya kosan sabera saldirmayip archeri engelliycek kadar delikanli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 viktor maşallah vn'yi burada tekrar yazmışsın neredeyse lol, arabirimi de hazırlasak spoiler'a basıp oynayabilirdik. (:P) sağol. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 dun gece ruyamda kotomine gordum, vapur iskelesinde onumde bekliyordu bole, kafayi geriye cevirip oyle bir bakip gulumsediki korkudan uyanmisim (bisi diil arkada kotomine muzigide caliodu) evden ciktim yagmur basladi, deniz otobusu rotar yapti, medivenden cikarken dusuyordum kayip birde ustune haberim olmayan bir odevi teslim etmedigimden sifir yedigimi ogrendim en son gecen ay ruyamda melih gokcegi gorunce cok daha ebter bri gun yasamistim, en guzeli ben yorganin altina girip 2-3 gun sokaga cikmiyim, sokakta tinerci tarafindan bicaklanip bad end yemek istemiyorum uhuhuhu :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 viktor abv senin yuzunden açip tekrar okuycam ubwyi izlemeyen açmasin pls Zaten shirou vs archer kapismasi kitaptaki tadini vermemisti bana, simdi anlattin anlattin yine canim çekti. Ayrica filmde caster ve shirounun ogretmeninin olayinida anlatmadilar. Castera da uzulmustum ben vn'de. Adamda asiri karizmaydi, oyle boyle degil. Shirou guardianlarla kapisiyo imba filan ama ogretmeni daha bi imbaydi sanki vn'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar