Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Stay Night

kymophobia

Öne çıkan mesajlar

Doğrudur valla dediğin sen 2. kılıcı hatırlatana kadar Caliburn/Excalibur iki ayrı kılıç olduğunu bile unutmuştum :>

Archer hikayeden sonraki bir "gelecekte" kahraman oluyor. Hatta esas hikayenin kanon akışına göre olmayabilir bile. Başka seçimlerle alternatif bir tarihte oluşmuş bir kahraman bile olabilir Archer. Çünkü bir kere heroic spirit olduktan sonra zaman cycleının dışına çıktığın için herhangi bir paralel evrene, herhangi bir zaman diliminden çağrılabiliyorsun.

Bir de şu var tabi. Kahramanın miti ne kadar büyükse kendisi de o kadar güçleniyor ama servant karşılaşmalarında "benim mitim senin mitini döver o yüzden bende seni döverim" durumu olmuyor raw güç karşılaştırmaları dışında (ie Excalibur vs Bellaphrone). Berserkerin 12 laborsuna karşı Unlimited Blade Works veya Gates of Babylon çok avantajlı mesela. Birden fazla vurup kısa sürede fazla can yiyeceği için. Öte yandan Saber excalibur ile o kadar şanslı olmaz Berserkere karşı

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Geçmiş olsun. UBW olduğu kesinleşti ama rezalet bununla bitmiyor. Film olmasına rağmen Realta Nua bazlı (gg Rin tsuntsun sex, dokunmatik mana transfer LOL ve anlamını yitiren bir çok sahne). Daha kötüsü animeyi yapan stüdyo DEEN ve yönetmen yapıcak. zaman mekan uzayını yırtan enuma elishi diye kırmızı balon yapan adamlar ubw yerine de saatçi dükkanı koyarlar herhalde =/

Bütün beklentilerinizi camdan dışarı atın. KnK gibi bir başyapıt yaptırttıktan sonra ufotablea, tekrardan DEENe içine sıçmaları için malzeme vermek, ki japonların en çok sevdiği routetur, hangi embesilin fikriyse ... Umalım da HFye sıra gelince de aynı şey olmasın

edit resim
http://img297.imageshack.us/img297/3450/1249535928117.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...