Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En bağımlılık yaratan oyun?

jacabo

Öne çıkan mesajlar

said:
arcane, 23 Şubat 2003 21:58 tarihinde demiş ki:
hmm ilgniç 1 milyona sorduk bu cevabı bi tek senden aldık[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen...

abii lol aklıma erol evginin 100 kişiye sorduk bakalım kaç kişi ...... demiş cümlesi geldi:) LOL[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK...
19.11.2002
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 23 Şubat 2003 22:13 tarihinde demiş ki:
Beni en çok micro management türü stratejiler çeker.Örnek Caesar,PHaraoh....
Hastasıyım bu tür oyunların,insanlarının mutlu olup geliştiğini görmek;diğer şehilerler ticaret yapabilmek kadar mutluluk veririci bir şey war mı? :)[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger

Evet var, UO da RP olarak senin başın kişiyle yaklaşık süren, senin karakterini araştırmaya iten bir konuşmadan sonra garip bir söz sarfetmesi, ve Do you want to join the blood of Olor? diye bir yazı çıkması. (Mytharria priest olma yolunda attığım ilk adımdı)[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 23 Şubat 2003 22:47 tarihinde demiş ki:
Volfi 1,5-2 sene bende ultima oynadım ama ne bileyim,belli bir süre sonra TÜrkiye nin ortamı yüzünden sıkılıyor insan...
Micro management stratejileri mükemmel,zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsun.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger

Aynen katılıyorum, şehrin gelişmesi, ekonominin güçlenmesi o kazanca geçme iyiye gitmede ki haz çok az oyunun sağlayabileceği bir şey. Bunlara ek sid meier's civ 2 ve mirmax, infrogames in yağtığı civ3 - ki bu civ3 kafasal olarak insanı hem çok geliştiren, beyin alıştırmaları yaptıran , dehşetengiz bir oyun. Yazın çıtırları bırakıp 1 hafta oynadım da kendime geldim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...