jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sizce hangisi? bence uo ustune tanımam bagımlılık ustu bi$ey yane elbet geri donuyosun bırakamazsın elbet o seni bulur ba$ka hic bir oyun benı bu kadar etkısı altına alamadı...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 cm tabiki[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 UO en bağımlılık yaratan oyundur şüphesiz, aynı zamanda insanları en çok değiştiren, en uysalı bile hayvan yapan oyundur.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 UO, civ 2-3 serisi..[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 uo'dur doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 hmmmm.single player olarak yanıtlıcam ben bu soruyu. kesinlikle Morrowind ya da GTA3[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 kesinlikle UO abi tartışılması bile saçma... Volfied in dediği gibi En uysalını öküz en öküzünü uysal en onurlusunu şerefsiz en şerefsizini onurlu yapabilen bir oyundur kendisi... Mesela volfied in UO oynadığı hali çok asabi olur... hala öyle ama olsun[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Uo ve ya NwN ..[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 (Yeni Icq Bu) E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 uo benim için uo yu aşabilen tek şey oldu ilk çıktığında diablo 2[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 command and conquer dier adıyla kumandan korkuyor'un bütün serisi[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ha bide eminim ki evimde oynayabilsem winning denen şey bağımlılık yapıcak çok feci[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 hmm ilgniç 1 milyona sorduk bu cevabı bi tek senden aldık[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 tetris veya diablo2 bide nba serisi[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 abi aslında sayılnan çoğu oyun bağımlılık yaratıyolar, ama hangimiz diğerlerinin UO kadar yarattığnı söyleyebiliriz ki, çünkü UO hırs oyunu[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin_Dragonbane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Kesinlikle UO. En uyuz insanlar bile uo oynarken kaşinmiorlar....[hline]İlk insan ol, sonra sws ol, son warrior ve en son Turin'e benzemeye çalış.... İnadına sws, inadına Warrior(alayına gider) Facing a darkness I stand alone... www.cutstm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: arcane, 23 Şubat 2003 21:58 tarihinde demiş ki: hmm ilgniç 1 milyona sorduk bu cevabı bi tek senden aldık[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... abii lol aklıma erol evginin 100 kişiye sorduk bakalım kaç kişi ...... demiş cümlesi geldi:) LOL[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Heroes[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Beni en çok micro management türü stratejiler çeker.Örnek Caesar,PHaraoh.... Hastasıyım bu tür oyunların,insanlarının mutlu olup geliştiğini görmek;diğer şehilerler ticaret yapabilmek kadar mutluluk veririci bir şey war mı? :)[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 her oyun gibi uo yu da bir sure sora bırakabiliyorsunuz. Özellikle şu aralar Daoc , Ao gibi oyunlar warken ( Anarchy online ı bilmiom ama bende yakında Daoc a gececem ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 uo hastalık ya walla bıraktım sayılır mesla 1.5 aydır oynamıyorum zorunlulukdan yoksa ehe bıraksalar 24/7 oynarım walla[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Yakında Shadowbane geliyor. Hazır olun.[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: RamsesII, 23 Şubat 2003 22:13 tarihinde demiş ki: Beni en çok micro management türü stratejiler çeker.Örnek Caesar,PHaraoh.... Hastasıyım bu tür oyunların,insanlarının mutlu olup geliştiğini görmek;diğer şehilerler ticaret yapabilmek kadar mutluluk veririci bir şey war mı? :)[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Evet var, UO da RP olarak senin başın kişiyle yaklaşık süren, senin karakterini araştırmaya iten bir konuşmadan sonra garip bir söz sarfetmesi, ve Do you want to join the blood of Olor? diye bir yazı çıkması. (Mytharria priest olma yolunda attığım ilk adımdı)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Volfi 1,5-2 sene bende ultima oynadım ama ne bileyim,belli bir süre sonra TÜrkiye nin ortamı yüzünden sıkılıyor insan... Micro management stratejileri mükemmel,zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsun.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 might and magic 6[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Honour Pact Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: RamsesII, 23 Şubat 2003 22:47 tarihinde demiş ki: Volfi 1,5-2 sene bende ultima oynadım ama ne bileyim,belli bir süre sonra TÜrkiye nin ortamı yüzünden sıkılıyor insan... Micro management stratejileri mükemmel,zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsun.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Aynen katılıyorum, şehrin gelişmesi, ekonominin güçlenmesi o kazanca geçme iyiye gitmede ki haz çok az oyunun sağlayabileceği bir şey. Bunlara ek sid meier's civ 2 ve mirmax, infrogames in yağtığı civ3 - ki bu civ3 kafasal olarak insanı hem çok geliştiren, beyin alıştırmaları yaptıran , dehşetengiz bir oyun. Yazın çıtırları bırakıp 1 hafta oynadım da kendime geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar