agrian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 arkadaşlar bizim bi din hocası var,derte din hariç herşeyi işliyo,çok ii bi adam.sınıfta millete reiki yapıyo,objeleri hareket ettirebilen arkadaşları varmış:)onları anlatıyo,varmıdır başka böle hoca merak ettim...[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben de objeleri hareket ettirebiliyorum, marifet mi bu şimdi ck ck..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 eheh bi tanesi şarapçıydı lise 3 de soyunma odalarımıza girerdi fln neyse bi gün ben giyinirken arkadan belime parmagını uzattı e huyluyum zaten ananı s...m die zıpladım.Arkamı dönünce hocayı görmek biraz dumurdu xD[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 sir, yazmayı unutmuşum,o gözleriyle objeleri hareket ettiren olcaktı[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bizimde bi din hocamız vardı, gayet mantıklı, akıllı bi insandı.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 gözleri 3 metre filan o zaman..gözübüyük'ten geçer mi?[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 agrian, ee ne güzel işte (:, bende isterdim öyle din öğretmeni... en azından her sene aynı şeyi görmek zorunda kalmaz, ayrıca parapsikoloji hakkında da birşeyler öğrenirdim. (: neyse, artık din dersi gibi bir problemim yok(ve olmaz diye umuyorum) ^_^[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ekşiden alıntı bizim din hocası [spo1=diyalog]- hocam oral seks caiz midir? + ne caiz midir? - oral seks hocam. + nasıl oluyor o şimdi? - yani ağız yoluyla. + hiii nimet giren yere başka şey girmez![/spo][signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 vay vay adamın telekineziyle uraşan arkadaşları varmış lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 valla bizim ki super biridir. her dedigine ewt diyen(tabi cok abartı olmadıkca). saka kaldıran. ogrenciyi koruyan(yonetime karsı), cok sık miktarda gezi duzenleyen. cok sosyal biridir. butun okul da cok sewer kendilerini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ya bide şu var din kültürü ve ahlak bilgisi dersinde neden islam felsefesinden başka bişey işlenmiyo?(Artik yemez bizim okulda sure ezberletmek :D) Yahu islam kültürü bi kere herkese uyacak bişey değil. Hadi bilgi verirsin. Belki müfredatta büyük yer bile kaplayabilir ama 100% olmazki bu. Madem dini olgunluk senin amacın her konuda bilgilendir ölçüp biçip tartsın. Eğer çocuğun aklı karışır korkusuysa dertleri çocuk üşümesin diye sıkı sarıp öldürmek o zaman bunlarin yaptiklari.[signature][hline]in "game experience may change during online play" we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 aman overseer, şimdi topic kayıcak, konu değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 valla din kulturu ve ahlak bilgisi kitaplarında butun dinler hakkında bilgi veriliyor. ama dedigin gibi islam daha agır basıyor . bir de genelde ahlak ile ilgili seyler yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bizim hoca ateistti lisede. haha .[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bizimkide kafa adamdı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu kaydırdıgım için özür dilerim. Dedigin gibi din kültürü ahlak bilgisi kitabinda her dine yer ayrilmiş. Ama sayfayi kenarindan tutup tirrrrt diye taradığın zaman islam,kader,islam,kader,namaz,islam kelimelerini seçebiliyosun sadece. Mesela islamiyet başlığının ardından gelen konular kadar diger dinlerde bu kadar derine inilmiyo. Üstelik kitapta ağır basan islam derste pratikte basıcak bişey bulamiyo. Direk özetleyim öğretmenlerin(din kültürü) çoğunun sadece tek tarafli din eğitimi almış olmalarından kaynaklanıyo. Bunu idrak edip daha dışardan ve pozitif biçimde anlatamıyo çoğunluğu.[signature][hline]in "game experience may change during online play" we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 8.sınıfta din hocasıyla aramızda geçen dialog: ark:hocam bu kafirler cuma günü karıya gitmiş(topluca gitmişştik:)) hoca:ulan cuma günü karıya giden tek insan sizsinizdir,salak herifler ahehaehaeh[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bizim oklda geçen bi diyalog başımdan geçmemiştir amaarkadaşlarımın dersinde sölemiş direk aktarıyorum öğrenci=hoca anal sex günahmıdır? hoca=oğlum hak yolu varken niye bok yoluna gidiyosunuz:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bu dialog da her okulda geçer nedense..[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 olabilir hatta ekledim arkaşım anlattı die o zmn keklendik:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: sir, 04 Aralık 2005 21:08 tarihinde demiş ki: ben de objeleri hareket ettirebiliyorum, marifet mi bu şimdi ck ck.. [signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bizimkilerde iyiydi. yaw hep din cami diyanet topicleri filan hepsi aynı günde yetişemiyoz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 valla şöle diim 2 din hocamız da birbirinden ilginç. bilen bilir (Ethem ve Halil) (sj)[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Banane[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bizde tam bir yobaz var bilimadamlarına maymun diyo.Geçen evrime geldi konu ben ne düşünüyosunuz dedim adam maymun olan o bilimadamlarıdır dedi şebek hepsi dedi yaa nasıl kızdım bi bilseniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar