Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

din hocamız

agrian

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bizim bi din hocası var,derte din hariç herşeyi işliyo,çok ii bi adam.sınıfta millete reiki yapıyo,objeleri hareket ettirebilen arkadaşları varmış:)onları anlatıyo,varmıdır başka böle hoca merak ettim...[signature][hline]We are screaming for vengeance
The world is a manacled place
Screaming, screaming for vengeance
The world is defiled in disgrace

Sosyal ağlarda paylaş

ben de objeleri hareket ettirebiliyorum, marifet mi bu şimdi ck ck..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Sosyal ağlarda paylaş

agrian, ee ne güzel işte (:, bende isterdim öyle din öğretmeni... en azından her sene aynı şeyi görmek zorunda kalmaz, ayrıca parapsikoloji hakkında da birşeyler öğrenirdim. (: neyse, artık din dersi gibi bir problemim yok(ve olmaz diye umuyorum) ^_^[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel!
Sosyal ağlarda paylaş

ekşiden alıntı bizim din hocası

[spo1=diyalog]- hocam oral seks caiz midir?
+ ne caiz midir?
- oral seks hocam.
+ nasıl oluyor o şimdi?
- yani ağız yoluyla.
+ hiii nimet giren yere başka şey girmez![/spo][signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal
forgotten realms campaign settings
forgotten realms 21 kitap(eng)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bide şu var din kültürü ve ahlak bilgisi dersinde neden islam felsefesinden başka bişey işlenmiyo?(Artik yemez bizim okulda sure ezberletmek :D) Yahu islam kültürü bi kere herkese uyacak bişey değil. Hadi bilgi verirsin. Belki müfredatta büyük yer bile kaplayabilir ama 100% olmazki bu. Madem dini olgunluk senin amacın her konuda bilgilendir ölçüp biçip tartsın. Eğer çocuğun aklı karışır korkusuysa dertleri çocuk üşümesin diye sıkı sarıp öldürmek o zaman bunlarin yaptiklari.[signature][hline]in "game experience may change during online play" we trust
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu kaydırdıgım için özür dilerim.

Dedigin gibi din kültürü ahlak bilgisi kitabinda her dine yer ayrilmiş. Ama sayfayi kenarindan tutup tirrrrt diye taradığın zaman islam,kader,islam,kader,namaz,islam kelimelerini seçebiliyosun sadece. Mesela islamiyet başlığının ardından gelen konular kadar diger dinlerde bu kadar derine inilmiyo. Üstelik kitapta ağır basan islam derste pratikte basıcak bişey bulamiyo.

Direk özetleyim öğretmenlerin(din kültürü) çoğunun sadece tek tarafli din eğitimi almış olmalarından kaynaklanıyo. Bunu idrak edip daha dışardan ve pozitif biçimde anlatamıyo çoğunluğu.[signature][hline]in "game experience may change during online play" we trust
Sosyal ağlarda paylaş

8.sınıfta din hocasıyla aramızda geçen dialog:

ark:hocam bu kafirler cuma günü karıya gitmiş(topluca gitmişştik:))
hoca:ulan cuma günü karıya giden tek insan sizsinizdir,salak herifler
ahehaehaeh[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 04 Aralık 2005 21:08 tarihinde demiş ki:
ben de objeleri hareket ettirebiliyorum, marifet mi bu şimdi ck ck..
[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...