Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 kıtap bazıdna soyluyorum zaten bende ısımler aynı prestor lar aynı :) kafa bulasık sungerı oldu onyxia dıe duzeltın sız onu hehe kıtabı bastan okuom bu ara onyxia da zaten deathwing in kızı aılece prestor adını kullanıo bunnar kımsede uyanmıo hehe[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bu arada Deathwing kayip. Yane bayadır kimse nerde bilmiyo.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ya o konuda benim aklıma takılan bir nokta var. Deathwing ilk ejder savaşlarında bütün siyah ejderlerin ölümüne sebep oluyor. peki wow'daki siyah ejderler nerden geliyor? Zate hiç bir raid deathwing'i kesemez ya. 5 Ejderin bir tanesi ve en psikopatı herif bütün pullarını söktürüp üzerine arcanite miydi yoksa daha sert bişi miydi neydi kaplatmıştı.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 deatwinf zaten black dragon flight ın lideri kendı cocukalrını nıye yoketsınkı zaten amacı dıger aspectlerı yok edıp sadece blacklerın hukum surmesını sagalamaktı deamon soul uda o yuzden yaptı Malygos un yanı blue dragon flight ın ejderlerını yokettı war of ancients sırasında ama dıger flıghtlara oranla sayıları azaldıgından deathwıng Alexstrasza dan yumurta araklıyıp kendıne bır dısı bulup ıyıce genısletmek ıstıyordu blacklerı ejderin gunundekı konuda bu zatı ama deatwıng yuzune gozune bulastırıyor ve dıger 4 aspect demon soul yok edılıpte guclerını yenıden kazanınca deathwıng ı kovalıyorlar oda kuyrugunu bacakalrı arasına ksıtırıp kacıyor buyuk ıhtımal draenorda dark portal ın yanında laır ı varmıs orda saklanıyormus dıyorlar ama expansion gelınce gorucez asıl hehe ragnarostan bıraz daha guclu olması lazım kendısının[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Yoksa o dişi Onyxia mıydı:) Ulan adam azerothu karısı ve çocuğu ile tehtid ediyor. yürü kim tutar seni prestorum:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 aspectler orda deathwingi maymun edince,kaçamamıştır belkide,red dragonflightin at koşturduğu bir yer var wetlands civarında korialstratz ile alexstraza belkide orada onu hapsetmişlerdir? dragonflightlerle ilgili bilgi,bilmeyenler varsa diye,red,blue,black,green,bronze[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: DeMiRMaSKe, 03 Aralık 2005 15:10 tarihinde demiş ki: Zate hiç bir raid deathwing'i kesemez ya. 5 Ejderin bir tanesi ve en psikopatı herif bütün pullarını söktürüp üzerine arcanite miydi yoksa daha sert bişi miydi neydi kaplatmıştı. Goblin alchemistlere Adamantium zirh dövdürüp nerdeyse yokedilmez olmuştu diordu[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 yo kdıgerlerının elıne gecmedı sadece sırra akdem bastı deathwing sız onu bırakında old godslardan bırı sılıthus da yenıden azeroth a donmeye calısıyor son patche dıkkat edın kı dusunun pantheon bu eskı tanrılara karsı bırlesıp bunları teker teker hapsetmıstı yanı bır old god sargerasdan fılan daha guclu oluyor bu hesapla ve eger bu adam azeroth a gerı donmeyı basarırsa olucak felaketı sız dusunun[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Barrensde olabilir deniyor ama gene Lord Prestor gibi bişiyin kılığına girmiştir o bi bakiyorsun Xr deki guardlardan teki cikiyor lol[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 viktor o hesapla sadaece sunu diyim sana rahnaros old godlardan birinini generali ve gucunun 1/100 unde bile deil burda old godların gucunu hesaplayın[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Aldığımız bilgilere göre C'thun awaits his rebirth in Silithus. [spo1=C'thun]In the time before time, when the world was still in its infancy, a battle between a Titan and a being of unimaginable evil and power raged on this very soil. The prophecy is unclear about whether or not the Titan was vanquished in this battle but it illustrates that a Titan fell. The Old God C'Thun had also fallen - or so it was thought. The land of eternal starlight, Kalimdor, was a nurturing mother to all of its creatures. The magic of the Well of Eternity permeated the land and empowered the multitude of flora and fauna that would make the world their home. From this magical ether were born the silithid. It was through the silithid that the brooding Old God would reach and attempt to sunder the world that it once held in its unmerciful grasp. The Old God would create avatars from the Silithid in its own image. These avatars wer to be known as the Qiraji. Sentient and with thousands of years the Qiraji worked feverishly to build a force capable of laying waste to the world that would betray their god. The great fortress city of Ahn'Qiraj was created to house their growing armies and prepare for the coming of C'Thun. But an Old God could never be allowed to enter this world. [/spo] [signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- [Bu mesaj Lancelion tarafından 03 Aralık 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 olay o zaten bu eleman azeroth a tekrar gelırse olay bıter tıtanalrından yenıden gelme ıhtımalı cok dusuk gercı masaustu guıde larında pantheon un bos durmadıgınıfılan soyluyorlar da trısfal ın gardıyanı tek basına sargeras ı aldıysa bılmıyorum yanı blızz bu arthas geldı old god ı kestı de olabılır :P bu arada archımonde de emerald dream e yerlestı buyuk ıhtımal ve emereald dream portalalrından burnıng legıon u sokmak gıbı bır plan yapıyor dıye konusuyordu mıllet sılıthus dan old god gelıyor portallardan burnıng legıon northrendden arthas draenordan ıllıdan bıde azshara yzueye cıksıalrını hazırlaması ıcın vasjh ı yollamış her yer naga great seadende azshara cıkıcak bı yerdende deathwıng gelse oy anam oy hangı bırı sıgıcak azeroth a[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 order of tirisfal belki hala iş görür,medivh ve hatta aegwvyn birşeyler yapabilir..ama cidden azeroth süper olacak,bol ekşın,yeha[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Peki Elune tam olarak ne oluyor? Bide arthas artık BL ye izin vermez sanmam.Klasiktir,Blizzin favori karakterleri arasında o über overpower olucaktır,olmalıda ve eğer silithus yuzunden ondan guclu bırı gelıcekse buna engel olmaya calısıcaktır[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Viktor kitabı okurken kaçırmışsın. O deathwing'in isim değiştirdiği savaşta deathwing bütün blackdragonflight ın ölümüne sebep oluyor siyah olarak birtek kendisi kalıyor diyor. Alexstraza anlatıyor olması lazım. Hatta yumurtalarıda o yüzden çalıyor. Edit: The Black Dragonflight was eliminated around the time of the War of the Ancients, and Neltharion has only recently revitalized his flight by stealing eggs from Alexstrasza. Kaynak : http://www.wowwiki.com/Deathwing/Neltharion [signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... [Bu mesaj DeMiRMaSKe tarafından 03 Aralık 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Elune,Night Elflerin Ay tanrıçası,tam olarak hakkında bilgiye sahip değiliz bildiğim kadarı ile.ama,Taurenlerin Mu'sha'sı ile Night Elflerin Elune'si çok yakınlar birbirlerine.Hatta old godların teğmenlerinden Therazane'nin gözleri bunlar sanırım.fazlada birşey yaptığını sanmıyorum Elune'nin,belki third war'ın sonundaki olayda parmağı vardı,daha fazla bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 World of Warcraft dünyasında tehdit ne kadar büyük olursa olsun epic setli yüz kişilik raid grubu olaya el koyar:p *!Koşarak uzaklaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 elune dırek aytanrıcası ıste NE prıestlere gucu o verıyor dırek starfall falan bıde cenarius un annesi kendisi old gods ıle alakası yok bıldıgım kadarı ıle sımdıye kadar azeroth ustundede kımse gormemıs en buyuk savaslarda bıle ınmemıs assaga yanı old god fılan gelırsede sallamaz yanı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ogrenmek amaçlı bişiler sorucam arkadaşlar benim wow tarihi ile ilgili fazla bir bilgim yok ama elimde 3 kitabı var ( demirden afirdim hala vericem) bunlar hikayenin büyük kısmını anlatıyor mu[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 "A benevolent goddess of the tauren, the noble bull-people who believe that the deity is responsible for all the natural beauty of the world. They see her smiling face in the sky, the stones, the sands, and the seas. Tauren mythology describes her as the creator of the land, and the tauren. The sun and moon (Mu'Sha/Elune) were her eyes." "Many have speculated that the tauren's Earthmother is one and the same as various other beings. Some have contended that the Earthmother is Therazane the Stonemother, an elemental lieutenant of the Old Gods." yanlış anlamış olabilirim,kaynak wowwiki,herşeye rağmen "%100 öyle be çok konuşmayın kimse birşey diyemez",demiyorum : )[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Abo ozaman highelf lerle taurenler aynı tanrıya tapıyor =). Bak ne guzel oldu horde a geldıler kardeş kardeş yaşıcaklar şimdi. DE neden Tauren priest yok?shaman dolu adamlar putperest diilmi ya_[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 putperestlik != shamanizm[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 yanlış anlama. [Bu mesaj Lancelion tarafından 04 Aralık 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 putperestlik = poltheism shamanlık ata ruhlara tapınmaktır yane senden once olen lerin ruhlarınından istemektir yardımı bu arada taurenlerin earthmotheri icin alextraaxaad diyende war (dragonun adını olesine bastım yazmak zor)[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 elune ıcınde ysara dıolardı ama kıtapların yazarı yok ole bısı dedı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar