Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dikkat telekom! kota aşımı

tyler_gs

Öne çıkan mesajlar

benim download kendi kendine 13GB oldu. bakalım bekliyorum, 100 milyon faturayı...[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel!
Sosyal ağlarda paylaş

bnde temmuz ayında aşmışım kotayı 300 mb kadar:D
banada bişi gelmedi, bu saatten sonrada gelmez heralde:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 25 Kasım 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
said:
Spastik_Serce, 25 Kasım 2005 13:02 tarihinde demiş ki:
1gb = 10 milyon değilmi? öyle değilse hakkatten yuh.

mb başına 10 bin alıyorlar.
1 gb 10 milyon ediyor dediğin gibi.

kotalı kullandığım zaman 7 gb veri indirmiştim 70 mil fatura gelmişti.

evet normal gelmis o zaman itiraz ederim belki ben de normal kosullarda 36 bilemedin 37 milyon gelmesi lazımdı.

[Bu mesaj tyler_gs tarafından 25 Kasım 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

isyana bağladım abi ben kotalıyı aşıp kotasız 512 nin yüzde 25 falzasını ödiceeme sınırsız 512 yaptım.[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sm00th, 25 Kasım 2005 14:45 tarihinde demiş ki:
Benimde 3Gb kota şu an 6.5GB oldu. Bekliyorum ne kadar gelecek.

BEKLEME !
hemen ara 9GB lık yaptır 69YTL den daha fazlasını ödeyeceğine emin ol :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kickass, 25 Kasım 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
said:
Sm00th, 25 Kasım 2005 14:45 tarihinde demiş ki:
Benimde 3Gb kota şu an 6.5GB oldu. Bekliyorum ne kadar gelecek.

BEKLEME !
hemen ara 9GB lık yaptır 69YTL den daha fazlasını ödeyeceğine emin ol :)

telekom enayi mi?
ahah.. o faturayi çatır çatır ödetir onlar..[signature][hline] Sex Machine
Sosyal ağlarda paylaş

geçen aydan önce 2 ay boyunca sınırsız kullanıyorum diye sınırlı kullanmışım. İlk fatura 52 milyon geldi "Bir önceki ay ücretsizdi onun sonunda yanlışlıkla eklenmiş biraz ehi" dediler. Tamam dedik. Sonraki ay 62 milyon fatura geldi. Kotamın üstüne 6.5 GB geçmişim. Tabi ben kota hakkında bir fikir sahibi olmadığım için şok oldum. Sınırsızdı internet. Arayıp cıngar çıkadım biraz 256 sınırsız yaptılar. Ama faturayı ödemeyi unuttum. Bu ay bir fatura geldi 81.5 milyon. Hemde internet sınırsız olduğu halde. Yanında bide geçen ayın faturası var tabi ödenmediğinden. Gittim bu defa Telekom'da cıngar çıkardım. Araştırıcaz dediler. Akşama doğru bir telefon geldi. Hata yapmışlarmış. Geçen ayki ve bu ayki faturalarım standart fiyat olarak değiştirildi :D Hakkınızı arayın arkadaşlar.

Bu arada bazı arkadaşlara KISP ücreti altında 90 milyonluk bir fatura gelmiş. KISP ne olaki normal faturayı 90milyona fırlatıyor??[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...