Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 sapla şamanı gelir zamanı.. bunu bayağı kullanırım ab'de.. :-)[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 abi hiçbiri benimkinden daha iğrenç deil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 15 tane gnome üst üste koymuşlar, anca 1 tauren etmiş. 15 tane taureni oturtmuşlar, 1 gnome'un çözdüğü problemi çözememişler. :P[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 2500 tane gnomeun şerefini toplamışlar bir tauren etmemiş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 arada seçmeceler var yanlız[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: porsuk, 29 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: orc un biri göle maya şürüyomuş oradan gecen gnome sormuş aman orc efendi göle maya çalınırmı orc: len bi sus artistlik yapma bizde biliyoz questte bole yazıyo ya bu harika idi koptum ailece ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 LFG Zul *arrak dasdadasdasdasdasdas zuhzuhzuhzuhzuh[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 LFG ZY (ZF) anlayan anladı :)[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 -abi baksana yaa curse atıyo! -bırak olm gnomela gnome olma...[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 -Gnome olm aç bakim sünnet edim... -WTF ?? Oashhh.... Sıçtık ya...[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Dwarf camdan atlasa sende mi atlican Gnome! Gnome: yaptım zaten ama ben daha zekiyim paraşüt actım :) Dwarf: WTF?!?! anlamalıydım cok hafif oldugu için bi yeri kırılmadı sandım[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 gnome:aman orc efendi kurduna ters binmişin orc:ambush yememek için gnome:aman orc efendi göle maya sürülürmü hiç orc:len bi sus artistlik yapma bizde biliyoz.questte bole yazıyor gnome:aman orc efendi bindiğin dalı kesiyosun orc:lan ne lanet insansın sen bea bi quest yapamıcakmıyız lan [Bu mesaj porsuk tarafından 29 Kasım 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yalnız espiriler güzelleşmeye basladı iğrencleştirin biraz :)[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 LFM ZY,I HAVE MALAFAT(mallet misali :p)[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: porsuk, 29 Kasım 2005 23:23 tarihinde demiş ki: cok komik bi link var biraz ayıp gelebilir ama seğrederken sesini biraz açın olay şu adam elleri ile gölge oyunu yapıyor umarım yetkililer kızmaz http://www.chilloutzone.de/files/03090501.html pörfekt :P[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 videoyu seyrederken yerlere yattım[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morkin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bunu bi forumda gördüm, shamana soruyorlar 4 element nedir diye, shaman diyor ki ateş, hava, su, tahta !!!! gora dan araklamışlar ama koptum yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 World of Fartcraft[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Tavernada Elf gacı yagız gnome delikanlısına yaklaşır ve sorara. Gnomelerin 3 bacagı olduğu doğrumu? Yagız gnome delikanlisi cevap verir: Süphenmi vardi Elf gacı bunun üzerine sen benle gelsene biraz diyerek yagız gnome delikanlısını götürür. öagh[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 en rezilini seçtim üstteki mesaj[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 human male'nin biri çekmiş, karısı da senet :P s: stromwind kuşatması neden sona ermiş? c: atacak kuş kalmadığından gökten 3 elma düşmüş mage havasını almış. (bufflayın lan şu mageleri) mage abi ordan 2 conjure lahmacun bi de conjure cola çeeeeeeeeeeeek. herkesin tuttuğu arthasa[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: muzcu, 30 Kasım 2005 09:19 tarihinde demiş ki: gökten 3 elma düşmüş mage havasını almış. (bufflayın lan şu mageleri) MUHAHAHA çatladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Human'ın biri yarın ölücem demiş, yarmışlar ölmüş ... lol[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 buflaya buflaya imba olur![signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: porsuk, 29 Kasım 2005 23:23 tarihinde demiş ki: gnome:aman orc efendi kurduna ters binmişin orc:ambush yememek için [Bu mesaj porsuk tarafından 29 Kasım 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] ben buna koptum!!![signature][hline] power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar