Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

can dündar anti - metal bir şiir(mutlaka okuyun)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aydın olduğu için türk-pop'u dinlemiyordur belki bu yüzden de kendi müziğimiz hakkında yorum yapamıyordur.

Tüm "aydın"larımızın sorunu halkını tanımamış olmaları Türkiye'yi avrupayla karşılaştırmaya çalışıyor olmaları değil mi?? Hmm...

Cehennem tamtamları beni sinir eden şey oldu bu arada baya gazlı girdim o yüzden...Cehennem tamtamları hımm ramazan da davulcular "şeytaniye makamında" mı mani söylüyorlar davul çalıyorlar peki tobe tobe :P
Mesaj tarihi:
said:
BulletRide, 01 Aralık 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
Sert müziğin araba kullanmaya tesirini yanlış tasvirler kullansada doğru ifade etmiş...Dream Theater - Home çalarken araba kullanmayı deneyin bir aksak ritimlerden kesik kesik gaza basar,selam verirsiniz sürekli :)

hehehhe o da iyi tabi :-D
bu arada dikkat ettim de cehhennem tamtamları dediği şey "bateri" ise,davulcular da zebani mi oluyor? hmmmsss.
Mesaj tarihi:
Can Dündar'a burdan Kutsi-Sanane adlı parçayı itaf ediyorum...Dinleyip dinleyip "banane harbi" desin diye[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mesaj tarihi:
adam inceden kaymış galiba. evt doğrudur gaz parçalar dinleyince insan biraz coşar ama nedir ki bu tepki? duygusal yazacak konu mu bulamamış. metalciler ırağı işgal ediyo dememiş iyi ki. şimdi ben bu adama mailden 'sana ne?' desem bu kalkar bana 'margarin' der. o yüzden uğraşmıyorum ve onu ait olduğu duygu derinliğine geri dönmeye davet ediyorum.

savunma yazısına bakarsak; Al işte. Can dündarın fikirlerini hoş bulan antimetalcileri pompalıyor bu yazı. Şarkıdaki empatiyi anlamamış sanki metallica koşun adam deşin diyomuş gibi anlatıyo. metalin savaşa malzeme olmasını eleştireceklerine beni eleştiriyolar diyo. Sen hele bir sus da onlara da sıra gelicek belki ne biliyosun? [signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage

[Bu mesaj Eternalus tarafından 02 Aralık 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sıçmışım orta yerine onun kıçımın fosforu ile aydınlansın onla da savaşa girsin :D[signature][hline]Say will you dream with me tonight, under moonlit skies?
Mesaj tarihi:
can dündar kimdir? nedir?
bence önce bunu kavraması gerekiyo..
onun oraya yazdığı yazıyı, yüzbinlerden çok daha fazlası okuyo.. ve o yazıyı yazarken bu yüzbinlerin bu yazıyı nasıl yorumlayabiliceğini düşünmesi bence mantıklı olurdu.. yakışmamış!..[signature][hline]harbi?
Mesaj tarihi:
"Yine de Metallica'ya haksızlık etmemek adına, "Erkan Rock" imzasıyla gelen mesajdan, Metallica'nın savaş karşıtı dizelerine yer vermek istiyorum burada:"

adamın burdan zaten konuyu hiç araştırmadan düz kafa sabit fikir önyargı ile yazdığı açıkca belli oluyor. araştırıp şu söylediği şarkıları önceden görseydi belki bişeyler değişirdi ama işte aynı aynı herkeste bu aynı. herkes kolaya kaçıp kafadaki sabit fikri koyuyo hoopp zaten meşhur gazetenin meşhur yazarısın kim sana napar hooop koy yazıyı oh.[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Mesaj tarihi:
off off okudugunu anlayamama, gaza gelip yorum yapma racial ability olarak mi geliyo size cozemedim hala...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
Allah akıl fikir versin bu adama ... Müziği hala şiddetle bağdaştırıyorlar ya ...

Marilyn Manson'nın bir röportajında müziğinin gençleri şiddete yönelttiği dair bir soruda verdiği cevap : " Adem oğlu kabil abisinin başını bi taşla patlattığında etrafta benim müziklrim yoktu "..

Böyle pentegonla metallcayla uğraşcağına kürtlerin son günlerde bir çok şehirde sokakları yağmalarken , kürt bir sanatçının her kanalda kendini "IMPARATOR" olarak dile getirtmesinin önüne geçsinler ..
Mesaj tarihi:
Böhehe bende yazılılara "ağır metal" dinleyerek çalışıyorum süfer über ötesi gaze getirio =P[signature][hline]I'm your dream,
I'm your eyes,
I'm your pain,
You know it, sad but true..
Mesaj tarihi:
said:
Pingu, 03 Aralık 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
Böhehe bende yazılılara "ağır metal" dinleyerek çalışıyorum süfer über ötesi gaze getirio =P

"ağır metal" bitti elektronik-gotik dene =D[signature][hline]I can perfect your gothic dreams...
Mesaj tarihi:
Bence artık uplanmasın.Bi pislik çıkcak gibi geliyor sonunda.Kalsın böyle patiler ikiye bölündü.Yazıyı farklı yorumlayıp da.Aslında işin ilginci yazıyı her okuduğumda farklı beğenileri tatmin çabası görüyorum.(cevapla birlikte daha çok pekişiyor bu hissim)[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum...
Mesaj tarihi:
can dündarin o filmde bahsettigi sarki metal degil bir hiphopti.

ayrica adamin üzerinde durdugu sey savasken herkes 'heleloy nasil laf söyler lan metallicaya öldürürüm ulan!!' moduna girmis adamin söylemek istedigi bambaska birsey ama olaya metallicadan girmis birazda bagnazlik yapmis metali neo naziler dinler vs. diye ama asil söylenmek istenen savas karsitligi bunun üzerinde konusulsa nede güzel olurdu...[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz...
Mesaj tarihi:
Can Dündar'dan kesinlikle beklemezdim böyle bir şey dünya kendisinin peşinde koşarken bizim de belgeselimizi çek diye onun bence pek de bilmediği bir konuda bu kadar net ve kesin gözüyle bakarak verdiği cümleler oldukça yanlıştır.
Metal odur budur dinlerken şöyle olur böyle olur yanlış tartışma bence tartışılması gereken Can Dündar gibi saygın bir gazeteci ve belgeselcinin nasıl çıkabilirde kesin olarak araştırmadığı belli olan bir konuda itaflarda bulunması ve toplumun bir grubunu hiçe sayması...Anlıyamıyorum linkleri görmesem gerçekten inanmazdım veya inanmazdık pek çoğumuz...
  • Yeni Oluştur...