Bungala Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Kar konusunda hiç şansım yok.Bu nedenle İstanbuldaki patiler bi kar falan beklemesin... Gölcükte iken az yağardı.... Elazığa kar var diye gittik...3kez tuttu o kadar.(gerçi birinde 1,5hafta tatil olmuştu,2 günüde hediye etmişlerdi -bu tatil 22 günlük(sanırım)yarıyıl tatiline eklenmişti.... Özetlersek aşmış bir kar yada hiçbirşey...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 geçen sene olduğu gibi böle somestıra fln bağlansa manyak olur.[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 almanya/ulm'dan bildiriyorum.!! (herkesin cokta umrundaydi sanki =P ) bugün cok pis kar yagdi , buzlasmaya baslayinca felaket oluyor . kicimin üstüne yapismaktan ve kafami kirmaktan korkuyorum!![signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 istanbulda çok hafif serpişti geliyorum dedi :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 valla dün akşam yağmış arabaların üstü karlıydı (tarabya)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: ShadowFury, 21 Kasım 2005 17:23 tarihinde demiş ki: Bugün biz okuldayken kar yağıyodu biz "hüeee kar yaıoooo" diye camlara koşturup dersi bi güzel kaynatçaktık hoca kızdı bize:D İstanbulda tutmaz bence... Yani tutması baya zor gözüküyo=( ehehe aynen:D sonunda hoca da izlemeye basladı ders kaynadı giti :D tutmaz ya bu ayda kar mı tutar . aralıkta falan anca. :Dne güzel olur yağsa ve tutsa .[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 İstanbulda kat tuttu diye değil ya tutarsa diye tatil olur zaten hehe. 2 damla kar ile butun istanbul trafigi felç oluyor o yüzden kesin gene tatil olur istanbulda okullar korkmayın :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 izmir'de de 0 derece olucakmış filan deniyor, kar yağsın tatil olsun okullar evet.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=154189[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 kar gelior geldi hatta ayaklarimi hissetmedim işte bugun :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ankara'da kar dona çekti. heryer buz oldu :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bağdat caddesinde kar yağışı var.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 oleey kozyatağında da yağıyo..[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 kar yagınca hava ısınır demi?yagsın o zaman hala dogalgazımızı vermediler adiler, donuyoruz brr[signature][hline]"Buraya çöp döken Sayın eşek, görüntü hoşunuza gidiyor mu? Konteynır iki metre ileride!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ne güzel yagiyo.. okullar tatil olsun diye sabaha kadar beklerdim normalde, tatil olmasa da küfredip gitmezdim falan ahh ah..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 üniler tatil olmasın o kadar çalıştım sınava be[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Noluyo la aciip bi sis bastı, göz gözü görmüyo desek yeridir B.evler / İstanbul[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bahçeşehirde yoğun kar yağişi başladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ahah keske yagsa ben cekmekoydeyım burda yagıyo baya baya hevesleniyom bi bakıyom pırt istanbulun diger hic bir bolgesinde kar yok 1 gram. insallah bu sefer esit yagar bu kar. lokal yagınca bir ise yaramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 etilerde yağıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 sizedfe evin onundeki karları temizletiyolar mı kar yagddıyı zmn. ?? eger temizlemek ile ilgili iyi bir yontemniz var sa soyleyin. karı alıyorum altındaki kalın ve gorkemli buz tabakası tas gibi kalıyor da . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 almanya (kaiserslautern) bir haftadır bembeyaz, pek kar yağmıyor şu anda ama hala çözülmedi yerler. çözülmeye de pek niyeti yok gibi. cuma günü hayatımda gördüğüm en şiddetli kar yağdı, şehir planı mükemmel vs denilen yerde tüm otobüsler durdu, arabalar yola çıkamaz oldu. eve 40 dakika yürümek zorunda kaldım. yürürken yolda patinaj çeken ilerlemeye çalışan arabalardan daha hızlı gidiyordum. omuzlarım ve sırt çantamın üstü her 15-20 saniyede bir "aha bööle" kar tutuyordu, silkeliyordum tekrar tutuyordu. değişik bir anı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 @togi92: tuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar