Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt. / Versiyon 2.0

Christoph_Vassel

Öne çıkan mesajlar

Kar konusunda hiç şansım yok.Bu nedenle İstanbuldaki patiler bi kar falan beklemesin...
Gölcükte iken az yağardı....
Elazığa kar var diye gittik...3kez tuttu o kadar.(gerçi birinde 1,5hafta tatil olmuştu,2 günüde hediye etmişlerdi -bu tatil 22 günlük(sanırım)yarıyıl tatiline eklenmişti....

Özetlersek aşmış bir kar yada hiçbirşey...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Burda bir efsaneden bir an
Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya.
Nostalji için
Sosyal ağlarda paylaş

almanya/ulm'dan bildiriyorum.!! (herkesin cokta umrundaydi sanki =P )
bugün cok pis kar yagdi , buzlasmaya baslayinca felaket oluyor . kicimin üstüne yapismaktan ve kafami kirmaktan korkuyorum!![signature][hline]These words remain silent
My mouth will not give them life
So they come creeping back to me
To tear my heart to shreds
But I would not forgot this pain...

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

istanbulda çok hafif serpişti geliyorum dedi :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShadowFury, 21 Kasım 2005 17:23 tarihinde demiş ki:
Bugün biz okuldayken kar yağıyodu biz "hüeee kar yaıoooo" diye camlara koşturup dersi bi güzel kaynatçaktık hoca kızdı bize:D

İstanbulda tutmaz bence... Yani tutması baya zor gözüküyo=(

ehehe aynen:D sonunda hoca da izlemeye basladı ders kaynadı giti :D

tutmaz ya bu ayda kar mı tutar . aralıkta falan anca. :Dne güzel olur yağsa ve tutsa .[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy
ik hou van je pascal :) jeej
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
almanya (kaiserslautern) bir haftadır bembeyaz, pek kar yağmıyor şu anda ama hala çözülmedi yerler. çözülmeye de pek niyeti yok gibi. cuma günü hayatımda gördüğüm en şiddetli kar yağdı, şehir planı mükemmel vs denilen yerde tüm otobüsler durdu, arabalar yola çıkamaz oldu. eve 40 dakika yürümek zorunda kaldım. yürürken yolda patinaj çeken ilerlemeye çalışan arabalardan daha hızlı gidiyordum. omuzlarım ve sırt çantamın üstü her 15-20 saniyede bir "aha bööle" kar tutuyordu, silkeliyordum tekrar tutuyordu. değişik bir anı oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...