Volfied Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 haha doggy megalomanlığın sınırlarını aşıp ban açektiğin cd lerin üstüne Doggy rules yazmasaydın bööle olmazdı![signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 hmm. ben şu fighterı gözden geçireyim.. herkes wis int iyi olsun diyaloglar süper diyoırdu ama.. neyse dex lazımmış :D .. saolun. bu arada clerk ward a geçemedm bi türlü elimde bitmeyen su şişesi var.. ama world mapdeki cleark ward bana nanik yapıyo resmen. gidiş yok.. (bu arada oyundaki duvarlar saolsun mapleri yarım yamalak geziyorum... çok sakat olmuş kullanışsal olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 In zertimon eyes Iam nothing... Allah gas oldum.beyler oyunda bir exp bug bulmustum balina istiyenle paylasabilirim.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bende torrentten indirdim ve çalıştı, şu an çok ama çok mutluyum :)[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bende oynamayalı tam 5 sene olmuş,bazı şeyler çok net bazılarınıda hatırlamıyorum...Mesela bu catacomblara(bronze küre için) falan ineceğiz,nelere karşı tedbir almalıyım neler yapmalıyım bilmiyorum.biraz bilgi verir misiniz[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 farelere pek bulaşma dikkat edilmedimi 10 tanesi biarada (durmadan da yneileri çıkıyo) çatır çatır alıyolar grubu aşağı :) başka da pek zor birşey yok orada ..[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Thiefsen catacomblar çok daha kolay oluyor, dikkat etmen gereken sadece cranium ratler var. Sneakle önden gidip tek gezen fareyi indireceksin, diğerleri spawn oluyor ama caster olmadığı için büyü yapamıyorlar. Thief değilsen Dak'kon a 1.lvl ve 2.lvldan reign of anger ve ice knife ezberlet. Hatta magesen sen de ezberle, caster fareyi görükten sonra direk öldür. Yanına yaklaşana kadar baya bi can yakabiliyor. Yine burda bulduğun shamanic rod (magic missle wand ı) iş yapıyor, identify için bi kaç charm of infinite recall al yanına. Wereratlar sadece büyülü silahlardan etkileniyor, morte için ingress'in dişlerini aldıysan magical yap onları. Yada marta'nın dükkanından poison damage koyan diş alabilirsin.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 24 Haziran 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Oyundan quoteların olduğu çok güzel bi ekran koruyucu var. Bikaç aydır kullanıyorum ama buraya yazmayı unutmuşum :) Karakterler rastgele mekanlarda karşılaşıyor ve oyundaki unutulmaz diyaloglardan bi kısmını tekrarlıyorlar. Link: http://www.wischik.com/lu/senses/pst.html Bu ekran koruyucuyu bulduğum şöyle güzel bide Torment sitesi var : http://www.bootstrike.com/Torment/index.html[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ekran korucu çok güzel PT sevenler denemeli :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 http://photobucket.com/albums/y269/odedfehr/?action=view¤t=planescapee.jpg Benim aldığım bir ss'dir, ve budur yani. (nokta)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 O nedir öyle ya ahah süpermiş adam =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Orda konulanı kastediyorsan lütfen, o adam değil, teyze.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Efsana bi teyzedir o, her oyuna lazım. Ayrıca silah süper : Holy Flaming Frost-Brand Gronk Slaying Vorpal Hammer of Wounding and Returning and Shooting Lightning out of Your Bum. Yanlız 5-6 defa bitirdim planescape'i, hala bulamadım o silahı :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 up olsun ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Valla geçenlerde bi hevesle indirdim açtim 10dk sonra kapadim grafikler tabi çözünürlükğü 800/600 yapsak sorun kalmaz eski oyunlara hastayim ama böyle bi crpg yi neden beğenemedim anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Hepsini oynadın mı? Başlarda sıkabiliyor. Tabi genel olarak da sevmemiş olabilirsin, mümküdür ama hepsini bitirmediysen bence yine de hikayesi için yüksek int ve wis ile bir kere oyunu bitir hikayesi baya sağlam :p[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 canım inanılmaz çekti lütfeen birisi bi torrent linki falan bişey yazsın öleceem, kim açtı bu konuyu ya of ;([signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 http://www.torrentbox.com/torrents-details.php?id=15856 az once ben de basladım downloada hızlı geliyor.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 İndirmeye başladı. multisi var mı?[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 download bitti, oyunu yükledim... ama cd2 yi istedi........ bende cd2 nin dosyaları bi cd ye attım ama görmüyo :( bi çözüm bilen varmı?[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 oh be hallettim başladım oyuna nihayet :D torrenti indirip çalıştıramayan varsa bana özelden ulaşabilir, yardımcı olmaya çalışırım[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bende indiriyorum yarın başlarım artık... merak ettin lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 laan kim upladı bu konuyu o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 lol, canım istedi şimdi. Ne olursa olsun karakterine çok yüksek bir int ver, oyun çok daha zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 "You shall meet enemies three, but none more dangerous than yourself in your full glory. They are shades of evil, of good and of neutrality given life and twisted by the laws of the planes. You shall come to a fortress built of regrets where even the shadows themselves have gone mad" Oyunun başında kahin bi hatuna hikayeyi ve oyun sonunu söylettirme geyiği bu oyunla başladı heralde. Bloodlinesda iyice abarttılar olayı, sandığı açma Cain o falan. Peki trivia size. Yukardaki deinorranın lafı kimleri anlatmaktadır hadi bakalım tormentcılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar