Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planescape: Torment

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

hmm. ben şu fighterı gözden geçireyim.. herkes wis int iyi olsun diyaloglar süper diyoırdu ama.. neyse dex lazımmış :D .. saolun.
bu arada clerk ward a geçemedm bi türlü elimde bitmeyen su şişesi var.. ama world mapdeki cleark ward bana nanik yapıyo resmen. gidiş yok.. (bu arada oyundaki duvarlar saolsun mapleri yarım yamalak geziyorum... çok sakat olmuş kullanışsal olarak)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
bende oynamayalı tam 5 sene olmuş,bazı şeyler çok net bazılarınıda hatırlamıyorum...Mesela bu catacomblara(bronze küre için) falan ineceğiz,nelere karşı tedbir almalıyım neler yapmalıyım bilmiyorum.biraz bilgi verir misiniz[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş

Thiefsen catacomblar çok daha kolay oluyor, dikkat etmen gereken sadece cranium ratler var. Sneakle önden gidip tek gezen fareyi indireceksin, diğerleri spawn oluyor ama caster olmadığı için büyü yapamıyorlar. Thief değilsen Dak'kon a 1.lvl ve 2.lvldan reign of anger ve ice knife ezberlet. Hatta magesen sen de ezberle, caster fareyi görükten sonra direk öldür. Yanına yaklaşana kadar baya bi can yakabiliyor. Yine burda bulduğun shamanic rod (magic missle wand ı) iş yapıyor, identify için bi kaç charm of infinite recall al yanına.
Wereratlar sadece büyülü silahlardan etkileniyor, morte için ingress'in dişlerini aldıysan magical yap onları. Yada marta'nın dükkanından poison damage koyan diş alabilirsin.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 24 Haziran 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Oyundan quoteların olduğu çok güzel bi ekran koruyucu var. Bikaç aydır kullanıyorum ama buraya yazmayı unutmuşum :) Karakterler rastgele mekanlarda karşılaşıyor ve oyundaki unutulmaz diyaloglardan bi kısmını tekrarlıyorlar. Link: http://www.wischik.com/lu/senses/pst.html

Bu ekran koruyucuyu bulduğum şöyle güzel bide Torment sitesi var : http://www.bootstrike.com/Torment/index.html[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

ekran korucu çok güzel PT sevenler denemeli :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Sosyal ağlarda paylaş

Efsana bi teyzedir o, her oyuna lazım. Ayrıca silah süper : Holy Flaming Frost-Brand Gronk Slaying Vorpal Hammer of Wounding and Returning and Shooting Lightning out of Your Bum. Yanlız 5-6 defa bitirdim planescape'i, hala bulamadım o silahı :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
"You shall meet enemies three, but none more dangerous than yourself in your full glory. They are shades of evil, of good and of neutrality given life and twisted by the laws of the planes. You shall come to a fortress built of regrets where even the shadows themselves have gone mad"

Oyunun başında kahin bi hatuna hikayeyi ve oyun sonunu söylettirme geyiği bu oyunla başladı heralde. Bloodlinesda iyice abarttılar olayı, sandığı açma Cain o falan.

Peki trivia size. Yukardaki deinorranın lafı kimleri anlatmaktadır hadi bakalım tormentcılar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...