Sufi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 benim dediğim sadece "i... forgive all you have done." cümlesiydi. gecenin o uykulu haliyle bütün resmi koyunca anlaşılmamış tabi. itiraf edip özür dileyip vedalaştıktan sonra tam açtığı gateden geçmek üzereyken deionarra'nın hiç beklemediğim bir anda "hepsini affettim" demesi çok etkiledi beni. şimdiye kadar seyrettiğim en kaliteli duygulu film sahnelerinden bile daha etkileyiciydi bana göre. daha önce farketmemişim bir biçimde. okumadan next next deyip geçmişim herhalde sona geliyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/1f4VWMw.jpg bi ufak açtırır. oyunda bunun üstüne diyalog yok.Dakkon araya girip ayarı vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Summon atmışlar: http://i.imgur.com/065hx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Sufi said: benim dediğim sadece "i... forgive all you have done." cümlesiydi. gecenin o uykulu haliyle bütün resmi koyunca anlaşılmamış tabi. itiraf edip özür dileyip vedalaştıktan sonra tam açtığı gateden geçmek üzereyken deionarra'nın hiç beklemediğim bir anda "hepsini affettim" demesi çok etkiledi beni. şimdiye kadar seyrettiğim en kaliteli duygulu film sahnelerinden bile daha etkileyiciydi bana göre. daha önce farketmemişim bir biçimde. okumadan next next deyip geçmişim herhalde sona geliyoruz diye. oyyy orası fena damar evet http://www.youtube.com/watch?v=tm7Xf9818FM axedice çıldırsın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/1f4VWMw.jpg bi ufak açtırır. oyunda bunun üstüne diyalog yok. Allahim ol tapayin sana dakkon ya. Tekrar oynamak sart oldu simdi gaza geldik gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bu oyunun kitabı filan var mı ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 var ama kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Saeros said: bu oyunun kitabı filan var mı ya sdf http://lparchive.org/Planescape-Torment/Update%2001/ şöyle bişey var, adam oyunun diyaloglarının arasına kendi eklemelerini de yapmış falan, hikaye gibi anlatmış. denişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 oo nefis okudum biraz sonra devam edicem, çok teşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 "You mortals are like wasps. You build your lives/nests from the slimmest of branches, and when the wind shakes your home/life free, you seek to sting the wind to death. Instead of realizing your foolish mistakes, attempting to repair the damage you have caused yourselves, and learning from your experience, you bring harm to any who have the misfortune to blunder near you in your time of pain and distress. My advice to you -- and to all mortals: Stop acting like an insect and start acting sentient." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Saeros said: bu oyunun kitabı filan var mı ya sdf http://www.wischik.com/lu/senses/pst-book.html en iyisi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ok gog versiyonu oynuyorum gunlerdir. eyvallah her zorluguna ragmen devam etmeye calisiyorum. okuyorum her bir naneyi, zamanin cok gerisinde kalmis combata takilmiyorum. herseye ok ama random olarak oyun bir binaya mahzene vs ye girerken kitleniyor ve pc ye reset atmadikca duzelmiyor asla. daral geldi bu olaydan. bunun cozumunu bilen varmi ? windows 8.1 var acaba bundan mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ilk defa sende duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Windows 8'de Silent King sonuna gitmiştim bir kere, 8.1'de hiç oynamadım ama. GOG oyunlarını hala XP VM'de oynuyorum ben. XP modunda filan çalıştırmayı dene istersen, 8.1 kaynaklı sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 internette arastiriyorum var bir cok kiside random kapilardan falan gecerken kitliyor.. ha nedir gog versiyonda anlattigi modlari yukledim. highres, vs vs. su link : http://www.gog.com/news/mod_spotlight_planescape_torment_mods_guide gerge sen bunlarsiz mi oynadin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 xp mode a alayim dedim save dosyalarimi gormuyor sanirim xp de 8.1 den farkli bir yere saveliyor. arastirayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Onları yükledim ben de. Savelerin yerini bul sen. Yeni oyuna başla, save al, sonra eski saveler ile yer değiştir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 saveleri hallettim gene ayni xp modda da.. bakinayim bari daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 sorunu buldum autosave dolayisi ile cok gorulen bir hata. cozumu bulamadim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 UAC'mi ne vardı, onu kapatıp denesene bir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 kapali be abi. anlamadim ne is. acaip bir sorun. onceden girdigim yerde de oldu simdi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 yok ne denesem bos. bir cok yere girdim ama su open tomb 'a kesinlikle giremiyorum delircem. 12 kere falan kurdum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Girmeden once autisave'i sil. permission problemi gibi daha cok bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 onlari denedim evet cache ve temp bosaltin diyorlar yaptim giremedigim bazi! yerlere girebildim, ancak bu lanet open tomb i-ih oyunun basindan beridir giremiyorum. giricem inat ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 oh be girdim. d harddiskine kurdum, bazi gog da bahsedilen modlari kurmadim. bakalim ne zamana kadar gidecek bu sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar