Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planescape: Torment

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

benim dediğim sadece "i... forgive all you have done." cümlesiydi. gecenin o uykulu haliyle bütün resmi koyunca anlaşılmamış tabi.

itiraf edip özür dileyip vedalaştıktan sonra tam açtığı gateden geçmek üzereyken deionarra'nın hiç beklemediğim bir anda "hepsini affettim" demesi çok etkiledi beni. şimdiye kadar seyrettiğim en kaliteli duygulu film sahnelerinden bile daha etkileyiciydi bana göre. daha önce farketmemişim bir biçimde. okumadan next next deyip geçmişim herhalde sona geliyoruz diye.

Sosyal ağlarda paylaş

Sufi said:

benim dediğim sadece "i... forgive all you have done." cümlesiydi. gecenin o uykulu haliyle bütün resmi koyunca anlaşılmamış tabi.

itiraf edip özür dileyip vedalaştıktan sonra tam açtığı gateden geçmek üzereyken deionarra'nın hiç beklemediğim bir anda "hepsini affettim" demesi çok etkiledi beni. şimdiye kadar seyrettiğim en kaliteli duygulu film sahnelerinden bile daha etkileyiciydi bana göre. daha önce farketmemişim bir biçimde. okumadan next next deyip geçmişim herhalde sona geliyoruz diye.

oyyy orası fena damar evet
http://www.youtube.com/watch?v=tm7Xf9818FM
axedice çıldırsın biraz
Sosyal ağlarda paylaş

"You mortals are like wasps. You build your lives/nests from the slimmest of branches, and when the wind shakes your home/life free, you seek to sting the wind to death. Instead of realizing your foolish mistakes, attempting to repair the damage you have caused yourselves, and learning from your experience, you bring harm to any who have the misfortune to blunder near you in your time of pain and distress. My advice to you -- and to all mortals: Stop acting like an insect and start acting sentient."
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ok gog versiyonu oynuyorum gunlerdir. eyvallah her zorluguna ragmen devam etmeye calisiyorum. okuyorum her bir naneyi, zamanin cok gerisinde kalmis combata takilmiyorum. herseye ok ama random olarak oyun bir binaya mahzene vs ye girerken kitleniyor ve pc ye reset atmadikca duzelmiyor asla. daral geldi bu olaydan.

bunun cozumunu bilen varmi ?

windows 8.1 var acaba bundan mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...