Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 statların yetmiyodur diyaloğa sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 tam ters değil mi, şu an o zombinin yanındayım, it is I diyorum adım ne diyo bilmiyorum diyorum :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Şimdii, Fell'le konuşup dabus dilini öğrendin, sonra dakon'a benim tercümanım ol dedin. Sonra fellin anlattıklarını eksik çevirdi, sen de niye eksik çevirdin diye sorguladın dimi? Ordan blind archerın adını öğreniyorsun, stories bones tell aldıysan dead nationsdan xachla konuşabiliyorsun. Öyle int mint isteyen bişey yoktu o questte, fell ve dakkon dialoglarını bi daha gözden geçir diğer herşeyi yapmış gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 hmm bi sn evet dabus dilini çok zeki olduğumdan kendim çözmüştüm, dakkona çevirteyim çok mantıklı böyleymiş eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ahah ya şu wereratten düşen evil kitap ne fenaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Book: "Then I bestow this advice. Beware the common view of love. Love must often be cruel in order so that it may rise above the merely sentimental." Kitap hayatı çözdü olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 oooff ne ayrıntılar vardı ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 You can expunge anything you find undesirable. You need only have the will. Şu son lafı bana hayatımda cidden yardım etmiştir mesela. Çok sefer hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 şu an lower wardda ayak işleri yapıyorum, çok mutsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bende başlıcamda, çok bayıyo başı abi oyunun.Drowned nations filan çok bayıyo beni ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 http://i.imgur.com/DVG8A.jpg of dakkonun şu cevabına bi küçük açtım içiyorum şimdi dakkon dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Viskiyi açtım direk. Of çok gamlandım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Şu oyunu hala oynmayan insanlar o kadar çok şey kaçırıyor ki. Açın her npc'yle konusun abi, hepsinin hikayesi sizin hayatınızdan daha ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 arkadaş ne dakkonmuş be,adam lafı gediğine ne koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 2 saattir oynuyorum, 3 sayfa öcneki patchleri falanda indirdim mis gibi. su topici uplamayin her seferinde bastan oynatiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Bitirdim şimdi, inanılmaz diyaloglar var bütün oyunca bizim mevzu da iyi ama oyunun sonunu, daha doğrusu son boss ve diyalogları+ endingleri biraz underwhelming buldum nedense bide combatlar aşırı anlamsız zor olmuş şu nordom maze ve sondaki shadowlarda paso kaçarken buldum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 benimde şu circle of zerthimon u bir daha okuyasım geldi bir yerde bulayım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 planescapte kombattan zorlanmak? ilginç tabi ben 26 intli mage oldugumdan olabilir ^^ birde su topici uplamayin. dün öglen oyunu bitirdim. gece 2 de kalkınca tekrar basladim. ciddi uplamayin yaz günlerimden calıyorsunuz. Unbroken Circle of Zerthimon demişken Dak'kon un en baba 2 lafını yazayım. When a mind does not know itself, it is flawed. When a mind is flawed, the man is flawed. When a man is flawed, that which he touches is flawed. It is said that what a flawed man sees, his hands make broken. Endure. In enduring, grow strong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 dakkon budur ya I may be bested in battle, but I shall never be defeated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ya şöyle torment, bloodlines, sanitarium konularını uplamayın ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 sonra işin yoksa yükle 1 haftan silinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 abi orta zorlukta 30 30 vuruyodu nordom un mazeindeki constructlar hani dakkon -5 ac ile geziyo onu bile kesiyolar 10 saniyede, en fortress a girince mage karakterle (oyun boyunca questler dışında hiç ölmememe rağmen) 20 küsür shadow u nasıl kesiyorsun bilmek isterim yani. gerçi 25 in üstüne çıkmayan inti 26 yaptıysan büyük oyuncusundur heralde bişey diyemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 shadow öldürüyormuyduk orda ya ben sanki delidana gibi koşturup o cannonlarmıydı neydi onları kullanıp geçmiştim orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 abi bilmiyorum canonları kullandıktan sora ışınlanıyosun işte 3-4 tane shadow bitiyo yanında, merdivene koşturup kaçayım diyosun shadow seni bırakıp merdivene koşuyo yolunu kesmek için, sonrası karanlık bide 4 cannondan sonra portalın oraya gideyim dedim 20 tane shadow bekliyo felan, neyse allahtan meteor stygian icestorm felan öldüler fog of war içinde gsadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Sparkcaster said: abi orta zorlukta 30 30 vuruyodu nordom un mazeindeki constructlar hani dakkon -5 ac ile geziyo onu bile kesiyolar 10 saniyede, en fortress a girince mage karakterle (oyun boyunca questler dışında hiç ölmememe rağmen) 20 küsür shadow u nasıl kesiyorsun bilmek isterim yani. gerçi 25 in üstüne çıkmayan inti 26 yaptıysan büyük oyuncusundur heralde bişey diyemicem bendeki fixpacklerle (gamefaqs.comdaki dan simpsondan aldım istiyorsan adama mail at) 28 e kadar yolu var tüm statların. Ben önden Morte ve dakkonu tank olarak yollayıp Ignus/Nameless, Nameless/Nordom kombosuyla gayet rahat alıyordum orta zorlukta, arada critic falan yiyen olursada fall-from-grace yetisiyordu kurtarmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar