Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planescape: Torment

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

Şimdii, Fell'le konuşup dabus dilini öğrendin, sonra dakon'a benim tercümanım ol dedin. Sonra fellin anlattıklarını eksik çevirdi, sen de niye eksik çevirdin diye sorguladın dimi? Ordan blind archerın adını öğreniyorsun, stories bones tell aldıysan dead nationsdan xachla konuşabiliyorsun. Öyle int mint isteyen bişey yoktu o questte, fell ve dakkon dialoglarını bi daha gözden geçir diğer herşeyi yapmış gibisin.
Sosyal ağlarda paylaş

planescapte kombattan zorlanmak? ilginç

tabi ben 26 intli mage oldugumdan olabilir ^^

birde su topici uplamayin. dün öglen oyunu bitirdim. gece 2 de kalkınca tekrar basladim.

ciddi uplamayin yaz günlerimden calıyorsunuz.

Unbroken Circle of Zerthimon demişken Dak'kon un en baba 2 lafını yazayım.

When a mind does not know itself, it is flawed. When a mind is flawed, the man is flawed. When a man is flawed, that which he touches is flawed. It is said that what a flawed man sees, his hands make broken.

Endure. In enduring, grow strong.
Sosyal ağlarda paylaş

abi orta zorlukta 30 30 vuruyodu nordom un mazeindeki constructlar hani dakkon -5 ac ile geziyo onu bile kesiyolar 10 saniyede, en fortress a girince mage karakterle (oyun boyunca questler dışında hiç ölmememe rağmen) 20 küsür shadow u nasıl kesiyorsun bilmek isterim yani. gerçi 25 in üstüne çıkmayan inti 26 yaptıysan büyük oyuncusundur heralde bişey diyemicem
Sosyal ağlarda paylaş

abi bilmiyorum canonları kullandıktan sora ışınlanıyosun işte 3-4 tane shadow bitiyo yanında, merdivene koşturup kaçayım diyosun shadow seni bırakıp merdivene koşuyo yolunu kesmek için, sonrası karanlık
bide 4 cannondan sonra portalın oraya gideyim dedim 20 tane shadow bekliyo felan, neyse allahtan meteor stygian icestorm felan öldüler fog of war içinde gsadfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

abi orta zorlukta 30 30 vuruyodu nordom un mazeindeki constructlar hani dakkon -5 ac ile geziyo onu bile kesiyolar 10 saniyede, en fortress a girince mage karakterle (oyun boyunca questler dışında hiç ölmememe rağmen) 20 küsür shadow u nasıl kesiyorsun bilmek isterim yani. gerçi 25 in üstüne çıkmayan inti 26 yaptıysan büyük oyuncusundur heralde bişey diyemicem

bendeki fixpacklerle (gamefaqs.comdaki dan simpsondan aldım istiyorsan adama mail at) 28 e kadar yolu var tüm statların.

Ben önden Morte ve dakkonu tank olarak yollayıp Ignus/Nameless, Nameless/Nordom kombosuyla gayet rahat alıyordum orta zorlukta, arada critic falan yiyen olursada fall-from-grace yetisiyordu kurtarmaya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...