MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Yalnız Cuce'ye bilet gelirse patiden kaç kişi teklif verecek bilete merak ediyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Wembley 86 queen konserini canlı izleyebilseydim yeterdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 -dream theater -symphony & metallica -pink floyd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 dream theater abone zaten turkiyeye, gören gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Dream Theater ın 20. yıl için verdiği konseri izlemeyi çok isterdim. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Dream Theater & Queensrÿche daha imba bi konser olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 2 sene sonra update yapayım ben de kendime o zaman; Death (izleyemicem maalesef ama istek işte :/) - Evet hala izleyemedim normal olarak. Opeth - İzledim Blind Guardian - İzledim, 2 kere Nevermore - Beklemede hala bu Empyrium (bu da imkansız maalesef) - Sanırım hala imkansız gibi Kalmah - Bu da bekliyor, bir arkadaş adamlara mail attı kanserim ölüyorum son arzum gelin diye, hala getirtemiyoruz. Orphaned Land - İzledim Illnath - Muhtemelen gelemez bu adamlar. Ek olarak geçen 2 senede Pink Floyd göremedik belki ama, Racır abiyi gördük güzel oldu, onu da iliştireyim buraya. Tool gördük, falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Jean Michelle Jarre - China Concert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ah death i unuttum lan ben. rip chuck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Pantera (izleyemedim, geldi mi bilmiyorum, ama izleyemiycem de) Judas Priest (İSTİYORUM LAN!) Machine Head (like a ten ton hammer son!) edit: Iron Maiden'ı söylemeye gerek yok zaten [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 00:19 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 strapping young lad sentenced iron maiden pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Buhuri-zade Mustafa Efendi Itrî ismail dede efendi Abdülkadir Merâgi Udi Cemal Bey tanburi Cemil Bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 philadelphia'da will smith konseri demişmiydim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 gerçekten ne yaşarım bilmem ama, görmemiz gereken konser 24kasımdaki rihanna bacının konseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 rihannayı kosnerden sora karşıma oturtup karşılıklı bir çay içmeyi tercih ederim konseri napayım da pink floyd diyorum - pulse diyorum gelmiş geçmiş en iyi konser diyorum başkada bişi demiyorum da 2 yıl oncede aynısını demişim.hehe.istikrar ftw [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 05:12 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Pis abaza sdf Syl'yi unutmuşum, onları da görmek istiyorum. [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 09:08 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Godspeed you black emperor. Pink floyd lazım bunlar acil. Opeth'i gordük, mutluyuz. Godspeed hayal ama, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ah iron maiden'ı tayt giydikleri herhangi bi konserleri izlemek için neleri vermezdimki sdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 immortal süper olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 doro pesch,doro pesch, dorooooo hatta mumkunse warlock la gelsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Helloween gelyo koşun. :) Sonra ah demeyin bu topiclerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 bglere gidin mayısda geliyorlar paso. sonra şu led zeppelin reunited mı ne onada gitsek fena olurdu ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Linkin Park ın Texas konseri iyiymiş baya orda olmak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 kurban :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Daft Punk - bi daha gelir mi bilemiyorum,gitmedim aptal gibi geldiginde Dj Tiesto - (16 kasımda da CNR expo da zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar