SnAke_15 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Suan filmden yeni cıktım acayip etkileyici..::..::.. Cokk KOrkTummm desem yeridir millet filmde öpüşürken ben :Q ama girerken uyardılar 18+ ve şiddet içerior diye ama dinlemedim hauah Girdim şimdide hary pottera girecem okuldan kactım bunu için değmezmiş be Puhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 3. syfada soulcube un yaşadığı iç hesaplaşma bence filmden daha güzel.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Jigsaw : Öldürürken düsündüren katil[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Disappear, 17 Kasım 2005 09:18 tarihinde demiş ki: neyini benzettinizki cube'a ? adam 2 3 tane tuzak kuruyo diye hemen cube mu olacak ? cube ile bu adamin tuzaklari arasinda bile fark var nerdeyse . ayrica biri bi askeri proje uzerine biride insanlarin hayatinin degerini anlamasi uzerine yok genel olara k kapali bi mekana konulmus insanlar, tuzaklar ve birinde soluduklari gaz yüzünden ölecekelr diğerinde aclik ve susuzluktan.. yani cok benziyo ana fikirleri birbirine.. e tabiki cok farkli tuzaklar olacak normal olarak yoksa filmin adi cube olurdu dimi? konular ayni demiyoruz ki.. ana fikir arak cube den bariz bicimde.. gidin izleyin anlarsiniz abi tekrar..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Yuh bana diyorum başka bir şeydemiyorum. Bu flimi nasıl duymadım benden.. kaç gündür iyi bir flim bulsamda izlesem diyordum. Hemen gidip şu flim i kiralayım..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Çok ilginç bi deneyim oldu benim için.İlk film harika geldiğinden,daha doğrusu fazla etkilemediğinden güle oynaya gitmiştim sinemaya.Sonra film başladı,gene o mistik ortam,bilindik olaylar falan.Filmin yarısına doğru bi anda başım döndü ve yediklerim agzıma geldi.Çok profosyonelce bi hareketle boş olan mısır poşetine çıkardım mideyi,hatta kimse anlamadı salonda kustugumu falan:)Beni kusturmayı başaran ilk filmdir kendileri.Güzeldir ama iğrençtir.Dolu mideyle gitmeyiniz :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 [spo1=tık tık]ilk filmdede adam yatıyordu ve kontrolu altındaydı olaylar 2. filmdede bu sefer amanda ordaydı yani ellerinden kontrolu hiç bırakmıyorlar ve bencede 3. filmde yine olay mahalinde olayın içinde olan biri olcak ve kontrol etcek tabi çekerlerse[/spo][signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 1.yi sırf burdakiler tavsiye ettiler diye izledim.çok beğendim umarım vaktim olur da sinemaya 2.ye giderim.[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 az önce izledim... ölüyodum.. =) kız arkadaşla izlenesi film walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 1. si gibi 2. side gayet başarılı. Beyenerek izledim valla. 1. filmle de bağlanması hoşuma gitti. Sadece biraz kısaydı ama dalında çok başarılı olan bir film bence.[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ben daa izlicem de..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bence saw 1 daha guzeldi ama buda guzel saw1 izliyen arkadaşlarında bunu izlemesini şiddetle tavsiye ediyorum...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Cok cok basariliydi. 1. filme süper göndermeler vardi, ilk filmi izlemeden gidenler, özellikle o ünlü odaya girdiklerindeki "Hassssssssssss... "efektini falan anlamadilar örnegin bizdeki : ) Baya iyiydi ya[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Dela'yla AFM'deyiz, bi yandan muhabbet ediyoruz, Saw 2'nin oynadigi salona girdik oturduk. Film baslamak üzere, yanimizxa geldi bi cocuk dikildi. B : biz, C: cocuk C: Ya pardon, sizin koltugun burasi oldugundan emin misiniz? B: Evet, I 12 ve 13 iste. C: Allalaa benimki de I 13 'de. B: Alala cok garip, bi sn bilete bakalim... Evet iste bak I 12 ve 13. Belki seansin yanlistir? C: 22.10? B: 22.20 bizimki, hangi film seninki? C: Harry Potter degil mi bura? B: Burasi Saw 2 euheuheuhe C: Haa pardon ya kusura bakmayin iyi seyirler. cocuk uzaklasir... B: Ahahaha ne mal adam lan düsünsene böyle harry potter baslicak diye oturuyorsun Saw basliyo euheuhehuehu 2 dakka gecer... BU FILM 13 YASINDAN KUCUK SEYIRCILER ICIN ZARARLI OLABILIR VE SIDDET SAHNELERI ICERMEKTEDIR. B: Aha Harry Potter'in fragmani HARRY POTTER AND THE GOBLET OF FIRE LAZER ALT YAZI, SİNEMAJ DIM DIIIIM DIM DIIIIM DIM DIIIIM DIDIMDIIIIIM DIM DIIIIM DIDIMDIIIIM DIM DIIIIIM (Giris sarkisi) - Olm bu pek fragmana benzemiyo?... o_O - Hasiktir olm yanlis gelmisiz, kacalim. Neyse, ucu ucuna Saw2 baslamadan yetistik, meger girisler yan yanaymis. Ama yerini gaspedip Harry Potter diye Saw a gönderdigimiz cocugu bir daha görmedik, rezilligin sinirlarini zorladik bugün.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 pü size[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Kayıp gençlik.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 lol korkutmuşunuz çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 o değil de 2. izleyişimde farkettiğim iki detayı belirtmek istiyorum [spo1=..]eric'in yırttığı resimler, amanda daniel'i getirdiği zaman john'un çizdiği resimler.bu resimleri incelersek john, filmin başındaki elemanın oyununu hazırlıyor. aynı olay ilk filmde de vardı, polisler baskın yaptığında dr.gordon ve adam'ın maketlerini buluyordu. bir de olayların önceden olup bittiği ile ilgili bir ipucu veriyor bize john : o monitörlere uzun zamandır bakmadım ama oğlunun bir köşede çömelmiş olduğunu tahmin edebiliyorum. diyor. ya da bunun gibi birşey..burada düşünmemiz gereken.. bu eleman nasıl tutturdu..şans mı yoksa daha önceden izlemişmiydi o görüntüleri...tabi bu soru ancak ikinci izlemede insanın aklına geliyor[/spo][signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Penthesilea, 20 Kasım 2005 02:48 tarihinde demiş ki: Dela'yla AFM'deyiz, bi yandan muhabbet ediyoruz, Saw 2'nin oynadigi salona girdik oturduk. Film baslamak üzere, yanimizxa geldi bi cocuk dikildi. B : biz, C: cocuk C: Ya pardon, sizin koltugun burasi oldugundan emin misiniz? B: Evet, I 12 ve 13 iste. C: Allalaa benimki de I 13 'de. B: Alala cok garip, bi sn bilete bakalim... Evet iste bak I 12 ve 13. Belki seansin yanlistir? C: 22.10? B: 22.20 bizimki, hangi film seninki? C: Harry Potter degil mi bura? B: Burasi Saw 2 euheuheuhe C: Haa pardon ya kusura bakmayin iyi seyirler. cocuk uzaklasir... B: Ahahaha ne mal adam lan düsünsene böyle harry potter baslicak diye oturuyorsun Saw basliyo euheuhehuehu 2 dakka gecer... BU FILM 13 YASINDAN KUCUK SEYIRCILER ICIN ZARARLI OLABILIR VE SIDDET SAHNELERI ICERMEKTEDIR. B: Aha Harry Potter'in fragmani HARRY POTTER AND THE GOBLET OF FIRE LAZER ALT YAZI, SİNEMAJ DIM DIIIIM DIM DIIIIM DIM DIIIIM DIDIMDIIIIIM DIM DIIIIM DIDIMDIIIIM DIM DIIIIIM (Giris sarkisi) - Olm bu pek fragmana benzemiyo?... o_O - Hasiktir olm yanlis gelmisiz, kacalim. Neyse, ucu ucuna Saw2 baslamadan yetistik, meger girisler yan yanaymis. Ama yerini gaspedip Harry Potter diye Saw a gönderdigimiz cocugu bir daha görmedik, rezilligin sinirlarini zorladik bugün. Sizin gibi iki yetemen arkadaşımızdan daha iyisi beklenemezdi zaten . Harry Potter'a müstahaksınız gerçi siz .[signature][hline]gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ama dialog super uber olmus hakkunı wermek lazim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 'Son zamanlarda vizyona girmiş en başarılı korku filmi' gibi geliyor bana herkesin yorumlarına bakınca. Piyasa o kadar kötü korku filmleriyle dolup taştı ki demekki Saw başarılı bir film. İzlemedim henüz ama izliyeceğim. Bişey sorucam ama önce 1. yi izlemeden 2'yi izlesek sorun olur mu? :)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 baya bi olur.. bence hemen bi yerden SAW 1'in dvdsini kirala izle abi ondan sonra git 2ye.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 dvd niye kiralıyosunuz divx çekin..eha[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 kaynak iyi değil ya bu aralar..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 saw 1 in dvdrip i var emulede saw 2ninde goruntusu baya iyi ya sımdı alcagın dvd dınınde kalıtesı oyle olcak yani =)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar