Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saw II

KucukHusamettin

Öne çıkan mesajlar

said:
Disappear, 17 Kasım 2005 09:18 tarihinde demiş ki:
neyini benzettinizki cube'a ? adam 2 3 tane tuzak kuruyo diye hemen cube mu olacak ? cube ile bu adamin tuzaklari arasinda bile fark var nerdeyse . ayrica biri bi askeri proje uzerine biride insanlarin hayatinin degerini anlamasi uzerine

yok genel olara k kapali bi mekana konulmus insanlar, tuzaklar ve birinde soluduklari gaz yüzünden ölecekelr diğerinde aclik ve susuzluktan..

yani cok benziyo ana fikirleri birbirine.. e tabiki cok farkli tuzaklar olacak normal olarak yoksa filmin adi cube olurdu dimi?

konular ayni demiyoruz ki..

ana fikir arak cube den bariz bicimde.. gidin izleyin anlarsiniz abi tekrar..[signature][hline] Sex Machine
Sosyal ağlarda paylaş

Çok ilginç bi deneyim oldu benim için.İlk film harika geldiğinden,daha doğrusu fazla etkilemediğinden güle oynaya gitmiştim sinemaya.Sonra film başladı,gene o mistik ortam,bilindik olaylar falan.Filmin yarısına doğru bi anda başım döndü ve yediklerim agzıma geldi.Çok profosyonelce bi hareketle boş olan mısır poşetine çıkardım mideyi,hatta kimse anlamadı salonda kustugumu falan:)Beni kusturmayı başaran ilk filmdir kendileri.Güzeldir ama iğrençtir.Dolu mideyle gitmeyiniz :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
G3NKs
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=tık tık]ilk filmdede adam yatıyordu ve kontrolu altındaydı olaylar
2. filmdede bu sefer amanda ordaydı yani ellerinden kontrolu hiç bırakmıyorlar

ve bencede 3. filmde yine olay mahalinde olayın içinde olan biri olcak ve kontrol etcek tabi çekerlerse[/spo][signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

Cok cok basariliydi. 1. filme süper göndermeler vardi, ilk filmi izlemeden gidenler, özellikle o ünlü odaya girdiklerindeki "Hassssssssssss... "efektini falan anlamadilar örnegin bizdeki : )

Baya iyiydi ya[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Dela'yla AFM'deyiz, bi yandan muhabbet ediyoruz, Saw 2'nin oynadigi salona girdik oturduk. Film baslamak üzere, yanimizxa geldi bi cocuk dikildi.

B : biz, C: cocuk

C: Ya pardon, sizin koltugun burasi oldugundan emin misiniz?
B: Evet, I 12 ve 13 iste.
C: Allalaa benimki de I 13 'de.
B: Alala cok garip, bi sn bilete bakalim... Evet iste bak I 12 ve 13. Belki seansin yanlistir?
C: 22.10?
B: 22.20 bizimki, hangi film seninki?
C: Harry Potter degil mi bura?
B: Burasi Saw 2 euheuheuhe
C: Haa pardon ya kusura bakmayin iyi seyirler.
cocuk uzaklasir...
B: Ahahaha ne mal adam lan düsünsene böyle harry potter baslicak diye oturuyorsun Saw basliyo euheuhehuehu

2 dakka gecer...

BU FILM 13 YASINDAN KUCUK SEYIRCILER ICIN ZARARLI OLABILIR VE SIDDET SAHNELERI ICERMEKTEDIR.

B: Aha Harry Potter'in fragmani

HARRY POTTER AND THE GOBLET OF FIRE
LAZER ALT YAZI, SİNEMAJ

DIM DIIIIM DIM DIIIIM DIM DIIIIM DIDIMDIIIIIM DIM DIIIIM DIDIMDIIIIM DIM DIIIIIM (Giris sarkisi)

- Olm bu pek fragmana benzemiyo?...

o_O

- Hasiktir olm yanlis gelmisiz, kacalim.

Neyse, ucu ucuna Saw2 baslamadan yetistik, meger girisler yan yanaymis. Ama yerini gaspedip Harry Potter diye Saw a gönderdigimiz cocugu bir daha görmedik, rezilligin sinirlarini zorladik bugün.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de 2. izleyişimde farkettiğim iki detayı belirtmek istiyorum

[spo1=..]eric'in yırttığı resimler, amanda daniel'i getirdiği zaman john'un çizdiği resimler.bu resimleri incelersek john, filmin başındaki elemanın oyununu hazırlıyor. aynı olay ilk filmde de vardı, polisler baskın yaptığında dr.gordon ve adam'ın maketlerini buluyordu.
bir de olayların önceden olup bittiği ile ilgili bir ipucu veriyor bize john : o monitörlere uzun zamandır bakmadım ama oğlunun bir köşede çömelmiş olduğunu tahmin edebiliyorum. diyor. ya da bunun gibi birşey..burada düşünmemiz gereken.. bu eleman nasıl tutturdu..şans mı yoksa daha önceden izlemişmiydi o görüntüleri...tabi bu soru ancak ikinci izlemede insanın aklına geliyor[/spo][signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 20 Kasım 2005 02:48 tarihinde demiş ki:
Dela'yla AFM'deyiz, bi yandan muhabbet ediyoruz, Saw 2'nin oynadigi salona girdik oturduk. Film baslamak üzere, yanimizxa geldi bi cocuk dikildi.

B : biz, C: cocuk

C: Ya pardon, sizin koltugun burasi oldugundan emin misiniz?
B: Evet, I 12 ve 13 iste.
C: Allalaa benimki de I 13 'de.
B: Alala cok garip, bi sn bilete bakalim... Evet iste bak I 12 ve 13. Belki seansin yanlistir?
C: 22.10?
B: 22.20 bizimki, hangi film seninki?
C: Harry Potter degil mi bura?
B: Burasi Saw 2 euheuheuhe
C: Haa pardon ya kusura bakmayin iyi seyirler.
cocuk uzaklasir...
B: Ahahaha ne mal adam lan düsünsene böyle harry potter baslicak diye oturuyorsun Saw basliyo euheuhehuehu

2 dakka gecer...

BU FILM 13 YASINDAN KUCUK SEYIRCILER ICIN ZARARLI OLABILIR VE SIDDET SAHNELERI ICERMEKTEDIR.

B: Aha Harry Potter'in fragmani

HARRY POTTER AND THE GOBLET OF FIRE
LAZER ALT YAZI, SİNEMAJ

DIM DIIIIM DIM DIIIIM DIM DIIIIM DIDIMDIIIIIM DIM DIIIIM DIDIMDIIIIM DIM DIIIIIM (Giris sarkisi)

- Olm bu pek fragmana benzemiyo?...

o_O

- Hasiktir olm yanlis gelmisiz, kacalim.

Neyse, ucu ucuna Saw2 baslamadan yetistik, meger girisler yan yanaymis. Ama yerini gaspedip Harry Potter diye Saw a gönderdigimiz cocugu bir daha görmedik, rezilligin sinirlarini zorladik bugün.

Sizin gibi iki yetemen arkadaşımızdan daha iyisi beklenemezdi zaten . Harry Potter'a müstahaksınız gerçi siz .[signature][hline]gg
Sosyal ağlarda paylaş

'Son zamanlarda vizyona girmiş en başarılı korku filmi' gibi geliyor bana herkesin yorumlarına bakınca. Piyasa o kadar kötü korku filmleriyle dolup taştı ki demekki Saw başarılı bir film.

İzlemedim henüz ama izliyeceğim. Bişey sorucam ama önce 1. yi izlemeden 2'yi izlesek sorun olur mu? :)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

baya bi olur.. bence hemen bi yerden SAW 1'in dvdsini kirala izle abi ondan sonra git 2ye.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...