Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi muhabbetimiz bittimi?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Ya dikkatimi çekti, harbiden şu forumtr tarzına döndük.
Ben paticiği insanlarıyla muhabbetiyle seviyodum.
Şimdi bakıyorumda forumu "herkez bulduğu komik şeyleri yazsın, komik resimleri yollasın" gibi şeyler doldurmuş.
Ha gene kendi başından geçenleri anlatırsın çünkü senin başına gelmiştir (misal tren olayı süperdi) ama 10 sene önce birinin başına gelmiş bişiyi yazmak, senin tükendiğin anlamına mı geliyor
Yani hiçmi başınızdan olay geçmez, hiçmi yazamazsınız bunu?
Arada ben yazıyorum ama insanlar dalga geçiyo eheh. Bende napıyorum, sahte kaynak veriyorum.:=P
Aslında yarısı benim başımdan geçmiştir. Çünkü çoğu insan karşısındaki açık versede laf soksam ayar versem popüleritem artsın şeklinde davranıyor. Ama başkasının başından geçtiyse bunu yapamıyacağını farkediyor. Böyle disable ediyoz. Uodaki core bugu büyü atarken ok atarken z yi check etmesi ile fixlemek gibi.
Birde espiriler, eskiden kendi espirilerimizi yapardık gülerdik devamında başka espriler gelirdi, ama espri yapmak "hertürlü espriyi bilmek" sanılıyor.
Yani sen bütün fıkraları esprileri biliyorsan ve anlatıyorsan çok komik adamsın. Hayır değil, sadece bütün fıkraları ve esprileri biliyorsundur.
Mesela sınıfta görüyorum, "Baba akü yok." *PUAHAHAHAHAHAH*
Baba akü yok espirisi aslında espri değil vizonteledeki bi dialog.
Sadece televizyonda oynadığı için komik bu.
Ama komik espri yapmak, espiriyi "yapmaktır" yani o an gelmeli. Yada bana oluyor arada aklıma bi dialog geliyor bir espri geliyor, yeri geldiğinde uyguluyorum güzel oturuyo. Aslında yerinin gelmesinide arada ben sağlıyorum sırf espriyi oturtmak için yoksa içimde kalır daha beter olur unutulur gider:).
Birde espiriyi bildiğiniz için yapıyorsanız emin olunki sizden önce 30 kişi yapmıştır.
Misal "Kedidir kedi."
Tamam başta komikti.
2. side komikti çünkü 1. sine alıntı yapıyodu.
3. süde eh işte herşeye denebiliceğini gösterdiği için komikti.
4. öeah
5. yeter
6. bak haala yapıyolar ya
7. *topic açılır* artık şu espiriyi yapmayın.
8. *topice link verilir* ARKDŞM!!!
Üff çok yazmışım hep bu noktada kendi kendini siliyor mesajlarım biliyonuzmu hep back tuşuna basıyorum bir şekilde. *copy yapar mesajı*
Yani demek istediğim muhabbetin konusunu siz yapın televizyonda gördüğünüz ünlüler değil.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

Onlarda konuyu hiç anlamıyım karşısındakine genede ayar vermeye çalışan insanlar bunu anlamanın en güzel yolu bunları gerçek hayatta görüp aynı konuyu anlatıp melmel bakma süresini hesaplıyacaksın.
"ya işte böyle böyle."
.... = 2,5 saniye
"Ya git yaaa ne gereksiz adamsın sen."
Burada demek istediği "lan bi halt anlamadım o yüzden sana ayar vermem gerekiyor ne gereksizsin diyim evet evet zaten kilmse anlamadı."[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 02 Aralık 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
bazen forum için ayar vermek gerekiyor ama!

illa ayar vermek isteniyorsa Ö.M. kullanılsın.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Paticikte muhabbet ölmez sadece azalır.Bunun nedeni paticiği bir forum sanmaları.Paticik anlatılmaz sadece forum diye ifade edilmez....Muhabbet olaylarına gelince bu konuyla ilgili bir yazı vardı sanırım...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 02 Aralık 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
said:
Fistan, 02 Aralık 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
bazen forum için ayar vermek gerekiyor ama!

illa ayar vermek isteniyorsa Ö.M. kullanılsın.

o zaman ayar amacına ulaşmaz.

off ben ne diyom ya =P[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!

The Paticik Cup =o= II
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 02 Aralık 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Ya dikkatimi çekti, harbiden şu forumtr tarzına döndük.

haklısın chem, rep'e tıkladım.
said:
Chemical, 02 Aralık 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Birde espiriyi bildiğiniz için yapıyorsanız emin olunki sizden önce 30 kişi yapmıştır.

ehürükiki.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun pek çok sebebi var aslında... Herşeyden önce paticiği paticik yapan, yazılarını severek okuduğum pek çok insan gitti forumdan, ayrıldı. Artık giriyorlar mı bilmiyorum ama hiç yazılarına muhabbetlerine rastlamıyorum ben

İkinci olarak her güzel şey belli bir süre sonra bozulur malesef. Nasıl UO da başta mükemmelken sonradan "ayak ortamı"na düşünce bozuldu, aynı şey... Çok kişi bilince ortam bozuluyor. Hani şimdi sözüm çok tepki çekecek ama öyle insanlar biliyorum ki forumdaki ortamı bozan, hele 2-3 aylık üyelerin mesaj atmak için çabaları, boş mesajlarıyla elde ettikleri 5000 mesaj madalyası yüzünden saçmalamaları falan... Açın bakın adını sanını duymadığınız adamların 5000 mesaj madalyası var. Üyelik tarihine bakıyosunuz 3 ay, 6 ay.. Bu adamlar sırf bu iş için uğraşıp içeriksiz saçma mesajlar atıyorlar. Bunlardan 3-5 olsa göze batmaz ama birsürü olunca forumdaki muhabbetin özünü böyle içeriksiz mesajlar içeriyor. Dikkat edin ban yiyen o kadar çok yeni üye var ki son günlerde eskiden hiç olmadığı kadar, şaşırıyorsunuz. Prim yapmak için yapmadığı maymunluk kalmayan, orada 1-2 madalya resmi gösterip hava atacak, sırf orada bir kalp bulunsun diye hayatında 10dk paticikte kalmamış insanları üye yapıp kalp başvurusu yapmak veya kendine 2. account alıp kalplemek, bir de her kendini uyaranı "post kasma" diye uyarıp kendini üste çıkardığını zannetmek pek bir moda

Yine son zamanlarda bir laf sokma ve kendini ortaya çıkarma kanıtlama merakı var. Herkes herşeye bu tutumu sergiliyor, önüne gelene hele ki karşısındaki tanınmış biriyse laf edip de bir yerde göze batmaya çalışıyor. Göze batma çabasının bir ürünü de sağdan soldan çalıntı esprileri uyan uymayan her yere tekrarlayıp durmak oluyor

Artık garbage bile garbage değil, yani o kadar saçma şeyler yazılmış konmuş ki insan öhh diyor. İnsanlar saçmalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Resmen girdikçe tiksiniyorum bazı mesajlardan.

Biraz da idarede boşluk var gibi geliyor bana. Yani en tepede biraz boşvermişlik, daha bir hani "istenmeyen profesyönelizm"e dökülmüşlük var gibi sanki...(edit ve son paragrafıma not: kesinlikle saldırı amaçlı söylemiyorum ama sanki son zamanlarda moderatörlerde olsun genel yöneticilerde olsun daha bir rahat tavır sergileme anlayışı boşvermişlik sezdim ben, belki sadece bana öyle geldi ama söylemek istedim tüm sebepleri sayarken kendimce)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 02 Aralık 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence forum çok bölündü ondan eski hava yok. bi ara konu dışına gırıodun topicleri okuyana kadar akşam oluodu zaten. şimdi tek tek bölümlere gircen ordan ayıklıyıcan okuyucan sonra 1 yer yerine 30 yer takip etcen bayıyor insanı 1-2 topicde tıkanıosun.[signature][hline]Voic3
Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki;
zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var
Sosyal ağlarda paylaş

Katılıyorum... Muhabbetler çekiciliğini kaybetmeye başladı...

Bişiy açılıyo, ilk mesaj:
Açılmıştı
2. mesaj:
Açılmıştı
3. Mesaj
Açılmıştı
bak buda linki
4. Mesaj
Hedehödö, hödöhede tarihinde demiş ki;
Açılmıştı
-------------------------
+1

5. Mesaj
Konuları tekrar tekrar açmayın kardeşim
6. Mesaj
Asdasdasd, dasdasdas tarihinde demiş ki;
Konuları tekrar tekrar açmayın kardeşim
------------------------
+987978

7. Mesaj
post kasmayın lan
8. Mesaj
asıl sen post kasma
9. Mesaj
Arkadaşım!!! Burası post kasma forumu değil
10. dan en azından bi 40. ya kadar "sen post kasıosun" muhabbeti
41. den 70. ye kadar "Asıl böyle yaparak post kasıosunuz" muhabbeti...

Yazık diilmi konulara?
Ya hayır bikere paticik kaç yıllık forum, binlerce konu da açılmış, yani açıcağımız konunun daha önce konuşulmamış olması acaip zor, güncel şeylerden bahsetmiyipte eski bişiyi açıcaksan bil ki %98 ihtimalle daha önceden açılmıştır.

South Park'ın "Simpsons did it!!!" bölümüne benzettim bunu:D

Tamam eski konuların açılmasını istemiyosunuz da gerçekçi olun yani şimdi üyeler nostalji yapamıcakmı?

Eski konular desek, zaten onlarda tarihin tozlu sayfaları arasındaki yerini almışlar, bi çoğu kitli oluyo, geri kalanları da "daha önce açılmıştı" mesajlarıyla o kadar dolu ki, konuyu açıcak kişi o topicin içinde samanlıkta iğne arar gibi mantıklı bi cevap araması akıl karı değildir yani yeni topic açıp onun gidişatını takip eder...

Hı, bide en büyük sorun tabii ki post "kasmak"... Millet post atçam diye bitarafını yırtıyo yani. Adamlar bildikleri bilmedikleri her türlü topice mesaj atıyolar, sonra topicler karışıyo...

Yani ne biliyim bi alan daha yapın Garbage gibi post gain gelmesin, burda konu tartışalsın gayet sağlıklı tartışmalar olur...
Yoksa millet post kascam diye gayet mantıklı güzel bi konuyu bile "açılmıştı" "açılmamıştı" "hedehödö" "asdasdasd" "benim babam seninkini döver" gibi mesajlarla doldurmaya devam etçekler...

Post sayısı gelmeyen tartışma alanı fikrini bi gözden geçirin bence...Başka türlü olucak gibi değil milletin gözünü madalya bürümüş

[spo1=...](eheh buarada benimde 150 mesajmı ne kaldı 1k madalyasına:P)[/spo][signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

sorun post kasmak değil
öncedede bu sistem vardı yine psot kasanlar vardı ama bu kadar çok değildi

sorun post kasan insanlar
çok farklı bişey söyledim=)

farketmez benim için.. kaldırılsada olur
ama çok tartışıldı sonuç "hayır" çıktı...

ama herkesin farkına vardığı bişey var.. kimimiz daha önceden kimimiz yeni yeni farkına varıyoruz belki ama
üzülerek söylüyorum ki paticik eski kalitesini kaybetti..

hala da kaybediyor üstüne üstlük...

edit: ha kimse mesajımı paticik kalitesiz bir forum olarak algılamasın hala en iyi forum ancak kendi içinde düşüş gösteriyor...
[signature][hline]FASTRELOAD
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]

[Bu mesaj fastreload tarafından 02 Aralık 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dur bak konu ile alakasız bir şey olucak benimki...
yaw, ben bu Chemical elemanının yazdığı ve yaptığı her başlığa önyargı ile geliyorum kardeşim! Yok, öle kötü bir önyargı değil.. tam tersine adam bir şeyler yazsın da beğenelim şeklinde bir önyargı. Aslında tam olarak güven diyebiliriz...

chemical demiş ki;
Arada ben yazıyorum ama insanlar dalga geçiyo eheh. Bende napıyorum, sahte kaynak veriyorum.:=P

=) aslında Chemical daha fazla başlık açsa da okusak yahu! Gözümüz şenlense...

Her neyse,
konuya geri dönersek, ilgili olarak söyleyebileceğim çok fazla bir şey yok aslında.. Ancak yaratıcı işler yerine, SPAM mailler görmek, ekşiden veya oradan buradan copy/paste görmek haliyle nahoş kaçıyor. Aslında Chemical'ı sevmemin esas sebebi copy/paste yapan bir başlık canavarı, google botu değil etten kemikten, senin benim gibi bir insan olması. Ben bu adamı gerçek hayatta hiç görmememe rağmen az çok tanıdım. Ve bunu sadece açtığı başlıklar, attığı mesajlar sayesinde başardım ;)[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 02 Aralık 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
said:
Chemical, 02 Aralık 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
"ayar vermem gerekiyor."

+99

böyle bi anlayış var.

Ayar vermezsem ellerim titremeye başlıyor.Düşündüm de bunun da lafı geçmiş olabilir...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

yonjaya döndü memleket.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...