Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Melissa P.

Baluu

Öne çıkan mesajlar

18 kasim 2005'de vizyona girmiş..
http://www.sonypictures.it/cinema/
Ben izlemedim, ancak izlemek için down etmeye kasiyorum, izleyen var mi ? Bilgisi olan film hakkinda ?

Edit : http://www.melissa-p.it

[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!

[Bu mesaj Baluu tarafından 29 Kasım 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Baluu tarafından 29 Kasım 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Haha 2 sn de bufferladi ne garip benim bu okulumun baglantisi bi 3 mb la ceker bi 2 kb ile ceker.
Neyse efendim, begendim aslinda kesin de giderim gelince. Trailerda o kadar yer göstermemisler yine sevisme sahneleri var tabi de örnegin o gözü kapali gangbang e gitme sahnesini falan sadece o yere giderken göstermisler. Ama filme katmak zorundalar, cünkü filmin hepsi seks üzerine kurulu. 18+ olur tahminen.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 30 Kasım 2005 10:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kızınbiri birileriyle sevişiyo,pişman oluyo,bu seferde gidip başkalarıyla sevişiyo,yine pişman oluo,en sonuna aşkını buluyo,bu sefer bitek onla sevişmeye karar veriyo.doğru hatırlmıosam kitanbı böyleydi.sürekli birileriyle sevişip pişman olan kız.
şu andada kitabının basım haklarını verdiği yayın evinin sahibyle sevgiliymiş zaten,sevişmek için en uygun insaı bulmus.[signature][hline]bencede.
Sosyal ağlarda paylaş

valla hiçte kötü olmazdı

şimdi ben kıllı mıllı bi adamım,gidip :

"ühü onla seviştim bunla seviştim,cok pişmanımiyarın yine arayacak yine gitcem sevişcem,10 kişi şöle etti bana,yok mis kokulu dudaklarımı kirletti,ühü neden bütün kızlar şerefsiz"
f
ln diye bi kitap yazsam hayatta tutmaz o kitap,basılmaz bile,mümkün değil,ama kız olunca baslıyo,2.kitabı cıkıo,üstüne filmi cıkıo,asıl merak ettiğim,italyada babalar kızlarını dövmüyormu?[signature][hline]bencede.
Sosyal ağlarda paylaş

a pentullah bir ara kitabini okumami tavsiye etmisti de, unutmusum .
Bir ara izlemem lazim bu filmi, merak ettim baya.
[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide
letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend
as no one wanted to hear I'm telling you now
So weak was my hope
so cold the world around ,so strong the calls
my pain invited echoes to my pain

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 30 Kasım 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne ohasi ? ne var be =P merak ettik olamaz mi ?!
He evet arsiv yaptim . Hatta Melissa P. idolüm.
Nickimi Vanille p. olarak degistirmeyi düsünüyorum .[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide
letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend
as no one wanted to hear I'm telling you now
So weak was my hope
so cold the world around ,so strong the calls
my pain invited echoes to my pain

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...