Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Ehehe hoş bişi:) Ahmet abi[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 adama en az 100 tokat attım hala tokat atma diyo ölmedi hala nasıl öldürcez bunu?[hline]i'm ashamed, i was shamed
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 zuaha[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be..
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Ehe öldüreyim zor diil[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Sonu çok iyiymiş ama :lol:[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future...
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 başa dönüyo devamlı sonu yok ki ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 eheh güzel Chem ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Aha bunda zıbarıyo:) Ahmeti zıbart[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 eheheh.. şu sylpanthos'un izmadaki olay warya.. bişey yazıyosun uzun açıklama fln alıyosun.. onun linkini bilen warmı? warsa yollasın bulamıyorum kafayi yicam..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 esprinin nesini anlamadın ben de onu anlamadım[hline]Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez.
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bunun görüntülüsünü yapcan sinir hastası olanlar bascak habire :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Flash la renklendirecen bunu multi media tarz bişi olacak sufer olurr.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Esası ben dün arka desene bişi koyucakdım web sitesi(dünyanın online uydu görüntüsü) onu koymak için script arıyodum kendiliğinden 1 sn sonra siteyi değiştirme scripi Buna benzer birşey buldum değiştirdim:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ghost mouse a bıraktim zuhaha[hline]ALI G. MY BITCH
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 yuh yani bunda damı :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 lol saka bea.[hline]ALI G. MY BITCH
Öne çıkan mesajlar