Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silkroad online

Feradot

Öne çıkan mesajlar

Beyler bende oynamak için clientini indiriyom şu anda.Yanlız tavsiye edermisiniz oyunu.Oynamaya değermi.Birde bir kaç sorum olacaktı.

1-Lag durumu Nasıl
2-Kaç serveri var.
3-Halen daha girişte girememe sorunu yaşanıyormu.
4-Girdiğinde disconnect sorunu yaşanıyormu?

Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Palantis Moderatör

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

Anladığım kadarı ile LvL 20 ye geldiğinde 3 tane sınıf tan birini seçim hakkı kazanıyorusun.

O charcter bölümünün yanındaki kırmızı işaretler nedir.

Birde daha LvL 5 im ama skill tab daki hiçbir skili açmadım.
Fire a gidiyorum ama bunların hepsine vermem gerekirmi yoksa ilk sıradakinemi vereyim yad ordaki 4 tanesinide eşit oranlarda dağatayımmı ?[signature][hline]Palantis Moderatör

Sosyal ağlarda paylaş

eheh ...
o sagdakı kırmızı seyler uzerininzdeki ıtemların durabılıty sıdır ...
durabılıty bellı bır degerın (%10 sanırım) altına dustgunde sarı olarak cıkıyo orda arkadas kırmıs sanırım uzerındekıleri :) ...
hayırlı olsun bu arada ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

Sağolun. Buarada karakter ekranında görüldüğü gibi ben int e abanıyorum bunun nedeni büyü ile saldırdığımda devasal damageler veriyor vede bana büyü ile saldırıldığında magical defansım yüksek olduğundan fazla etkilenmiyorum. Benim karakterim şöyle:

Spear / Lighting : sadece bu ikisine abandım çok memnunum lvl 20+ oyunculara duel yaparken (ben lvl 18 dim) 1100 vurdum. Şuana kadarda en fazla aldığım damage oda spear kullanan birinden geldi 400 ü geçmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya beyler ben LvL 11 oldum.12 ye az kaldı ama şu itemleri upgrade nasıl yapıyoruz.+1+2+3 itemler gördüm.Hatta +1 düşürdüm bi tane ama nasıl yükseltecem bilmiyorum.Param olsa ordaki bilmediğim itemlerden alıp deniyecem ama oda yok :D 15k paramız var fakiriz işte.

Neyse bi 20 olsakda item görse gözlerimiz :D

Birde lanet olası quest elemanlarının bir bölümünü buldum 3 kişi saklanıyor.Bir tanesi Exorcist bir tanesi Soliderlerden ismini unuttuğum bir taneside onu ne işe yaradığını bile unuttum :P

Japonca isimler SuX yaf.Bi türlü ezberleyemiyom.Haritayı çözdüm sayılır.At felam güzelde attan inince kayboluyo.[signature][hline]Palantis Moderatör

Sosyal ağlarda paylaş

çok emin değilima ama item ın degree si max. + olabilecek durumu ...

İtem + lamak için Alchemy ye sağ tıklıyoruz İtem ı koyuyoruz alakalı elixir i koyuyoruz ve lucky powder (gerekliyse koyuyoruz) ve tıklıyoruz ,olursa oluyor olmazsa durability kaybediyor yada kırılıyor ...

İmmortal : yanındaki rakam kadar kırılmaz demek ,yukardaki alchemy işlemini yaptınız ve item kırıldı , ta ta o noktada itemın immortal özelliği devreye giriyor , itemdaki immortal degeri 1 düşüyor ama item sağlam kalıyor ...

Steady : Enchant yapıldıgında item ın kırılma olasılıgını düşürüyor ...

Lucky : Lucky powder (yada elixir) le aynı işi görüyor , Enchant işleminin başarılı olmasını sağlıyor ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada PATİCİK tabanlı bir guild kuralım diyoruz ...
Ben lvl 20 oldum lvl 20 olan arkadaslar varsa yarın (perşembe) akşam karavan yapıp yapıp dolşabilir paraya vurmaya çalışabilir vede Guild i kurmaya yeltenebiliriz ...
yada 10 kişi herkes 50k koyar ortaya (guild 500k istiyor) 50*10= 500 kurarız guild i sonrada her katılımcıdan belli bir ucret alırız yada almayız vs ...

nedersiniz ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...

Sosyal ağlarda paylaş

Kedicim bu arada adventure's of stone görevini yaptım..

Chi's Town gibi bi yer var ordaki broken stone diye aslan gibi yaratıklardan düşüyor item. Valla 2 gündür kafayı sıyırdım onu yapmak için. Kesebildiğim bütün yaratıkları kestim.

Sonradan da dedim ki, Quest dediğin böyle olmalı. Zart diye bulunmamalı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bana düştü Adventurers Quest diye bişey.Stone Ghostlardan düşüyor.

Bişey sorcam bu adamların altında bir yuvarlak parlıyo.Birde Kafalarının yanında bişey dönüyo o neyden oluyor ?

Birde skillerde Fire ve Power dan gidiyorum.
Fireda 1. ve 2. büyü kollardında gelişiyorum.Powerda da oyle heal ve cure de gelişiyorum.

Acaba yanlışmı yapıyorum.?[signature][hline]Palantis Moderatör

Sosyal ağlarda paylaş

adamların altındakı yuvarlak sarı ıse %10 la başlayan hareket hızı arttırımı demek ...
o kafasının yanındakı seyler archerlarda oluyo o nu bılmıyom ...

heh bide dün yarıldım, bilmiyom öncedende öyle miydide ...
her skill grubunda sadece 4 tane skill var zannediyodum yandaki barı aşşagı çekince bi 3-4 tane daha varmış :) ...
lvl 20 olduktan sonra farkettim lol ...

lvl 20 olur olmaz 3 yıldız lı bi karavan hazırladım paraya vuracaktım sözde şehirden çıkar çıkmaz 3 thief summon oldu birinde cold vardı dondurup kestiler yaklaşık 40K kıçıma kaçtı ...

sonra tek yıldızlı karavanı ferry ye götürmek üzereydim 2 dk mesafedeydim disconnect oldum (daha keza ekran kartyla sanırınm alakalı bi hata verdi) ...

Bu arada extra not lvl KAYBEDEBİLİYORSUNUZ lvl 20 oldum diyim exp 20.08 lvl iken yukarda bahsettiğim thiefler gank ladi bi baktım 19.96 yım ...

Bu yukardaki ss dede var 0/1 diye bir quesrt var ,bu quest tiger competition questlerinin devamı ,yani ilk aldıgınızda 20 ufak 20 buyuk 1 de champion tiger kesin diyor ya ,tam emin olmamakla birlikte 2. sinde 40/40/3 3. sündede 60/60/5 istiyor ...
Aklınızda bulunsun ...

[Bu mesaj The_Delucian tarafından 17 Kasım 2005 09:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...