Tears Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hani şu exorcist home denen yerdeki ağaçlar var hani kuru kafadan çükleri var. Onun questi varmış. Onun siyah kanını topluyorsun. Fakat hangi adam veriyo o questi bulamadım. Bilen varsa sölesin plss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 exorsistin evine gidecen bu arada ben oyundayım friend liste ekleyin Bleakhnaut son kez sölüombak=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Girmeye çalışıyom bi girsem ok manya yapıcam o ağaçlarıda giremiyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 tears nik ne canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ismim "Virus" oyunda görürsen selam çak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Arkadaşlar Turk nickini aldım ama oyuna giremiyorum girersem gorusuruz inşallah:)[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ama archerlar için bu 1lvl geriden geliyor çünkü ciddi bi damage sorunu oluyor başlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 İnşallah yeni bir server açıyorlardır :D Bu arada oyunda ismim YachiruSan Archer oldum. Gidiyoruz bakalım :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feradot Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Oyunda benim hoşuma giden bu market oldu , önünde küçük bir tezgah pazarcı gibi elini kolunu sallıyor ne alırsan 500 der gibi bazen sıkılınca gidip onları seyrediyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Feradot, 11 Kasım 2005 13:06 tarihinde demiş ki: Oyunda benim hoşuma giden bu market oldu , önünde küçük bir tezgah pazarcı gibi elini kolunu sallıyor ne alırsan 500 der gibi bazen sıkılınca gidip onları seyrediyorum ^_^ Bencede güzel ama o bi sure sonra meslek(merchant classi) haline gelcek:)Bende onlari tufalamakla gecircem yasasin Tieflik nihahah(Evil olmak güzel sey yahuuu:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hayir sen deilsin kimse giremiyor oyunda yine bisiler yapiyolar kahretsin:(Belki yeni serwer acilir pfff:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ultima online oynamak için bekliyorduk en son yine aynı şey hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 şu an ben clienti bile indiremiyorum[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 arkidişler hala girmekle uraşanlar varmı. hayır insan güzellik yapar bi server daha acar. kampın içine giriyorum ana baba günü gibi iğn atsan yere düşmez. knight onlineyi gececek gibme gelio bu oyun. hemide always free :D yanlız şu login sorununu halletseler cok daha güsel olucak. onun dışnda dier bir dez avantajı ise kontrol olayı. klavye yada mouse ile cok iyi hakim olamıyosun karaktere. knight yada wow daki gib olsun isterdim. tıkladıktan yaklaşık 3/5 saniye sonra işleme alıyor. klavyeden kontrol saten 0 boyle bi action oyunda bunların eksik kalması hoş deil yani login ve kontrol sorununu göz ardı edersek hoş bir oyun. diabloya bensetiom biraz skill olayını. kısıtlı skill toplama olayı var. hngi skili özell daha cok gerekiyorsa ona göre hareket etmek gerekio har vurup harman sovurursanız skill pointleri ileride cok zorluk cekebilirsiniz. yanlız bir çekit skill serisine odaklaşın derim ben. yan avantaj olarak cold olayını tavsiye ederim. ...[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Burdan @Trevize ye selam ederim. saygılar[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hala deniorum giremiorum cıldırcam :S Oyundaki 1 sn geç algılıor hareketleri ama olsun düzelir yakında.[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Evet hareket algılaması geç o kötü bişi :D Dün akşam biraz oynadım ama bugün gene kapak :D Sabaha doğru boşalıyor server ancak. Yeni serverlar açana kadar beklicz. Bu login olayının en sıkıcı yanı disc olduktan sonra oyunu tekrar açmak zorudna olmamız. Bide üstüne Launcher bekliyoruz. Çok saçma olmuş resmen soğutuyor adamı. (o kadar beklememiş olsam indirirken hayatta oynamazdım en başta :D Şimdide oynadığım için güzel olduğunu bildiğimden sabrediyorum :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bu server dolu mesajını alınca hiç mi giremeyiz yoksa hep denemek bizi başarıya kavustururmu ? ^^[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 sabreden derviş ... yane diorum ki ; azimle sıçan ... hatta ... :D nick Kedicik bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 girdi girdi deneyin :D[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistlin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Oyun gerçekten çok iyi yanlız server problemini hallederlerse tadından yinmez derim..Questler falan baya oyalıyo lvl 12 oldum ama zorlaştı oyun arkadaşlarınızla oynarsanız daha da iyi oluyo galiba ilk Türk guildini kurma yolunda hızla ilerliyoruz biz hadi bakalım hayırlısı..Nick im YakudA :)[signature][hline]Raistlin Tr Elemantalist/Monk ---GW YakudA lvl 12 -----Silkroad Azumi Priest beramus ---- K.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 walla ben eşya satmaktan lvl atlayamadım :p bleakhnaut lvl 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 lol monitöre de 3 kere üfleyelim istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 beyler bu ne biçim bi oyun herfiler oyun yapmış başında içine etmişler zati blizard deli ediyo bizi yeterince ya tüyo verin bakalım oyun girilmiyo abi nasıl birşeydir bu ??!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 kötü oldu ya yeni yatıcam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar