VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ya arkadaşlar oyunda ilk login ekranında daha açıldığı gibi bir yere tıklarsam oyundan atıyor. Az nce iki kez karakter yaratma ekranına ulaştım. İkisindede tıklarken oyun kapanıverdi. Sinir oldum tabi :D Bilgisi olan varmı?[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bende suanda download ediyorum bakalım ben nelerle karsılascam oyuna girerken:)[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Karakter yaratma ekranından ilerisini göremedim ben henüz :D Şimdide server full. bu hafta içinde serverlar açacaklar sanırım :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 valla bende hala dc gözüküyor server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya beyler 2 dir download yaparken 340 mb a geldiginde hata veriyor vede download u yarıda kesiyor sizlerinde başına geldimi hic?[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yoq valla gayette aslan gibi indirdi. eleman bi exe vermisti ondan indir 492mb olan ama ben bu dc isinden sıkıldım iice oyun güzel mantıgını kavramaya baqio sadece ama en büyük sorun mantıgı kavrayana kadar oyunda kalmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Beyler oyunu aşırı insan indiriyor bu yüzden hata alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Şu oyuna girememe konusu da oyunda aşırı fazla oyuncu var. Lag nedeniyle sınırlana konuldu. Oda 1000 civarı player sanırım server başına. Oyunda makina başında olmayan karakterlerini oyunda tutuyor ya merchant açıyo yada bekletiyo. Bu yüzden server çok kalabalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ben 1 saat uraştım ama girdim haha=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 anasehir kufurluk yaw ... anababa gunu ıgne atsan yere dusmuyo ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bu oyun daha başında zıcmış. sürekli dc dc dc.... ne bu şimdi oyunmu, yoksa işkence programımı. zamanının bi cogunu oyuna girmekle geciriosun. boyle oyunun azına ederim ben. ovülcek hiç bir yanı yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 girebildikten sonra guzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 oyun cok gzl. ama bi sorum var. nasıl town a hızlı dönerim?[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 at alicaksin yada return scrooll nikin ne bnm bleakhnaut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 nick WarStyle ama sana nasıl pm atarım bilmiorum. lvl 6 ^^[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: VashTheStampede, 10 Kasım 2005 09:42 tarihinde demiş ki: Ya arkadaşlar oyunda ilk login ekranında daha açıldığı gibi bir yere tıklarsam oyundan atıyor. Az nce iki kez karakter yaratma ekranına ulaştım. İkisindede tıklarken oyun kapanıverdi. Sinir oldum tabi :D Bilgisi olan varmı? bu sorun bende de var acaba ben tabı daha hıc bır yere ulasamadım bılgısı olan varmı?[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 silkroadonline.net te forumlarda yazıyor bu problem bu problerı yasıyanlar ıcın cozumu herkes oyle yazmıs ve sanırım sorunu cozuyormus ama ben daha denemdım cozum asya dilleri destegini kapatmakmıs denetım masasından[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 denedım asıa dıllerı destegını sılınce sorun kalmıyor mutlu gibiyim ama baglanamıyorum o farklı tabı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yaa server cok dolu ya giremiyom ilk basıyorum traffic bişiler söylüyo ikinnci connect dedigimde dissconnect alıyoz ya allah bi daha baştan oyuna girmesini bekle nasıl giriyonuz ya daha servera 1 kere siftah yaptik :)[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Sistem gereksinimleri baya bi fazlaymış heralde. Gw kaldıran makina kaldırırmı :) Yok wow kaldıramıyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddezaro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 valla ben yukledim ama server dolu oldugunda giremedim ne zaman yeni server açıcaklar acaba bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Giriş sorunu hafta sonu çözülecek diğer sunucular açılacak.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 oyunun amacı ne yaw questlerı bulamıyom otomatık gelıyo nerde oldugu falan ama sehır haddınden fazla kalabalık olunca adamları bulamıyosun halıylede sıkıntı oluyo ... lvl limiti varmı kac vsvs ??? bunları bılen ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: RaY, 10 Kasım 2005 16:21 tarihinde demiş ki: silkroadonline.net te forumlarda yazıyor bu problem bu problerı yasıyanlar ıcın cozumu herkes oyle yazmıs ve sanırım sorunu cozuyormus ama ben daha denemdım cozum asya dilleri destegini kapatmakmıs denetım masasından Pfff buna Japonca dahilmi yaaa. Ben Japonca dil kullanıyorum bilgisayarda bu sorun yaratacak :([signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 questler otomatik gelmio sadece şu adamdan alabilirsin artık dio sende haa omu du alayım diyip adamdan aliosun questi :D baska bi ekşın yoq :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar