Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silkroad online

Feradot

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlar oyunda ilk login ekranında daha açıldığı gibi bir yere tıklarsam oyundan atıyor. Az nce iki kez karakter yaratma ekranına ulaştım. İkisindede tıklarken oyun kapanıverdi. Sinir oldum tabi :D Bilgisi olan varmı?[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

Karakter yaratma ekranından ilerisini göremedim ben henüz :D Şimdide server full. bu hafta içinde serverlar açacaklar sanırım :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

Şu oyuna girememe konusu da oyunda aşırı fazla oyuncu var. Lag nedeniyle sınırlana konuldu. Oda 1000 civarı player sanırım server başına.
Oyunda makina başında olmayan karakterlerini oyunda tutuyor ya merchant açıyo yada bekletiyo. Bu yüzden server çok kalabalık.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
VashTheStampede, 10 Kasım 2005 09:42 tarihinde demiş ki:
Ya arkadaşlar oyunda ilk login ekranında daha açıldığı gibi bir yere tıklarsam oyundan atıyor. Az nce iki kez karakter yaratma ekranına ulaştım. İkisindede tıklarken oyun kapanıverdi. Sinir oldum tabi :D Bilgisi olan varmı?

bu sorun bende de var acaba ben tabı daha hıc bır yere ulasamadım bılgısı olan varmı?[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Sosyal ağlarda paylaş

silkroadonline.net te forumlarda yazıyor bu problem bu problerı yasıyanlar ıcın cozumu herkes oyle yazmıs ve sanırım sorunu cozuyormus ama ben daha denemdım

cozum asya dilleri destegini kapatmakmıs denetım masasından[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Sosyal ağlarda paylaş

yaa server cok dolu ya giremiyom ilk basıyorum traffic bişiler söylüyo ikinnci connect dedigimde dissconnect alıyoz ya allah bi daha baştan oyuna girmesini bekle nasıl giriyonuz ya daha servera 1 kere siftah yaptik :)[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun amacı ne yaw questlerı bulamıyom otomatık gelıyo nerde oldugu falan ama sehır haddınden fazla kalabalık olunca adamları bulamıyosun halıylede sıkıntı oluyo ...
lvl limiti varmı kac vsvs ???
bunları bılen ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaY, 10 Kasım 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
silkroadonline.net te forumlarda yazıyor bu problem bu problerı yasıyanlar ıcın cozumu herkes oyle yazmıs ve sanırım sorunu cozuyormus ama ben daha denemdım

cozum asya dilleri destegini kapatmakmıs denetım masasından

Pfff buna Japonca dahilmi yaaa. Ben Japonca dil kullanıyorum bilgisayarda bu sorun yaratacak :([signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...