mxzr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arkadaslar hangı serverda baslıım ????[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YOYO Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 merhaba arkadaşlar ben yeni indiriyorum sorularım şunlar kaç tane server var?? oynamak kolay mı yani knight kadar??? çoğunluk türk olarak hangi serverda??? clan falan var mı??? yeniyim :D lütfen yarddım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: YOYO, 24 Kasım 2005 15:13 tarihinde demiş ki: merhaba arkadaşlar ben yeni indiriyorum sorularım şunlar kaç tane server var?? oynamak kolay mı yani knight kadar??? çoğunluk türk olarak hangi serverda??? clan falan var mı??? yeniyim :D lütfen yarddım... şu anda 2 tane server var. aegen olanı yeni açıldı. oyundaki türk oranı sanırım yuzde 10 20 kadar. knight bu oyunun yanında çocuk oyunu. oyunu anlamaya başladıkça daha da zevk alacaksın eminim. ancak iyi bir ingilizce istio. questlerin bazılarının anlaşılması zor. clan var ancak ful :) grade 2 olduk mu bilmem[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YOYO Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Buyse, 24 Kasım 2005 15:17 tarihinde demiş ki: said: YOYO, 24 Kasım 2005 15:13 tarihinde demiş ki: merhaba arkadaşlar ben yeni indiriyorum sorularım şunlar kaç tane server var?? oynamak kolay mı yani knight kadar??? çoğunluk türk olarak hangi serverda??? clan falan var mı??? yeniyim :D lütfen yarddım... şu anda 2 tane server var. aegen olanı yeni açıldı. oyundaki türk oranı sanırım yuzde 10 20 kadar. knight bu oyunun yanında çocuk oyunu. oyunu anlamaya başladıkça daha da zevk alacaksın eminim. ancak iyi bir ingilizce istio. questlerin bazılarının anlaşılması zor. clan var ancak ful :) grade 2 olduk mu bilmem ok thanks i can speak english well...as well as i do german ;):D saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YOYO Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 siz hangi serverda sınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 beyler benim gibi usta ko cu da silkroada basladı hadi hayırlı olsun suanda level 9 um pati clanını gördum benide clana alır biraz oyun hakkında bilgilendirirseniz sevinirim[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: elmorad np:110 k karizma +5564654 dip not: damarlarımda akan kan yesil :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hahaahaha ojeeee naper kapı kibin adam seni:D Bak canem ben hep skilleri yannış vermişim komple:DDikkat edilmesi gereken hususlar;(differentone sağolsun çok bilgilendirdi beni bu konuda) 1-Magical atack fazla olsun istiyorsanız statların hepsini inte 2-Damage manyağı olmak istiyorsanız statların hepsini str ye 3-Skill konunda ise weapon ve force'dan yalnızca birer tanesine(yani 2 skill seçebiliyoruz) skill pointlerinizi aktarabileceksiniz. 4-Son olarak birikmiş skill pointleriniz ne kadar fazla ise (kullanılmamış) o kadar fazla exp geliyormuş.(Umarım hatalı dilimdir.) Bence server olarak Aege serverını seçebilirsiniz.Sağlam adamlar var burda.Buyse,noma,azumi,judge,kittiara,diifferentone,nerowarden vsss.. Bakalım nolcek:D neler yapabilcez. Sevgiler Not:Buyseeeee ben skilleri dağıtmıştım oraya buraya puan çok gelmiş.O nedenle Jasperı kullanamıcam heralde çünkü her skili sıfırlamak 20 k ymış.ben nerden bulcam o kadar parayı:( Yoksam guilde sölesem bana bir iyilik düşünürlemi pls:D[signature][hline]Aege Jasper Paticik Guild Ares Thalia_El_Fayed-Jasper-Rainstely:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 gozupek abii clan felan yokmu party felan yapak tek tek sıkıyoo :)) bide server kapalı galibaa sabahtan beri hata veriyo cinneet gecircem[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: elmorad np:110 k karizma +5564654 dip not: damarlarımda akan kan yesil :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 birincisi ojecim ben aplayım lol:D pico ya sor o bilir heheheheee....Sonacıma serverlar ya akşam açılcak ya d yarın açılcak.Sonacımaaaaa party tabiki yaparık.Hele oyuna bir girebilelim. :D:DD:DD:D K2 network kanmı kaybediyor ne??[signature][hline]Aege Jasper Paticik Guild Ares Thalia_El_Fayed-Jasper-Rainstely:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 pardon biri skill sifirlamak 20 k oldugunu soylemis.Nasil yapildigini soylermisiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Skill sıfırlamak için 20 lvl olmak gerekiyormuş die duydum.nerde yapıldığını ise bilmiyorum.[signature][hline]Aege Jasper Paticik Guild Ares Thalia_El_Fayed-Jasper-Rainstely:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: gozupek, 24 Kasım 2005 16:03 tarihinde demiş ki: birincisi ojecim ben aplayım lol:D pico ya sor o bilir heheheheee....Sonacıma serverlar ya akşam açılcak ya d yarın açılcak.Sonacımaaaaa party tabiki yaparık.Hele oyuna bir girebilelim. :D:DD:DD:D K2 network kanmı kaybediyor ne?? eheheehehe sory apla valla bilmiyodum ke bitti gibi bise son demleri bunlar silk road bence cok guzel bir oyun ama az server ve cok oyuncu var grafikler sesler müzikler super skiller felanda guzel karakterler 1e1 sanki gercek gibii cok hosuma gitti kendimi hattori hanzo zannettim oyunda görursenis nick im BLACK_SUN bi clanda toplanıp party yapip level kasalımm ben herzaman acıgımm bu oyundada cok seyler basara bilirizz ke gibi zorlu bi oyunda basardıysak bunda neden olmasın :)[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: elmorad np:110 k karizma +5564654 dip not: damarlarımda akan kan yesil :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 skill degistirmek lvl 20 mimi istiyomus.Peki abilitileri(str-int) degistirebiliyormuyuz? [Bu mesaj quatim tarafından 24 Kasım 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Tabiki oje sen merak eyleme.oyuna girmek nasip olsun da gerisi np.:) KO kan kaybediyor diyoruz ama hala bu olumsuzluklara karşın oyuna devam etmekte direnenler var ısrarla.Tercih meselesi.Kimseyi kınanamak lasım pls. (bende bırakmadım ama arada bir giriyorum talep olduğu sürece:)) İşte böle see later alligater... Not:Arkadaşım str ve intin sıfırlanıp sıfırlanmadığını bilmiyorum.Öğrenirsem buraya yazarım.[signature][hline]Aege Jasper Paticik Guild Ares Thalia_El_Fayed-Jasper-Rainstely:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bişiy daha kasaya koydugumuz itemleri ve paralari diger karakterlerimizle gelip alabiliyormuyuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya arkadaşlarbu gün 24 11 2005 ve ben sabahtan beri oyuna girmeye çalışıyorum ama luncher açılmadan önce serverın kapalı oldunu sölüyo ve luncher a start butonu gelmiyo biri yardımcı olabilirmi?[signature][hline]Silkroad bin basar knighta bırakın kardeşlerim gelin silkroada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 gece 12 de acılcak snrm serverlar[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hayda bu server update si falan die yazıyodu o olay mı yani siteye baktım bi bilgi yok :S[signature][hline]Silkroad bin basar knighta bırakın kardeşlerim gelin silkroada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 oncekı sayfalarda yazıo official acıklama bu topic içinde bak istersen[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bu arada sen hangi serverdasın ben xiandayım ve lvl 17 yim şuan isim Andr0medA. artık kas kas öh geldi hep single kastım için hakkaten sıkıldım valla bide şu 200 bandit bowman görevini yapıyom 125. yi kestim dibim çıkıyo. ah keşke bu gün server kapalı olmasaydı bütün gün kasabilcektim :'([signature][hline]Silkroad bin basar knighta bırakın kardeşlerim gelin silkroada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bu arada dedin doru galiba 2. closed server geliyo ve yarın açılcak saati hesaplıyorum yazı şöle :D - Open date of 2nd Close Beta Service: 18:00 Nov. 25th (Korean Time)[signature][hline]Silkroad bin basar knighta bırakın kardeşlerim gelin silkroada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 evet arkadaşlar sonuç olarak server 25.11.2005 tarihinde saat sabah 11.00 da açılıcak. gazamız mubarek olsun hadi şmdi kurtlar vadisine yoğunlaşalım :D[signature][hline]Silkroad bin basar knighta bırakın kardeşlerim gelin silkroada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 öÖÖÖööÖÖÖö kurtlar vadisimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 it's the o.c time :D[signature][hline]Satılık GuildWars Serial Key(account) İlgileniyosanız PM Atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andr0medA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 pff reklam girdi bizim serverda kapalı canım sıkıldı şimdi :d[signature][hline]Silkroad bin basar knighta bırakın kardeşlerim gelin silkroada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar