muzcu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 arugal iyidir. güzel. ama mob şeklinden biraz daha karizma şekle girse daha bi uber olur.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) [Bu mesaj muzcu tarafından 01 Aralık 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 arkadaslar bunlar neya? sakamı bunların olma ihtimali 0 felan heralde drenai yada naga olur yada furbolog olur baska bishi olmaz !.... tobe! tobee![signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ya aslında benim aklıma naga geliyor çünkü bloodelflerin horde de olması ne kadar saçmaysa, nagaların da ally'de olması o kadar saçma yani eşit saçmalıklar nedeniyle olur die düşünüyorum :D bakalım NE'ler bu işe ne dicek haha[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 >_< naga eeekkkkkk yok kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ya kaplan insan ıtrkı ner oyunda war nerdeyse horizon diye bi oyun wardı orda da wardı[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 dranei lerin racial abilitysini bilrn varmı aranızda elemanlar 7/24 shadowmeld takılabılıyorlar ve sabıt durma gıbı bır sorunlulukları yok shadowmeld hallerıyle yanı draenei gelırse allıance draenei rogue lar felaket bas agrıtır IMBA olurlar dırek draeneı ıhtımalı cooook zor yanı bıde seneryoya da gıtmıyor cunkı az mıktar corrupt olmamıs draeneı kalmıs onlarda swamp of sorrowsdalar zaten nagalar asla gelmez cunkı naga lar seneryo geregı nıght elflerden nefret edıyorlar nıght elflede nagalara kıllar tamamen oda olmaz yanı panderan lar hakkında bılgı belge fılan yok oda cok ufak ıhtımal su tıgon denılen ırkta ole yok azeroth ta gerıye bır kac alternatıf kalıyor anca worgen bıraz daha yuksek cunkı worgen ı azeroth a dırek elune getırdı seneryodan bakarsak ve worgenelrın asıl amacları burnıng legıon a karsı durmak tabı corrupt olmadılarsa ama ben derımkı gılneas a dıkkat edın seneryoya gore ınsanların sehrılerınden bırı olan gılneas lordaeron un cokusunden sonra sınrıalrını butun herkese kapatıyor ordan bısıelr cıkabılır gorusundeyım ben sonucta yenı bır allıance sehrı kurulması ıcın en ıdeal mekanlardan bırınde gılneas[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: ArchangelTanwen, 01 Aralık 2005 13:07 tarihinde demiş ki: arkadaslar bunlar neya? sakamı bunların olma ihtimali 0 felan heralde drenai yada naga olur yada furbolog olur baska bishi olmaz !.... tobe! tobee! naga = imkansız ya panderan yada fulborg olur herhalde ole bi solenti vardı basta tabi yalan da olabilir hepsi rivayet ama naga nın olmicagı kesin bot yerine corap mı giycekler yada ne bilim binek olarak denizatı fln yada su antında breath olmicak ama su üstünde olcak fln :D[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 blood elfler horde,nagalar alyans? bu arada aklıma geldi,peç yaparken bir anda önümden tigon.xyz tipinden bir dosya geçti,dikkat eden başkası var mı?..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- [Bu mesaj Lancelion tarafından 01 Aralık 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ben hala bloodların hordeda ne işi var onu kapamadım...Trolllerle can düşmanı...Forseken morseken ne olursa olsun yurtlarını yıkanlar Undeadlar...Zati orclar bakımından görüşleri sabit....Taurenlere yorum yok...Buda demekki alliance ye gelse gelse naga gelir...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 naga gelmezzzz nasıl gelcek kine. bi düşün nası bi ırk olur nagalar bot yerine corap tmm bişi demiyoz ona mountları nasıl olcak peki?[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 birbirlerine binerler ehe[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Bungala, 01 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki: Ben hala bloodların hordeda ne işi var onu kapamadım...Trolllerle can düşmanı...Forseken morseken ne olursa olsun yurtlarını yıkanlar Undeadlar...Zati orclar bakımından görüşleri sabit....Taurenlere yorum yok...Buda demekki alliance ye gelse gelse naga gelir... elflerin orclar hakında bir gorusu yokkı?insanlara yardım edek onlarda bızı korusun muabbetıne araları bozuk.Taurenlere bow etsın onlar. Ya Dranei gelicek bence birisi expansion duyurulmadan once baya bısı yazmıstı adam dedıklerı bır bır cıktı. Ayrıca shadowmeld olayını bıraz kısarlar ımba mımba olmaz[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gahgogow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ben bilmiyorumda Pandalar gelsin ben daha bisey istemem War3Ft den beri acayip sempatim var ki olma ihtimalide var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 panderan olmaz cunkı pandaların oyle buyuk bır uygarlıkları yok naga olmaz kesınlıkle cunkı nagalar ıle nıght elfler bırbırlerıne karsı cook derın bır nefret beslıyorlar ıkısıde bırbırını lanetlı olarak goruyor dranei nin ılk sebebını yazdım ıkıncı neden ıse draenei lerın sayısı ııce azalmıs cogunda zaten orc kanı var bı kısmıda delırmiş bu 3 ıhtımal gıdıyor dırek sıze bısı solıyım bence blızzard da su anda bılmıyor ne yapıcagını :) hala kıvıramadılar blood elves cantada keklıktı ama blood elves gıdınce azeroth uystunde playable dıyebılıcegımız akla mantıga uyan ırk kalmadı bence yapabılıcekelrı en guzel sey allıance a hıgh elflerı eklemek olucaktır cunkı hıgh elflerın hepsı blood elf olmadı ve kael ın pesıden gıtmedı halı hazırda allıance ın pek cok sehrınde hıgh elf npc ler mevcut ben blızzard olsam bloodelf lerı horde a hıgh elflerı allıance a eklerdım quel thalas ıda ya contested zone yapardım bole booty bay gıbın yada kalımdorda bos bır mekana da hıgh elf sehrı kurdururdum oyunun mozayıgı bozulmazdı bunun dısında en guclu ıhtımal hala worgen oluyor[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar