mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 tha village people'ı unutmamak unutturmamak lazım[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: CapriceXante, 11 Kasım 2005 17:56 tarihinde demiş ki: Herşeyi geçtim anlarım undead bu çirkindir döküntüdür ama üzerine ROBE giyince kemikleri kenardan ÇIKMAZ ! Üzerine dev gibi PLATE giyince Sırtından kemikler fışkırmaz.. NightSlayer gibi yüksek lvl instance dropu olan bi setin pantsını giyince yırtık paçarva pijama gibi görünmez :) çocuklara derler ya yataktan kalktığın gibi mi geldin diye hani üstü başı buruşuk olur.. o muhabbet mezardan çıktığın gibi mi geldin bilader![signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 honorcu ALLy lara yakışır o kaplancıklar.Ona layikler anca :)[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 zuhahua benım bı arkadasım vardı ne zmn wow oynasam oyunda tauren gorunce cocuk kopardı bızdeyken bune lan oyuna ınek koymuslar dıe simd bide furbo koyarlarsa busefer bıze bıdaha gelmicek :D adam akılıl bişi koysunlar yaw alliance de horde e de bide bişi düsündüm arkadaşlar bence burnin crusade de NE olmaz ve yenı serverler acılır yanı normal wow charınızın ustune expansion seti kurulmaz die düsünüyorum orda lvl 70 e kadar kasılır vs vs die düsündüm ve ek paketle girilir bence cok güzel olur 2 cesit wow olur siz ne dersınız bu işe?[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hoşş moşş ama horde isterek ırk isterek dahmınımce nagayı koyacak kadar cürretkar deillerdir de duydugum kadarıyla bloodelf kesin yanında pandarian mı ole bısy koyacaklarmıs ama horde kesınlıkle isteyim goblin dir :)[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bloodelf olarak bir tek Kael the Sunstrider'ı biliyorum ben oda çok delikanlıdır zaten :-) Amiral Proudmoore bunu hep sınır boyuna verio insanlar aşalıo bunu emrah gibi bişey olmuş zaten bu sonra Lady Vashj gelip onu bu hayattan çekip çıkarıo :P Bloodelf lerin hepsi böyleyse aslında düşününce gelmeselerde olur (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 tigon ne lan? Winnie the Pooh taki tigor gibi. böle havadan ırk yaratıp koymasalar bari, tamam özenmiş olabilirler raksasha (kesin yanlış yazdım) felan böle magical creature, falan outlands e de iyi gider felan ama, ellerinde henüz yarısı oyuna eklenmemiş bir dünya varken olmamalı. ben goblin diye bekliyorum şahsen, gelecek en mantıklı 2 ırktan biri olur ırk olur oyuna, zaten şehirleri de var bir sürü. diğeri de zaten NE lerin ayı elemanları,. . blood elflerin şehirler çok komik böle uzay üsssü gibin olmuş hiç sevmedim. drenai felanda komik olur böle eciş bücüş sıkılmış limon gibi adamlar olmASIN. iila olcaksa neutral 3. bi factionda olsunlar bari. ama pandaren olursa ally de ,ben bırakırım oyunu hehe. boz ayı adam falan eklenebilir ama panda olmaz.![signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Norak, 12 Kasım 2005 11:54 tarihinde demiş ki: tigon ne lan? Winnie the Pooh taki tigor gibi. böle havadan ırk yaratıp koymasalar bari, tamam özenmiş olabilirler raksasha (kesin yanlış yazdım) felan böle magical creature, falan outlands e de iyi gider felan ama, ellerinde henüz yarısı oyuna eklenmemiş bir dünya varken olmamalı. ben goblin diye bekliyorum şahsen, gelecek en mantıklı 2 ırktan biri olur ırk olur oyuna, zaten şehirleri de var bir sürü. diğeri de zaten NE lerin ayı elemanları,. . blood elflerin şehirler çok komik böle uzay üsssü gibin olmuş hiç sevmedim. drenai felanda komik olur böle eciş bücüş sıkılmış limon gibi adamlar olmASIN. iila olcaksa neutral 3. bi factionda olsunlar bari. ama pandaren olursa ally de ,ben bırakırım oyunu hehe. boz ayı adam falan eklenebilir ama panda olmaz.! Goblin'lerin olması çok mantıksız bence çünkü adamların hayatı para ve ticaret bu yüzden ally horde dinlemeden herkesle iş yapıyorlar bu yüzden bir taraf seçeceklerini hiç sanmam yoksa zeplinlerden kim para kazanacak :P Nedense allylar hep gelecek ırkın tipi üzerine yorum yapıyorlar.. Illa eli yüzü düzgün dünya tatlısı şekermi şeker bi ırkmı istiyorsunuz.. bu yüzden horde/alliance sayı dengesi bu kadar bozuk zaten...[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 horde ally kavgası neden çıktı sanıyorsun. Bir taraf eli yüzü düzgün değil bunlar canavar kaka bunlar dedi öle oldu. Taurenleri bile adamlar görütüleri yüzünden düşman ilan etti.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 prens Kael zaten acıların cocugu quelthalas ın cayır cayır yanmasını ve ıllıdan ın fııı tarıhınde yaptıgı sevımlı buyu kuyularının yok olmasını gordu en guvendıgı generalın arthas tarafından dusurulmesını gordu dahada acıklısı arthas jaina yı çalmış bundan zamanında o yuzdende cok bozuk eleman ee bıde ınsanlar asagılamıs bunnarı ırkcılık yapmıslar yok nıggersınız sız fılan sonra gıtmıs lady washhh a ınanım ıllıdan a hızmet etmıs ve halkını ıkıncı ucuncu yenılgılere suruklemıs boku bokuna yenılmeye northrend e kadar gıtmıs sonrada aa ıllıdanda kotuymus hadı barı yokolalım ortadan hazır allıance ve horde un gecıcı barıs/savas her ne boksa anlasılmıyan donemınde butun ordular su meshur "faraway" landsdeyken bızde varlıgımızı yok edleım demsıelr ama bunanra buyu yapmıs elune sınırlenıp o yuzden geberemıyorlar olenelrı mumya gıbı ayakta dıkılı kalıyor sonra demıslerkı bakın tanrılar yenı bır expansıon yapıyorlar horde a egcersek artık geberınce sokak lambası gıbı ayakta kalmıcakmısız tanrılar horde a gecersek bunalrı vaadedıyo hem quelthalas ıda bıze gerı verıceklermıs sehre dokunmamıs kımse 15 dk da sıfırdan yapmsılar sehırı gercı yuzyılalrdır orclarla trollerle savasıyoruz ama hadı onlarla kanka olalım demısler boylece blood elfler horde a gecmıs allıance a oynanabılır ırk dıye murlockları bıle koyabılır blızzard bu kafayla demedı demeyın[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shamon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 harbıden allylere ırı yarı bısı gelsıb ben taoyum we bı allyle yanyna geldımı cok ezık kalıyolar bıde su kaplanmıdır nedır o oyuna gelırse wowun oynayan sayısı buyuk oranda duser cok sacma bı tıplerı awr bı ben su dranei lerı merak edıyom acaba bırı bı ss werebılırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nerator Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Kaplan ırkı saçma cidden hunter açıp darnasusta repu kasıp 3 lü tiger irenç. Lakin yukarda ii konuya temas edilmiş, Troller ve Blood Elfler kanlıdır yüz yıllardır adamlar birbirini biçiyo ne biliyim çok saçma BE lerin Horde olması (Orc larla ilişkilerine hiç girmiyorum), Goblinler Naturel bi ırk herifler piskopat(Tauren de bence tarafsız bi ırk olmalıydı). Panda takıntısından vaz geçin bence o da olmasın. Bullfroklar olabilir, Nagalar hiç olmaz tipler zaten Stormwind ın lordunu esir tutuyo yakaladığım yerde keserim. Hdraxian Lordan Su kökenli bir ırk var ise mesela onlar olabilir, Ama dengelencek se dayanıklı 2,5 metrelik çirkin bir ırk olabilir, ii de gider, asıl hata Blizz in hordeyi kötü dizayn etmesi LA2 deki gibi her halk manga çizimleri gibi manyak olsa bu şekil muhabbeti hiç olmazdı.[signature][hline]Burning Legion Nerator-Human-60Priest Ivadoria Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 İnsan hayvan karışımı rpg karakterlerinden oldum olası nefret ettim.[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 En guzeli sponge bob ve tayfasini koysunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Law, 12 Kasım 2005 14:00 tarihinde demiş ki: En guzeli sponge bob ve tayfasini koysunlar. gnome koyan onu da koyar ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Patrick Star olmak istiorum :=)[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 BloodElf ler ve troller kavgalı diyorsunuzda unuttuğunuz bir nokta var. Horde ile oynanabilen tek bir troll clanı mevcut. Troller clanlar halinde yaşıyorlar Sadece darkspear Clan oynanabilen troll clanı. Geri kalan bütün troll clanları horde'un dışında. Kaldı ki Zandalar Clan'ı Alliance'la da konuşabiliyor. Yani böyle yok o onla kavgalı yok bu bunla kavgalıya takmayın.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 furbolg=ewok:) bu resimdeki ırk ne bilmiyorum official sitede vardı resim [Bu mesaj BlizarD tarafından 12 Kasım 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 o yok bu yok dıe takılmayalımda hadı trollerın en buyuk dusmanıydı elfler bır donem hadı gectım blood elfler nasıl gelıcek dıcek NE lere sız bızı bınelrce yıl once kalımdordan lordaeron a surdunuz buyumuzu aldınız bıze yol gosteren ıllıdan abıyı hucreye tıktınız ama gelın muttefık olalım mı dıcekelr[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bu ss 2001 yilindan, EQ1 den. eger tigon irk olarak gelirse yazik olur. taaa 5 sene once baskalari yapti cunku ayni dizayni. http://www.computerandvideogames.com/openpic.php?name=..%2Fscreenshots_library%2Fdir_59%2Fvortal_pic_29920.jpg edit notu, vah shir irkinin resimdeki gibi bengal kaplani versiyonu disinda siyah, beyaz vb bir kac degisik skini daha bulunuyor. tigon daki dizaynlara biraz fazla benzeyen renkler var. [Bu mesaj Namessar tarafından 01 Aralık 2005 10:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yahu ayaklı kaplan bunnar direkt yani böle bişiyi kim ister ki :( karşı tarafta karizmatik blood elfler burda 2 ayak üstünde kaplan. mubarek, druidin kaplan formda stuck kalması gibi haha. orda blood elfler varken kimse bunu olmaz bence haa blizz derse imba yapcaz bunnarı sıkıysa olmayın :D eyvallah :P[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Hangisi olduğunu hatırlamadığım bir forumda, yeni alliance raceinin worgen olacağına kesin gözüyle bakan bir arkadaşın tezi vardı. Elindeki kanıtlar şunlar; Bloodelf açıklandıktan sonra, eleman oturmus bloodelf adresindeki bloodelves.html i hede.html, hodo.html şeklinde denemek suretiyle worgen.html i bulmuş. Gitmiş foruma SSlerin linklerini verip, sitede bulduğu worgen tarihini yazmış, yaklaşık 5 dakika içerisinde de worgen.html adresi olduğu gibi uçmuş. SSler yok yani artık, ama text duruyordu işte, makul bir senaryosu vardı. Öte yandan zaten Horde'a Bloodelf mantığıyla Alliance'a da bir "canavar" gelmesi gerektiğinde hemfikiriz çoğumuz, bu da bu iddiayı destekleyici bir unsur. Benim şimdiye kadar bu konuda gördüğüm en destekli iddia bu, olursa da güzel olur aslında bence. Açarım herhalde bir werewolf. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ozaman arugal falan giriyor olaya.[signature][hline]By blood and honor we servedogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bu güzel bişimiş bi tuşa basınca ulucak fln :P[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 tigon dan iyidir =) alyansda canavar var zaten (gnome)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar