Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladinmi wairrormu

Lethious

Öne çıkan mesajlar

rogue u heallıcan tabi çunku biz zaten kediden sonra ayı olup kurtarıyoruz.Ha kimse dalmıyorsa hala kedi takılıyoruz[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 30 Kasım 2005 15:22 tarihinde demiş ki:
Ayrica Ice Block ne ya? PVE mi bu? Ice Block acarsa birakir giderim o Mage de Rogue'un birine Free KB olur...

Senin önce charge sonra interseptini harcadığın arkasından ice blok ile seni ortada bırakan mage'i, sen rogune bırakır üstünde EB totem etkisiyle 0 rage savaşa geri dönersin, benim ice block biter sizin rogue beni kesip bi döner arkasını, tüm takımı yere yatmış (rogue'suz ve warriorsuz 5-6 sn kaybeden takım yeri öpmüş), ve karşınında 4 tane horde /wave yapıyor, bu arada priest beni reslemeye başlamış bile.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

hayır süper heal değil feral druid. ama ihtiyacı yok çünkü öldürebiliyor rakibini. öldürdükten sonra healleniyor. savaş ortasında da castera dönüşüp heallenebiliyor eğer yeterince iyi bir oyuncuysa. (zor ama imkansız değil) paladin gibi rakibini öldüremeyip spawnı yiyince shieldleri yakmaya ihtiyaç duymuyor arka arkaya..

fender (feral druid) etraftaysa önce onu healliyorum çünkü rogue'un aksine hayatta kalabiliyor beara çevirip kendini. sadece en üstün ekipmanlı rogue'lar daha tehlikeli öyle bir druidden. rogue'un başka utilityleri varsa druidin de var..

şamanın totemlerine vurmakla uğraşan tek bir oyuncu olabilir mi? windfury görürsem sadece onu kırıyorum, adamın 40 mana harcadığı EB'yi kırmak için yolumu değiştirirsem zaten ben kırana ve etkisi milletten kalkana kadar tekrar atıyor adam, 15sn cd'si.. (freedom bile 20sn lol be)[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakmayin da ben bir kapismada bir taraftan 1 mage diger taraftan da 1 warrior dusmesini kabul ederim. Ayrica tek Warrior ben miyim? Ustunde Rogue olan Priestlere vuracam diye ugrasmam. Ha benim yetenegimi sorguluyorsan da Kath. Ayni realmdeyiz. Sor Horde'dan Rankingde ustte olanlara. Kim de Alliance'da cekindiginiz Warrior.
LOL.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 30 Kasım 2005 15:34 tarihinde demiş ki:
3k hpsi oldugunu bildiğim her player a dalarım, warriorda dalar.
Sende de olsa burst 4k vurma yeteneği sende dalarsın.
Heal falan yalan olur.

Ki burada da yazildigi gibi 3K HP'lilerden bahsediliyor. Yoksa 5K'ya yakin HP basmis Mage'le alip veremedigim olmadigi gibi 3K HP'si olup da 1-2 vurusta olecegini bildigim Mage'i de orada birakip da Damage vermesine izin vermem.

Ama pardon ya, ben bilmiyorum. Siz biliyorsunuz.
Paladin tu kaka zaten.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

Cogunluk dedigin Sam'e soralim neden bu hep boyle olmasina ragmen aylardir Paladin oynuyor?
Ah pardon, Paladin rezalet ama Sam cok sevdigi icin oynuyor. Yoksa o kadar kotu ki yani Sam harika PVP yapiyor olmasa mumkun degil bir yerlere gelmesi. O derece..
LOL.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

sana baglı warrior mu paladinmi oynamak istedigin yok onun su instant buyusu var yok bunun dmg ı bilmemne neyi seviyorsan onu oynarsın paladin arkadas var dmg ı dusuk diye soylenen paladin baska arkadas var seviyorum dmg olayında sorun yok heal instant buyuleri felan fistan diyen karsılastırması zor acıkası denemen lazım[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 30 Kasım 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
Cogunluk dedigin Sam'e soralim neden bu hep boyle olmasina ragmen aylardir Paladin oynuyor?
Ah pardon, Paladin rezalet ama Sam cok sevdigi icin oynuyor. Yoksa o kadar kotu ki yani Sam harika PVP yapiyor olmasa mumkun degil bir yerlere gelmesi. O derece..
LOL.

Sam paladini bırakma kararı aldı yanlıs hatırlamıyorsam nerf geliyor diye ama son durumdan haberim yok[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 40
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Acmis olsa bile burda yazilanlardan etkilenip degistirebilir.

Benin Paladin'le ilgili okudugum her baslikta kafam biraz daha karisiyor mesela. :P[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim,
dragonlarla savasir,
babamin kilicini bulmaya kasarim.
kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim,
er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...

Paladin Rely On Chance

[Bu mesaj hikmetozsahin tarafından 30 Kasım 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sam de benim gibi Karakterini açarken 'bu imba olur heralde' diyerek açmadı.
Ben mesela,20 lere gelınce buyuk hayal kırıklıgına ugradım,ne kuş olabiliyoruz,ne ağaçları yonetebılıyoruz.Dogaya yonelık degıl pvp ye yonelık bır druıd var oyunda.
Aslında bana sorsan horde alliance ve druids yapardım ya neyse=).
Sonra oynadıkca ıdare eder konumda oldugnu gordum druıdı,adam dovmek umrumda degıldı shapeshift bana yetıyordu ama 1.8 saolsun adam dovdurdu bolca bıze.
Şimdi sam de w3 ten etkilenerek açtı palayı,ki w3 te supporter/leader olarak bulunur.Ama wow da supporter/wanderer =) olunca sam de belkı bızede yenılık gelır dıye bekledı sanırım,e gelmeyınce patladı[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 30 Kasım 2005 15:32 tarihinde demiş ki:
var?

Son kez söylüyorum allah aşkına paladinle oynamış, horde/ alliance oynamış bi insan olarak söylüyorum git rank 14 yap sunu kurtul gel bizim server a aç bi horde sok onu bg a.söz 4x16 slot cantan benden :)

set silahda benden :p[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Signature Avatar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Rion_, 30 Kasım 2005 21:43 tarihinde demiş ki:
said:
LOL.

Sam paladini bırakma kararı aldı yanlıs hatırlamıyorsam nerf geliyor diye ama son durumdan haberim yok

paladin e nerf geldigi falan yok hatta 1.9 da buff lanıyolar bile ama adamlar paladin i warrior tarzı aşırı dmg ler verebilen bir class niye yapmıyorsunuz die anlamsız bir veryansındalar..[signature][hline][b](EU) Magtheridon
OmeN
[b](EU) Burning Legion
Toraman -
Catch
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LOL.

ben paladinin dandik olduğunu daha oyunu satın almadan önce okudum, kararımı verdim. bu dandik denen sınıfla birşey yapacağım diye çünkü her zaman ilk paladin denerim her oyunda. o zamanlar zaten honor sistemi bile yoktu, aklımın ucundan bile geçmezdi böyle paladinle aylarca oynayacağım da rank bilmemkaç olacak diye. yine daha oyuna başlamadan şamanın ne kadar güçlü olduğunu okudum uzun süre, o zamanlar warriorlar nal topluyordu işte rage birikmiyor habire missliyor vs diye. ama şamanı konsept olarak beğenmediğimden aklımın ucundan bile geçmedi..

ha olay benim harika pvp yapmam filan değil lakin inadım ve umudum. umudum boşa çıkınca inadım da kırıldı. oyunu bırakacak oldum ama 14 olup yamayı kendim son haliyle deneyip öyle karar vereceğim..

ha bu arada, 4 earthfury şaman = 4 x 1200 earth shock = 1 lawbringerlı ölü paladin. ha ne oldu diyelim paladinler ultra healledi birbirini, sonuçta paladinler gene yenemez, şamanlar kaçar en fazla olur..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...