Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladinmi wairrormu

Lethious

Öne çıkan mesajlar

said:
Darklight1903, 30 Kasım 2005 10:45 tarihinde demiş ki:
27 all resist bufftan
10allresist ring of binding
8 all resist ward of element
class trinketi 10 fr
class seti 3 parcasi 7fr 17shadow
stormrage kafalik 10 frost 10 shadowdu sanirim
omuzluk 10fr ismini hatirlamiyorum
bileklik 10 fr incendiustan dusuyor
bacaklar 10 fr salamander scalepants
necklace 15 fr
napiyim ben bu adama :) unuttugum kisimda olabilir hani. nasi kescem bu druidi 5kya yakinda hp si oluyor bearformda.

abi uraşmıcan onla.Grubun gerisini oldurcen nasolsa adam 100 100 vuruyor onemli değil.En son grupça dalıp temizlersin[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 30 Kasım 2005 10:47 tarihinde demiş ki:
teke tekten bahsediyorm ya bg de druid dalmasin zaten karsidakilere dps yapicak basla classlar var.

ehehe tek tek bahsedilmiyor ama topikte.Ayrıca iyi vuruyorum tamam rogue dan ama rogue vanish siz gotu kurtaramıyor heala ihtiyacı var.[signature][hline]By blood and honor we serve
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

abi 8/8 stormrage degil. ayrica onuda alirim ele benimde gearim guzel. ne altta kalir yanim varki :) stamina set 700frostbolt dusuk critidcal ile 4k hp buffsiz. pvp 3.3k 750 frostboltve yuksek critical. ama gel gorki druide olmuyor :). ustume o kadar gelmeyin ustte yazmisim nasi olcaini yane.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 30 Kasım 2005 09:59 tarihinde demiş ki:
Druidler cat formda okuz gibi vuruyor.
Bear da dayanıklılar.
Tabi bunların olması için manadan vazgeçiyorsun.

Sam senin istediğin olabilir ama nasıl olur.Bitane buton olur paladinde shapeshift ayarında.Bastıgında mananın 3 te 1 ini yicek senin armorunu azaltıp hasarını arttırıcak.
Başka bir tuş olur,gene aynı manayı yicek armoru artırıp hasarını azaltıcak.
Tabi arada caster olup heal basıcan,düşmanı engellicen.Kısaca Druidsen,dmg a gidiyorsan heal dan filan ınanılmaz bir kaybın var.

[signature][hline]
suark aga sen paladin'i warrior yapcan sanırım bizde bi stance var damagei azaltıyo ve aldıgın damageı azaltıyo, bi stance var damage ını yükseltiyo armorunu azaltıyo :) paladin ayrı bi classdır unutmamak gerek ha ne dersin :)
[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 40
Burning Legion

[Bu mesaj _Rion_ tarafından 30 Kasım 2005 12:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi haftanin 1.si falan da oldum. Acaip havalandim. Oyle konusuyorum...

Valla kac kere BG yaptiniz bilmiyorum ama Priestten once, Priestin heallayamacagi hizla Magei indiriyoruz biz. Priesti biri oyaliyor sadece. Magein HP'si 3K olursa vurdun mu oluyor. 4.5K olursa heal alabiliyor.

Yoksa heal alabilme olayi olmasa isterse 10k olsun, oldurursun bindin mi kafasina...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

fish veriim benim warrioru onunla rank kas bari essa falanda var bak ne guzel hoy hoy

edit:
ulan warriora bg yaptiricak birini bulamadim ya... yokmu manyak tanidik dicem bi tane akilli cikmicak.
[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 30 Kasım 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 30 Kasım 2005 13:57 tarihinde demiş ki:
Simdi haftanin 1.si falan da oldum. Acaip havalandim. Oyle konusuyorum...

ben de ikincisi oldum, geçen hafta birincisiydim. hiç havalanmıyorum.. :-)

said:
Valla kac kere BG yaptiniz bilmiyorum ama Priestten once, Priestin heallayamacagi hizla Magei indiriyoruz biz. Priesti biri oyaliyor sadece. Magein HP'si 3K olursa vurdun mu oluyor. 4.5K olursa heal alabiliyor.

sizin serverdan transfer açılsa bize de öyle dandik horde mageleri alsak. ice block açar %10 hp'de, sizin casterlar yatar o vakte kadar. pickupları anlatma bana..

said:
Yoksa heal alabilme olayi olmasa isterse 10k olsun, oldurursun bindin mi kafasina...

kafasına binemezsin ilk blinkten sonra. sen mage'i öldüreceğim diye gidersen %99 kaybedersin o savaşı. charge, intercept yaparsın blink + ice block açar öyle kalırsın. freedomını purgelerler, EB effect ile kaplumbağa gibi sürünürsün. sizin ne kadar priest, paladin varsa hepsini keserler sen bir daha mage'e yaklaşana kadar. gg..

shieldı savaşın başında başkalarına heal atmak için açarsan shield geçti mi yokederler seni. öldüremiyorlar o arada şamanları filan. şamanları öldürseler öbürlerini bitiremiyorlar. bir halt da yapamazsın ne fear var ne başka birşey, heal attırmazlar iki saattir anlatıyorum. karşıdaki rakipler sunucunun bir numaralı horde guildinden..

stormrage set feral druid seti değildir ayrıca, iğrenç raid resto build seti. onunla feralların birşey yapmasını beklemeyin. rank 13 eşyalarını başka droplarla destekleyen druidler görseniz fikriniz değişir. casting interrupt edemeyen druid zaten feral değildir, ayıya girmiş resto filandır. çok güzel casting bozuyorlar feral talentlarıyla. 2100 açılış yapıyor benim rank 13 feral arkadaş, ambush filan halt etmiş..

ha rogue gibi vanishlemez edemez ama ettirtmez de. kaçan druidi yakalayabilecek sınıf yok gibi, kovalayanı da durduracak. eşşek gibi dmg ve dayanıklılık. manası da doluyor shapeshiftteyken. ve inanın heal gerekmiyor onlara çoğu zaman çünkü dmg verenleri öldürebiliyorlar zaten kendileri ölene kadar..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream

[Bu mesaj Sam tarafından 30 Kasım 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sam, sen ciddi bilmiyorsun ha =]
Bak artik uzun uzun cevap vermiyorum bile. =]

Simdi karsilikli iki takim giderken benim chargeima blink basarsa bizim takimin kucagina duser o Mage. =]
Ayrica Ice Block ne ya? PVE mi bu? Ice Block acarsa birakir giderim o Mage de Rogue'un birine Free KB olur...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

@Virtue-L

Sölemeden geçemiyecem yanlız bu geyiğede hastayım, ona karşı bunu yapan pvp yapmasın, bunu yapan zaten oyunu oynamasın, nedir allahaşkına bunlar. Sana savaşı kazandıran her yetenek gerekli yerde gerektiği gibi kullanılır nokta. sen insanlar charge'a blink atılmaz dedi diye sırf bunu için savaşı kaybedince, kimse çıkıp " afferim kaybettik ama charge blink atmadın al madanyan burada" demiyor.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

wissy sizin priest öldü o arada, paladinin de beynine bindiler. adam bir ice block'la sizin takımın canına okumuş oldu. hani ice block dememin nedeni über dmg veriyorsunuz filan, adamın 4500hp'si yetmeyecek flash heal almaya diye. yoksa ice block da açmaz hani..

ilk mage'e saldırmak kadar komik birşey duymadım doğrusu, hangi realmdaydın sen?[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 30 Kasım 2005 15:22 tarihinde demiş ki:
Sam, sen ciddi bilmiyorsun ha =]
Bak artik uzun uzun cevap vermiyorum bile. =]

Simdi karsilikli iki takim giderken benim chargeima blink basarsa bizim takimin kucagina duser o Mage. =]
Ayrica Ice Block ne ya? PVE mi bu? Ice Block acarsa birakir giderim o Mage de Rogue'un birine Free KB olur...

Karşındaki bi grubun içinde ilk magei chargelıyosan o işi sen bilmiyosun abi .)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ice block inanılmaz işe yarıyor.Adam tam ölecek çaat ice blok,göt gibi kalıyosun prieste mi dalsam naapsam mage imi beklesem.[signature][hline]By blood and honor we serve
Sosyal ağlarda paylaş

Poff yoruldum ya.
Peki feral druid süper dmg+aynı zamanda süper heal.
Ayrıca shift olurken manada harcamıyo, sabaha kadar o formda once dmg veriyo sonra heallıyo sonra form değiştirip mana regen oluyo..?!
Abi get real.
Feral olup NS dende vazgeçtin mi, olay biter....
Napcan kediden çıkıp heal mı atıcan kendine? Partide olsa sen kedimi heallarsın rogue mi? böle bişey mi var?

Tamam shamanlar senin blessleri purgeledi ağladık hepberaber agıt yaktık.
Totemi sen kırınca ne oluyo?

Son kez söylüyorum allah aşkına paladinle oynamış, horde/ alliance oynamış bi insan olarak söylüyorum git rank 14 yap sunu kurtul gel bizim server a aç bi horde sok onu bg a.söz 4x16 slot cantan benden :)

Bizim serverda da ally rank 1.si su anda paladin hatta 1 2 haftadır aynı paladin.
Hertürlü item ı var ama ne idüğü belirsiz bi buildla 3k mana ile dolaşıyo ayak altında, ne kendine ne baskasına hayrı var, ama hala 1. guildi sayesinde.

Bide süper shamanlar falan filan eatrhfury standart herkezde tier 1 epicleri test serverinda herkeze vermişler bu bi anlam ifade eder belki...

Bende birebir Zalgaridis e karşı oynuyorum, herif bizim serverda e hafi buna ne diceksin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...