FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 @Sam Ben bu yazına gelecek cevabı hemen yazim sende ona cevap ara "eee heralde sende 4 shamanın arasına tek paladinle girip bide kazanmayımı bekliyosun. Blizzard şu sam'e aynı anda 4 shaman indircek bi clas versede kutulsak" bence direk bu cevap geliyo hazır ol :d[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar ShadowthiefSignature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 valla tam tersi. bizim karşımızda da şamanlar destekliyor warriorları mageleri, hiçbirini öldüremiyoruz. şaman atıyor eb'yi koşuyor oradan oraya. araya windfury'siydi poison cleansing'iydi de atıyor. hamstring dışında yakalayabilen olmuyor kimse, poison da tutmuyor, adam global cd bile yakmıyor poison temizlemek için. zaten eb varken cleanse de çalışmıyor böyle basıyorsun eb'yi temizlemeye çalşıyor malum. totem kırayım desen zaten toteme vurup adama yetişene kadar cd'si bitiyor totemin. e takımın hepsi warrior değil ki, adama freedom atıyorum hooop kalkıyor. blessing of light atıyorum hoop kalkıyor. silahı crusader procluyor hoop kalıyor. adamlar büyü animasyonu gördü mü direkt purge zaten komedi istediği mana, priesti dispeli gibi de değil. heal atayım diyorum durup şok basıyor çünkü amele gibi 2,5sn el sallıyorsun "şok baaaas" diye bağıran. rogue 15 yard ötede warrioru kidneyde bırakıp gelip bana gouge'u basıp geri dönüyor. haa nedir, bunlar rakipler iyi olunca karşılaşılan şeyler. ama sizin yapabileceğiniz hiçbir counter yok yani istediğiniz kadar yetenek fışkırsın. doggy'e heale başlıyorum, 2,4sn'de aimed shot veya MS crit yiyor yatıyor aşağı. biz rogue'u tam kesecez hooop flash kurtarıyor. flashın kurtarmadığı durum neredeyse yok gibiyken ben her bg'de rahat birkaç kere yaşıyorum heal yetişmeme olayını. mage 3000hp'den 0'a varıyor 2,5sn'de üstüste aimed vs gelince.. alın size support class. imkan var da biz desteklemiyoruz. rakip acemiyse zaten desteksiz de tekme tokat dövüyorsun. işini biliyorsa shield cd'si gözlüyorsun ancak. shield cd'deyse paladin işini bilen rakibe karşı sıfır..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Crusider purgelenmiordu da şimdi şamanlar diyorsun sen tek paladinmiş gibi anlatiyorsun geneki gurup pvpsinde yanlızmış gibi anlatiyorsun yokmudur bu adamlara dalan yokmu ap trinket mageniz shot kill yapsin yokmu hutner vs yoksa youre the one who walk with earth ?[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Kesinlikle regalayaya katılıyorum.Paladin shamandan daha kuvvetli bi kere plate giyiyo herşeyden önce :) Ben oyuna ilk başladıgım zamn paladin açmıştım hem oyunu tanımak hemde kendini heal eden bir classla oynamak için(virtue-l ün kız arkasaşıyım bu arada)virtue-l bana sen bilirsin ama cok sıkılırsın paladinden dedi ve haklı cıktı azimle 60 lvl yapıp tüm blue itemlarını toplamama rağmen.Sandımki bişey olacak bi gün paladin de işte über dmglar vuracak kaçanı yakalıyacak gerektigi yerde herkesi heallayabilecek mage kesebilecek vs vs Ama olmadı tabi o bekledigim an hiç gelmedi ve ben paladini bıraktım... Mage oynuyorum uzun zamandır ve pvp yapıyorum cok eğlenceli bütün ezikliğine rağmen!!(o ayrı bir ironi) Tavsiyem ya paladini bırak ve o classla hiç oynamamış gibi davran herşeyi unut yada kabul et Sam paladin bu kadar bagırsanda ağlasanda kendini de yırtsan paladin bu,yapabiliceklerinle yapamayacaklarının listesini yap ve neyi daha iyi yapıyosan onu oyna paladinle hem dmg hem şu hem bu olmaz.olamaz...Bide ragalyanın dediği gibi oyunun gözden geçir bence bir yerlerde hata yapıyosun bencede(bizim serverdaki paladinler cok mutlu görünüyolar ve gayet rahatsız edici oynayabiliyolar!!) Paladin gerçekten küçümsenecek bi class deil artık şakaya gelmeyen aksiyonlara girebiliyolar ama tabiki warrior gibi olamazlar olsalardı warrior diye bi class olmazdı yada shamn vsvs Tavsiye bence biraz oyun oynamaya ve eğlenmeye çalış rank 14 den sonra herşey sona erecek nasılsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 benim dediğim grubunu destekleyen şamanları durdurmak aynı işi yapmaya çalışan paladinleri durdurmaktan çok daha zor. daha çok destekleyebilme imkanları var, çok zor ölüyorlar (paladinlerden daha zor paladin shieldini yakmışsa) ve sadece defanstan ibaret değiller. profilini verdiğim şamanda %50 physical dmg reduction oluyor neredeyse, bende %60 filan shield ile. plate plate deniyor ama öyle aman aman bir fark yok yani. adam araya mesafe koyabiliyor istediği zaman, paladin koyamıyor. her zaman için en uzun yaşayan sınıf, dmg kaynağından kaçınabilen sınıftır. yoksa paladin gibi beynine beynine rogue ve warriorlar bindikçe 8000 küsur armor da kurtarmıyor merak etmeyin yani.. ben grubu anlatıyorum gene. işini biliyorsa rakip önce kim healer ise ona bakıyor. paladin heallerse onu ya öldürüyor ya susturuyor önce bir şekilde. biz de bakıyoruz önce kim healliyor, priest varsa priest. ama priestler şaman gibi ölmemek bilmiyor, aimed idi ambush idi yiyip ölebiliyorlar hemen. şaman yedi mi hemen flash'ı ya da lazımsa NS'i basıp eb atıp yürümeye başlıyor. bu adamı kesmesen herkesi priest gibi healleyecek kapasiteye sahip. keseyim desen iki saatte kesiliyor resmen. paladin dayanıklı olayı hikaye yani.. haa, sadece heal yapıp totem atsa eyvallah. şokuydu lightningiydi yani ofansif takılması gerekirse onu da yapıyor, 1200 1200 gidiyor şoklar arka arkaya. hem ölmüyor hem öldürüyor gayet rahat.. paladinin olayı nedir şimdi, bu kadar söyleniyor ediliyor, alın size anahtar noktalar hep bu sınıfı ezik bırakmak için bahane gösterilen: - plate - divine shield - cleanse blessingleri söylemiyorum çünkü karşılığı var totem olarak hemen hepsinin. totemlerin hepsinin de blessing karşılığı yok. totem kırılıyorsa blessing de purgeleniyor.. bu kadar. plate desen beynine 3300 frostbolttan korumadığı gibi eşşek gibi diminishing returns var armor yükseldikçe. 1000 dmg'lik saldırıdan şaman 500 yiyorsa sen 400 yiyorsun. alın size plate. shield desen tek sıkımlık kurşun, 12sn mola veriyorsunuz combata. millet o arada bandaj mı yapar, kendine heal mı atar, oturup yemek mi yer orası onlara kalmış. ofansif olarak da kullanılamıyor attack speed yarılandığından. bir tek cleanse kalıyor geriye, hani paladinin işe yarar tek olayı nedir diye sorsanız cleanse derim çünkü counterı yok. geriye kalan herşeyi yalan rakipleriniz oyunu biliyorsa.. bunları yazmamdaki maksat da şamanın ultralığı filan değil, paladinin dandikliği. geçmişte şaman ultraydı ama sonra gördük ki eşşek gibi buffladılar öbür sınıfları. ama aynen böyle bıraktılar paladini ona sıra gelince..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Bakalım patch gelsinde ondan sonra daha ateşli tartışmaklazim kendiserverinde yeni patchla oynamak la test serverinde de oynamak arasinda dünyalar kadar fark var bekleyip göreceğiz.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Virtue-L, 30 Kasım 2005 05:09 tarihinde demiş ki: paladinle hem dmg hem şu hem bu olmaz.olamaz... hakkın olan noktalar var ama bu yanlış. druidler: - EŞŞEK GİBİ dmg verebiliyor (catform feral druid gördüm mü rogue muamelesi yapıyorum, eskiden hiç ruhum duymazdı şimdi plate mlate dinlemiyorlar, bearform ayrı bir eşeklik, moonkin'ler genelde zayıf ama gümbür gümbür starfire crit moonfire crit neye uğradığınızı şaşırtan birileri de çıkabiliyor, talent eşya seçenekleriyle isterseniz spell isterseniz melee için uzmanlaşabiliyorsunuz) - inanılmaz derecede dayanıklı, bearforma dönüyor oyundaki açık ara en çok armora sahip sınıf oluveriyor, hpsi deseniz warriorlarla yarışır. yetmiyor bir de rage'i heale dönüştürüyor dispellenemeyen hot gibi - ranged spell dmg verebiliyor, snare atabiliyor - kovalayandan kaçabiliyor, kaçanı kovalayabiliyor. druid istediği zaman combat başlıyor, istediği zaman combat bitiyor, inisiyatif tümüyle ona ait.. şamanı zaten herkes biliyor ne olduğunu, ben de anlatıyorum. alın size üç tane hybrid sınıfı oyunun. sadece bir tanesi güdük.. ekleme: crusader purgeleniyor bu arada regalya, yukarılarda purgelenmiyor demişsin sanırım. animasyonu gördüler mi basıyorlar bizim warriorlara..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream [Bu mesaj Sam tarafından 30 Kasım 2005 05:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Bayadir şamanla girmiyorum eskiden Silah enchanti Crusider proc purgelenmiyordu[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar [Bu mesaj Regalya tarafından 30 Kasım 2005 05:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 magic effect olarak geçiyor ve purgeleniyor ondan eminim. hem kendimden hem başkasından kaldırıldığını görüyorum sık sık.. ekleme: hatta sanıyorum ki arcanite champion ve untamed blade gibi str bonus veren effect procları da purgeleniyor olmalı bu mantığa göre. magic effect olarak geçiyor olmaları lazım.. ekleme 2: hatta sırf bu purgelenme olayı yüzünden rank 14 silahlarına crusader dışında bir enchant düşünmek zorunda kalacağım sanırım çünkü beni devamlı purgeleyen manyak şamanlar var. seal açmak durumunda olduğumu bildikleri için devamlı purgelüyorlar. hatta bazıları üstümde hiçbirşey yokken 4-5 kere purgelüyor öyle diyeyim. maça 10 tane buffla başlıyorum ölmesem bile kesin hepsi gidiyor biraz sonra..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream [Bu mesaj Sam tarafından 30 Kasım 2005 05:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 weapon chain/15str/15agi > crusader. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 15 Str > All Neyse konuya donecek olursak paladinin classi support class. Bir warrior olarak yanina shaman mi paladin mi diye sorsalar duo icin 50 kere paladin secerim eger farm yapmiyorsam. Akilli bir paladinle 2vs2 de warrior gercekten inanilmaz seyler yapabiliyor. Paladini oldurmeye calishsan gercekten dert eh sen paladini 2 kisi oldurmeye calishirsan yandaki warriorda essek degil 10 sn de gomer o adamalrdan 1 tanesini. Ishte paladini 10 sn de olduremiyorsun olay o zaten (pro/holy ise birak 10 sn yi 10 dk ugrashirsiniz) o arada yaninizdaki warrior once shamani oldurur ustune warrioru oldurur ordaki ustune kendini dirilten shamani bir daha oldurur. Aksiyon yaratip sac bash yoldurucam ustune cogu zamanda sac bash yolucam dersen warrior ac ama gercekten en zor 60 olan karakter ve 60 oldugunda da fark ediyorsun ki daha 60 baslangic. Eger her yere yetishicem dersen yaninda 3 tane set ile topluyorsun( 1.9 da 4 olacak bu setler) 80 tane macro kullanip 50 tane add on indiriyorsun. Bind edecek tus bulamiyorsun kendine klavyede. (ata binmek icin bulabildigim en bos tus H artik sen hesapla sol tarafi)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 15 str = 30 AP = aşağı yukarı 2dps = 3.80'lik silaha aşağı yukarı +8 dmg, ben pek mantıklı bulmuyorum +15 agi yanında pasif stat bonus olarak, zaten +9 dmg 2H enchant filan var daha bile iyi denebilecek. weapon chain ayrı bir olay.. delidumrul sorun şu ki paladini öldürmeye gerek yok. interrupt yap bırak, warrioru kes, paladini kes. dediğim gibi rakipler iyiyse sadece shield kurtarıyor sizi çünkü mesafe koyma fırsatınız yok hiçbir şekilde. cs yerseniz zaten öyle bakıyorsunuz yapacak hiçbirşey kalmıyor.. yoksa ben de drake talon cleaverlı warriora freedom + heal atıp katliam yaptırtıyorum eğer rakipler beni interrupt etmez ve onu purgelemezse. ama rakip iyiyse o supporta imkan vermiyor.. ben warrior olsam yanımda şaman tercih ederim, aoe hamstring, windfury totem, ha babam tepeme flash heal. gayet üstün bir destek paladine kıyasla..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bütün yazilari okudum ve sam'in derdini cok iyi anliyorum.. benimde bi paladinim var rank8 yapmistim biraktim sonra. paladinin derdi cidden shamandir.. kisaca shaman pally karsilasmalari soyle oluyor. karsidan shamani goruyosunuz blessing of might ve soc unuz gidiyo buffsizsiniz.. shaman 1.5 saniyede chain light veya lightning bolt atiyo (ki benim bulundugum serverdaki shaman amcalardan 2k+ dmg gordum) ve ustune frost shock atiyo ve melee girisiyo.. paladinin hp sinin yarisi gitmis oluyo.. paladin panikle stun atiyo.. shaman trinket kullaniyor.. paladin kendine hakim ise bi sonraki shocku bekleyip arada heal etmeye calisiyo degilse immune basiyo.. immune basmanla birlikte shamandan emote yiyosun /sleep veya benzeri bisi fulleniyosun aha simdi yedim seni shaman diyosun ama karsindaki troll shaman ise ve crit vurmussan elindeki 2h silahin hizi 3.8 ise adam senin iki vurusunun arasinda iki tane lightning boltla ki bu boltlarin her biri 1600 vuruyo ustune insta chain light yiyip shock yiyosun ve son nefesini veriyosun. bu anlattiklarimin hepsini bizzat kendim yasadim :) illidan serverinda xcal adli bi shaman arkadas tarafindan ozenle ustumde test edildi[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML8 Banelord - Kay Anchorite lvl 60 Çoban - Shadow Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 İlk olarak bir lighting bolt ile 2k damage curse of elements vb şeyler olmadan imkaansız gibi birsey.% 100 critic alsa 1.2k civarı criticler oda chain lightingi le üstüne magical effects gitse hadi sıktı 1.5 oldu daha da arttırmak için trinklet vb. %'lik artıran itemlara ihtiyacı var.Eğer onları da hesaba katcaksak ki bu itemlar genelde MC vb dropları olduğundan önce magelere gider.Yani bir shaman'ın alması çok çok zor.Diğer bir değişle shaman amcamızın vurduğu 2k dmg çok çok nadir olup genelde shaman karakterlerinin % 1'nin yapabilceği birşey. Gelelim Paladin konusuna.Paladin kendi içinde dengeli güzel bir class bence.Ama Shaman 1v1'de büyük bir dengesizliği var.Yalnız bu demek değildirki paladin güçsüz bir classtır.Kendi aralarındaki dengesizlik Paladin'in kötü bir class olduğu anlamına gelmez. Gelelim Shaman'a posion cleansing totem demişsiniz.Sadece her 5 saniyede bir posion temizler ve rogue o esnada 2-3 kere daha crippling poison'ı yedirir.Eğer NS kullanıp 1200 criticliyorsa 1.5 saniyede chain lighting atamaz.Sam arada öyle cümleler kurmuşsun ki sanki bir shaman var hem resto hem ench hem de elemental tree'ye 20 puan dağıtmış gibi. Blizzard'ın kimseye fazla talent puan verdiği yok. Sam bence senin sorunun paladin'de değil.Paladin ile shaman arasındaki dengesizlikte.Yoksa bence Paladin'in bir eksik yönü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 GladricSpirit youre in daydream m8[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Druidler cat formda okuz gibi vuruyor. Bear da dayanıklılar. Tabi bunların olması için manadan vazgeçiyorsun. Sam senin istediğin olabilir ama nasıl olur.Bitane buton olur paladinde shapeshift ayarında.Bastıgında mananın 3 te 1 ini yicek senin armorunu azaltıp hasarını arttırıcak. Başka bir tuş olur,gene aynı manayı yicek armoru artırıp hasarını azaltıcak. Tabi arada caster olup heal basıcan,düşmanı engellicen.Kısaca Druidsen,dmg a gidiyorsan heal dan filan ınanılmaz bir kaybın var.[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 heala gerek kaliyor mu ? lol diyorum sadece chrom honourless kukun burning legionda en cok cektigim druidler. chrom catformda bana roguedan daha cok dmg veriyor. honourless perfect aliyor felaker resistleri var. kukunda 400 500 koyuyo ayi formda. gg yani[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Afedersinizde druidlere cat form bear form dps geldi ben acaip rahatladım mage olarak. Eskiden priest druid i druid paladini paladin priest ti heallar giderdi. Ama simdi druidler kedi oldu dolaşıyo rogur gibi, rogue kadar dmg veremiyolar, verse bile , ne manası ver ne HEAL ı, yani talent bazında bi healing ability yok. Insanların hybridden anladığı çok sınırlı, oturun inceleyin : MASTER OF NONE sinizz. Fazla dmg vursanda yeteneğin yok. rogue = srint vanish blind stun bi ton combo abilit ysi. 3k hp olsa mageimde druid beni de zorlar belki bilemiyorum, ama rogue ambush BS koyunca bi irkiliyorum. Druid in dandirik atakları hep düz. bi vurdu 2 vurdu kusunca dmg i özerine kalıyo. Parry/dodge yok druidde. evasion vb yok. Bi caster rogue dibinde büyü cast edermi? edemez anında ölür. Ama Kedi bana vururken bende ona scorch atabiliyorum. Fark bu. Su an druid görünce acaip seviniyorum sahsen, ama eskiden heallarla delirtirlerdi beni. KArakter özünden uzaklasınca afedersin bi boka benzemez. Kediden zorlayarak rogue olmaz... Paladinden zorlayarak warrior olmaz. Ayı bana 1k critledi.. Critlesin, vurup vurabileceği o zaten...Seni engelleyebilrmi, hayır, ayı sana vursun sen ayıya vur, dpsn fazla herzaman. Warrior değilki sana pummel/shieldbash atsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 abi zaten heala gerek kalmaması gerekiyor[kedimiz için] çünkü herşeyimiz feral uzerine. ama ben heal derken kendimi değil grubu heallamak tan bahsediyorum,supporter olarak görevim hem dövüşmek hem support etmek. paladin dövüşüp çok rahat suport eder form falan yok,shaman da öyle. Ama bizde yok böyle bişi[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bu arada virtuel +1.Anlatmak istediklerimi yazmışın gerçi feral charge,bash ve pounce var ama neyse =)[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) [Bu mesaj Suark tarafından 30 Kasım 2005 10:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 virtue seni sole 100allresistli druidlerin yanina alalim. 100 200 vursun adam sana. buyu atama cildir. sen adama damage veremedikten sonra ne onemi var 3k hp olmasinin ? arkadasimin chari druid 80allresist falan var. 4.5khp li mageleri 100 vuran ayi ile aliyorum. feralda 1 tane bile talenti yok karakterin. tamamen resto biraz balance.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 abi oha 100 reisst naptın ona item ole.Yani onlar varsa adam dmg veremez bu sefer mutlaka bı yerlerden kısa. Sizde habire en uç ihtimalleri alıyorsunuz. Yok shaman 1200 critliyor sureklı yok 100 resistli druid. Bende diyorum ozaman madem paladinin dmg ı dengesiz,sureklı abuk gubık dmglar vuruyor.1000 2000[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 27 all resist bufftan 10allresist ring of binding 8 all resist ward of element class trinketi 10 fr class seti 3 parcasi 7fr 17shadow stormrage kafalik 10 frost 10 shadowdu sanirim omuzluk 10fr ismini hatirlamiyorum bileklik 10 fr incendiustan dusuyor bacaklar 10 fr salamander scalepants necklace 15 fr napiyim ben bu adama :) unuttugum kisimda olabilir hani. nasi kescem bu druidi 5kya yakinda hp si oluyor bearformda.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Darklight1903, 30 Kasım 2005 10:38 tarihinde demiş ki: virtue seni sole 100allresistli druidlerin yanina alalim. 100 200 vursun adam sana. buyu atama cildir. sen adama damage veremedikten sonra ne onemi var 3k hp olmasinin ? arkadasimin chari druid 80allresist falan var. 4.5khp li mageleri 100 vuran ayi ile aliyorum. feralda 1 tane bile talenti yok karakterin. tamamen resto biraz balance. bide,onemli olan magei oldurmek değil.Mage i çabuk oldurmektır.Ilk hedefim zaten onlar olur hem cunku priestlerden kolay oluyorlar. Abi sen adama 100 100 vurup oldurene kadar adam senın grubu temizler tek kalırsın şebek gibi ortada. Yapman gereken cat olup 3-4 vurusta mage ı temızleyıp,ustunde adam yoksa bırını heallayıp ya da rogue a faerie fire atıp tekrar kedi olman. Üstünde biri varsa barkskin atıp ayı olman.[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar