bejawe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Evet Paladin vs Warrior demisler bende boyle aciyim dedim insanlar ne dusunuorlar Warlock vs Mage bence warlock ya sizinkiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 neden warlock oldugunu da yazsan? ikisiyle de oynamadim ama acacak olsam warlock acardim. mage bana tekduze geliyor, warlock warrior gibi her levelda guclendigini hissedebildigin bir sinif bence. endgamede warlock daha sansli, cunku piyasada az var. fear ve sheep arasinda secim yapamiyorum ama water mi soulstone mu derseniz ss derim. gul'dan gibi olmak isterdim itiraf ediyorum.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: zaidral, 29 Kasım 2005 07:33 tarihinde demiş ki: neden warlock oldugunu da yazsan? walla ben ikisi ile oynadim 60 mage eskittim 9 aylik simdide warlock kasior bilmiorum ama nightfall ruin succubus stone death coil fear dotlari ile warlock daha kalite daha ii gelior bana hem daha az bulunan bir class warlock bilmiorum nedenini ama raidlerde party lerde cok rahat yer bulabilcegin bir class ii gear li olmus olmamis farketmez bence warlock =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… muzcu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 tek düze olduğundan deil de. warlock imba oldu biraz mage e karşı artık. ne yazık ki. 50 tane dot var high hp + health stone. e petle paylaşıo yarı dmg i. felan kötü oldu az.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ad3m Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bütün class lara buff geliyor zamanla.Yılların büyü ustasını sanmam ki warlock karşısında çaresiz bıraksınlar :)[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Regalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Warlogun her turevi ok sadece köpek olmasin yaninda ^^[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… muzcu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ad3m ağzından bal damlıo. ben de şöle bi buff bekliom mage'e bakalım nolcak. palaları da çok beklettiler ama şimdi imba palalar :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 soul linkli warlock = gg mage. gerisi cocuk oyuncagi.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Krmz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Zıplaya zıplaya ae basmanın , frost nova dan sonra coc atıp ekranın 1k larla dolmasını görmenin , 75 kişinin arasına atlayıp blastwave atmanın, tam öldüm diyicekken blink olmanın zevki var mı warlockta ? oynadım ve yok. ama illa ki "hangisi ezer" konusuysa bu oyuncuya göre deişir.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: bejawe, 29 Kasım 2005 07:40 tarihinde demiş ki: cok rahat yer bulabilcegin bir class ii gear li olmus olmamis farketmez bence warlock =) yanlışlardasın bence[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Xrzug/The Maelstrom,Reeve/Teh Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Butun vucudunuzu kaplayan demonic runeların verdiği o sıcaklık, içinizde yanan o ölümsüz ateşin veriği ısdırabı dısarı vurmak, cehennemden gelen zebanileri kontrol ederken aldıgınız sonsuz zevk, karanlık sanatların verdiği o heyecan... Ölüm mü? O da ne? Ölü olan bir şeyi zaten olduremezsin. Her warlock doğustan olüdür. Dogduğu zaman sadece ona bakın, aglamıyorsa o bir warlocktur... Rp kısmı da çok guzel =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 51 warlock 60da mage yaptım ikiside güzel bence . Warlofck teketekde alır tabi magei ama kendine sorman gereken şey şu ne tarz oynamayı seviyorum ? Warlock pat üstüne dayalıdır biraz özellikle grind yaparken falan bende pet kısmında hiç hoşlanmadım . Warlockun canı soulstoneları fearı seduceı spellcku falan çok güzel yani survivability tam oturmuş adamlarda . Ama işte dps zayıf biraz ancak 60dan sonra ruin buildi yaparsan + spelldamage ekipmanı giyersen bişeye benziyor . Magedeyse pet yok survivability çok daha az . ama Aoe ve crow control yetenekleri çok güzel ve açıkcası aynı anda birsürü kişinin üzerinde sarı sarı rakamlar görmek bana çok keyifli geliyor . Ondan şimdi mage oynuyorum . Demek istediğim iki sınıfda caster ama aralarında her yönden dağlar kadar fark var . Hangisinden keyif alırsan onu oynarsın. FAkat işte işin kötü yanı anca lvl40dan sonra warlockla mage arasındaki ayrımı ayırt etmeye başlarsın hatta ikisinide level 50 falan yapman lazımki tam olarak neyin ne olduğunu anlayabilesin .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Wow da Warlock un Shaman in gücünde ve Adam akilli weapon kullanmasini beklerdim beklentimden cok farkli cikti...[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lyrent Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 5 parça felheartlı MD lockun köpeği sololuyor ortalama bir mageyi be.[signature][hline]G 3 N K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Evet ya bende ilk çarken warlock içim hem büyü hem kılıç ikisinin güzel bir karşımı olacak diye düşünmüştüm ama alakasız bişey çıktı . Adamlar expansiona saklamışlar kafamdaki classı .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Noyanh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Lyrent, 29 Kasım 2005 12:47 tarihinde demiş ki: 5 parça felheartlı MD lockun köpeği sololuyor ortalama bir mageyi be. azımdan aldın .. =) ama genelde mage daha ii bi class frost nova ice block ice barrier falan .. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cashar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Krmz, 29 Kasım 2005 10:13 tarihinde demiş ki: Zıplaya zıplaya ae basmanın , frost nova dan sonra coc atıp ekranın 1k larla dolmasını görmenin , 75 kişinin arasına atlayıp blastwave atmanın, tam öldüm diyicekken blink olmanın zevki var mı warlockta ? oynadım ve yok. ama illa ki "hangisi ezer" konusuysa bu oyuncuya göre deişir. tabi canım değişir oyuncuya göre; sheep fireball frostnova-frostbolt-coc-pom frostbolt = gg seduce shadowbolt seduce shadowbolt seduce shadowbolt coe immolate,conflag. = gg bu mu skill ? l2p its fine ironiden başka bişey değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 köpek= dispel warlock hem 1001 dot+ isterse DD isterse anormal dmg reduction bilumum absorb hede hödö + dispel + IMporved counterspell dikkat çekiyorum buna Oyunda hiç bir class improved counterspell yani silence i ögrenerek doğmaz. Mageler arcane agacında 16-7 ci talentları vererek 4sn Warriorlar prot agacında benzer bi talent verip 6 sn(yanılmıosam) Roguelar 2 sn imp kick için 2 talen bayılıyo Priestler 21. talent shadow treede. Warlock = pet-felhunter doguştan 3 sn imp. counterspell-silence , 6 sn Counterspell atabiliyo. Ayrıca ofansif + defansif anlamda dispel , sahibiyle resist paylaşımı , paranoia + her dispel başına 500+ hp restore. OMGWTF bi haywan anlıyacagınız :D ha ayrıcada kesinlikle imp. cs li olması adil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ayrıca petlerin dispellemesi priest vb den daha verimli çünkü sayın warlock etratfa dotlayıp hoplayıp zıplarken , biryandan pet dispellemekte , hadi auto attack yapsın, ver bi special attack onuda atsın 3-5 100 müz fazla vursun arada, be kardeşim neden imp. cs+ autocast dispel i nasıl verirsin?global cd bile active olmadan adam sana büyü atsın+dispellesin, hmm gg zihniyet işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… emre25 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bende 58 ud mage 60 ud lock war lok her şekilde mage i duel de alır ama pvp ortamı başka :) ve ben mage oynamaktan çok daha fazla zevk alıyorum :) zavk meselesi tabi onca adam arasına blink olup blast wave frost nova sonrada aoe (tabi priest shield üstte :) heal da cabas) katliyam oluyor max dmg veriyosun grupta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Dunedain, 29 Kasım 2005 12:52 tarihinde demiş ki: Evet ya bende ilk çarken warlock içim hem büyü hem kılıç ikisinin güzel bir karşımı olacak diye düşünmüştüm ama alakasız bişey çıktı . Adamlar expansiona saklamışlar kafamdaki classı . Dunedain Exp. da yeni bir class mi geliyor yoksa warlock mu degisiyor ? Bir bilgim yokta[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mulf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bence çok iyi oynayan ve sağlam itemli bi mage herkezi keser. (pri hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Wissy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 BG'de kafasina bindigim Mage dayanabilir, kacabilir. Beni baska hedeflere yonelmek zorunda birakabilir.. Ama Warlock'a binersem doner Priest'e aglar.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Wissy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ayrica buyu atip silah kullanan sinif var = Shaman. UO'daki Warlock gibi degildi hicbir zaman WC'nin Warlock'u. Bkz : Guldan.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bejawe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: -Wissy, 29 Kasım 2005 15:04 tarihinde demiş ki: Ayrica buyu atip silah kullanan sinif var = Shaman. UO'daki Warlock gibi degildi hicbir zaman WC'nin Warlock'u. Bkz : Guldan. Arkadaslar Sorcerer gibi dusunduler herhalde hem silahi shaman kadar kullansin mage kadar etkili hatta critledimi cok imba rakamlar cikartsin.bence boyle daha ii ama ruin gercektende imba soul link feln diorlar ben demonology yi sevmedim fazla gusel seyler war ama bana uygun degil nigthfall ciktigi zaman instant 500 vurmanin verdigi zevk warmidir hele birde 2 kere cikarsa bide warlockde critical gittin zaman ruin oldugu icin cok gusel dmglerde vurabiliorsun spelldmg gittinmi (ZG MC trinketler)olsun itemin ustundeki spell up effect leri olsun onlarlada arada crit vurursan zaten searing pain le veya shadow burn ile adami kesmemek icten degil ayrica bana kalirsa bi arkadas demis ziplayarak aoe atmanin nova atip coc yapip adamin kafasinin ustune 1k lari gormenin zevki warmidir die doru bunlari bende yapiorum diorum ya 60 mage eskittim 9 aydir 14 slot full epic im (bi tek wandim mavi :) ) kafamda cape of scarlet savanimda war staff of dominance imda war trinketlerimde war ama bu itemlerimin bi warlockun ustunde oldugunu dusunmek istemiorum.seduction curse of elemental atip soul fire i o itemlerle atan bi warlock gormedim ama dmgleri gormek isterdim critlese bide onunda zevki war yani bana 1k yetmior acikcasi onun icin warlock dedim :)) warlock ayrica okullari bence necromancy okullarindan cikior bu aradaslarimiz + sorcerer gibi dogustan icimden geldi buyu yapmayi deniyim diyipde ewi yakan tipler degilll ayni bir wizard gibi yillarca calisiorlar kutuphaneler yapiorlar aradaki tek fark gittigi okullar ve egilimleri bi wizard dida warlock yapabilirsin secim sana kalior Lodoss die bi anime izlemistim orada Wagnart die bi buyucu wardi hep akilma o adam gelior ustunde felheart a benzeyen bi robe felan wardi sekildi baya gozleri felan kirmizi kirmizi dedim ahanda warlock bu zaten filmin sonunda elfi sekriyafys etmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 1.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 tek düze olduğundan deil de. warlock imba oldu biraz mage e karşı artık. ne yazık ki. 50 tane dot var high hp + health stone. e petle paylaşıo yarı dmg i. felan kötü oldu az.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bütün class lara buff geliyor zamanla.Yılların büyü ustasını sanmam ki warlock karşısında çaresiz bıraksınlar :)[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Warlogun her turevi ok sadece köpek olmasin yaninda ^^[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ad3m ağzından bal damlıo. ben de şöle bi buff bekliom mage'e bakalım nolcak. palaları da çok beklettiler ama şimdi imba palalar :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 soul linkli warlock = gg mage. gerisi cocuk oyuncagi.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Zıplaya zıplaya ae basmanın , frost nova dan sonra coc atıp ekranın 1k larla dolmasını görmenin , 75 kişinin arasına atlayıp blastwave atmanın, tam öldüm diyicekken blink olmanın zevki var mı warlockta ? oynadım ve yok. ama illa ki "hangisi ezer" konusuysa bu oyuncuya göre deişir.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: bejawe, 29 Kasım 2005 07:40 tarihinde demiş ki: cok rahat yer bulabilcegin bir class ii gear li olmus olmamis farketmez bence warlock =) yanlışlardasın bence[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Xrzug/The Maelstrom,Reeve/Teh Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Butun vucudunuzu kaplayan demonic runeların verdiği o sıcaklık, içinizde yanan o ölümsüz ateşin veriği ısdırabı dısarı vurmak, cehennemden gelen zebanileri kontrol ederken aldıgınız sonsuz zevk, karanlık sanatların verdiği o heyecan... Ölüm mü? O da ne? Ölü olan bir şeyi zaten olduremezsin. Her warlock doğustan olüdür. Dogduğu zaman sadece ona bakın, aglamıyorsa o bir warlocktur... Rp kısmı da çok guzel =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 51 warlock 60da mage yaptım ikiside güzel bence . Warlofck teketekde alır tabi magei ama kendine sorman gereken şey şu ne tarz oynamayı seviyorum ? Warlock pat üstüne dayalıdır biraz özellikle grind yaparken falan bende pet kısmında hiç hoşlanmadım . Warlockun canı soulstoneları fearı seduceı spellcku falan çok güzel yani survivability tam oturmuş adamlarda . Ama işte dps zayıf biraz ancak 60dan sonra ruin buildi yaparsan + spelldamage ekipmanı giyersen bişeye benziyor . Magedeyse pet yok survivability çok daha az . ama Aoe ve crow control yetenekleri çok güzel ve açıkcası aynı anda birsürü kişinin üzerinde sarı sarı rakamlar görmek bana çok keyifli geliyor . Ondan şimdi mage oynuyorum . Demek istediğim iki sınıfda caster ama aralarında her yönden dağlar kadar fark var . Hangisinden keyif alırsan onu oynarsın. FAkat işte işin kötü yanı anca lvl40dan sonra warlockla mage arasındaki ayrımı ayırt etmeye başlarsın hatta ikisinide level 50 falan yapman lazımki tam olarak neyin ne olduğunu anlayabilesin .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Wow da Warlock un Shaman in gücünde ve Adam akilli weapon kullanmasini beklerdim beklentimden cok farkli cikti...[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 5 parça felheartlı MD lockun köpeği sololuyor ortalama bir mageyi be.[signature][hline]G 3 N K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Evet ya bende ilk çarken warlock içim hem büyü hem kılıç ikisinin güzel bir karşımı olacak diye düşünmüştüm ama alakasız bişey çıktı . Adamlar expansiona saklamışlar kafamdaki classı .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Lyrent, 29 Kasım 2005 12:47 tarihinde demiş ki: 5 parça felheartlı MD lockun köpeği sololuyor ortalama bir mageyi be. azımdan aldın .. =) ama genelde mage daha ii bi class frost nova ice block ice barrier falan .. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Krmz, 29 Kasım 2005 10:13 tarihinde demiş ki: Zıplaya zıplaya ae basmanın , frost nova dan sonra coc atıp ekranın 1k larla dolmasını görmenin , 75 kişinin arasına atlayıp blastwave atmanın, tam öldüm diyicekken blink olmanın zevki var mı warlockta ? oynadım ve yok. ama illa ki "hangisi ezer" konusuysa bu oyuncuya göre deişir. tabi canım değişir oyuncuya göre; sheep fireball frostnova-frostbolt-coc-pom frostbolt = gg seduce shadowbolt seduce shadowbolt seduce shadowbolt coe immolate,conflag. = gg bu mu skill ? l2p its fine ironiden başka bişey değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 köpek= dispel warlock hem 1001 dot+ isterse DD isterse anormal dmg reduction bilumum absorb hede hödö + dispel + IMporved counterspell dikkat çekiyorum buna Oyunda hiç bir class improved counterspell yani silence i ögrenerek doğmaz. Mageler arcane agacında 16-7 ci talentları vererek 4sn Warriorlar prot agacında benzer bi talent verip 6 sn(yanılmıosam) Roguelar 2 sn imp kick için 2 talen bayılıyo Priestler 21. talent shadow treede. Warlock = pet-felhunter doguştan 3 sn imp. counterspell-silence , 6 sn Counterspell atabiliyo. Ayrıca ofansif + defansif anlamda dispel , sahibiyle resist paylaşımı , paranoia + her dispel başına 500+ hp restore. OMGWTF bi haywan anlıyacagınız :D ha ayrıcada kesinlikle imp. cs li olması adil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ayrıca petlerin dispellemesi priest vb den daha verimli çünkü sayın warlock etratfa dotlayıp hoplayıp zıplarken , biryandan pet dispellemekte , hadi auto attack yapsın, ver bi special attack onuda atsın 3-5 100 müz fazla vursun arada, be kardeşim neden imp. cs+ autocast dispel i nasıl verirsin?global cd bile active olmadan adam sana büyü atsın+dispellesin, hmm gg zihniyet işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre25 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bende 58 ud mage 60 ud lock war lok her şekilde mage i duel de alır ama pvp ortamı başka :) ve ben mage oynamaktan çok daha fazla zevk alıyorum :) zavk meselesi tabi onca adam arasına blink olup blast wave frost nova sonrada aoe (tabi priest shield üstte :) heal da cabas) katliyam oluyor max dmg veriyosun grupta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Dunedain, 29 Kasım 2005 12:52 tarihinde demiş ki: Evet ya bende ilk çarken warlock içim hem büyü hem kılıç ikisinin güzel bir karşımı olacak diye düşünmüştüm ama alakasız bişey çıktı . Adamlar expansiona saklamışlar kafamdaki classı . Dunedain Exp. da yeni bir class mi geliyor yoksa warlock mu degisiyor ? Bir bilgim yokta[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bence çok iyi oynayan ve sağlam itemli bi mage herkezi keser. (pri hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 BG'de kafasina bindigim Mage dayanabilir, kacabilir. Beni baska hedeflere yonelmek zorunda birakabilir.. Ama Warlock'a binersem doner Priest'e aglar.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ayrica buyu atip silah kullanan sinif var = Shaman. UO'daki Warlock gibi degildi hicbir zaman WC'nin Warlock'u. Bkz : Guldan.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: -Wissy, 29 Kasım 2005 15:04 tarihinde demiş ki: Ayrica buyu atip silah kullanan sinif var = Shaman. UO'daki Warlock gibi degildi hicbir zaman WC'nin Warlock'u. Bkz : Guldan. Arkadaslar Sorcerer gibi dusunduler herhalde hem silahi shaman kadar kullansin mage kadar etkili hatta critledimi cok imba rakamlar cikartsin.bence boyle daha ii ama ruin gercektende imba soul link feln diorlar ben demonology yi sevmedim fazla gusel seyler war ama bana uygun degil nigthfall ciktigi zaman instant 500 vurmanin verdigi zevk warmidir hele birde 2 kere cikarsa bide warlockde critical gittin zaman ruin oldugu icin cok gusel dmglerde vurabiliorsun spelldmg gittinmi (ZG MC trinketler)olsun itemin ustundeki spell up effect leri olsun onlarlada arada crit vurursan zaten searing pain le veya shadow burn ile adami kesmemek icten degil ayrica bana kalirsa bi arkadas demis ziplayarak aoe atmanin nova atip coc yapip adamin kafasinin ustune 1k lari gormenin zevki warmidir die doru bunlari bende yapiorum diorum ya 60 mage eskittim 9 aydir 14 slot full epic im (bi tek wandim mavi :) ) kafamda cape of scarlet savanimda war staff of dominance imda war trinketlerimde war ama bu itemlerimin bi warlockun ustunde oldugunu dusunmek istemiorum.seduction curse of elemental atip soul fire i o itemlerle atan bi warlock gormedim ama dmgleri gormek isterdim critlese bide onunda zevki war yani bana 1k yetmior acikcasi onun icin warlock dedim :)) warlock ayrica okullari bence necromancy okullarindan cikior bu aradaslarimiz + sorcerer gibi dogustan icimden geldi buyu yapmayi deniyim diyipde ewi yakan tipler degilll ayni bir wizard gibi yillarca calisiorlar kutuphaneler yapiorlar aradaki tek fark gittigi okullar ve egilimleri bi wizard dida warlock yapabilirsin secim sana kalior Lodoss die bi anime izlemistim orada Wagnart die bi buyucu wardi hep akilma o adam gelior ustunde felheart a benzeyen bi robe felan wardi sekildi baya gozleri felan kirmizi kirmizi dedim ahanda warlock bu zaten filmin sonunda elfi sekriyafys etmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar