ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yav bırakın böle seyleri carpılcanız[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye [Bu mesaj ovchinnikov tarafından 28 Kasım 2005 12:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ya bu zekeriya hocadan başkası deildir ne aynşıtaynından bahsediyonuz siz :-P aynştayn olcaanı sanmam bu herifin harun yahya falandır bence[signature][hline]TıkTıkTıkTık! Kim o? Benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bendim 0 *!kaçar*[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: sir, 25 Kasım 2005 23:51 tarihinde demiş ki: hmm bu adam ortaokuldan terk değil miydi, profesör nası ders vermiş buna? [signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ya düşünce felan doru da einstein yavaş :D einstein nerde proftan ders alsın öle konferans felan. sanki günümüzde yaşıo gerçi çok eski "çağlarda" yaşamadı ama o günlerde öle bir konuşma geçeceğine inanmıyorum. ayrıca einstein orta okul mu artık lise mi bi yerden terk de nedeni tembelliği deil, zamanında yahudiler almanyada hoş karşılanmadığı ve annesi mi bi yakını işte başka ülke de olduğu için italyaya mı isviçreye mi ne gitmiş. orda bir okulu kazanmak istemiş kazanamamış ama gene aynı okulun başka bir bölümüne girmiş. cart curt yani öle bi ortamda bulunmamış :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: zamo, 27 Kasım 2005 22:00 tarihinde demiş ki: said: Solkirans, 26 Kasım 2005 02:34 tarihinde demiş ki: ayrıca dünyanın en zeki insanı Einstein değil 210 ( yanılmıyorsam ) IQ su ile Goethe dir Geothe zamanında IQ testi mi varmış? Goethenin yapıtlarından iq sunu ölçmüşlerdi diye hatırlıyorum .... sazanlık başa bela.....[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Ben de okudum tahmini IQ test sonuçlarını.Leonardo DA Vincininki en yüksekti diye hatırlıyorum.Ama çıkan sonuçlar akla zarar deli gibi yüksek.İnanılır bulmuyorum.[signature][hline]Work Hard.Play Harder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bukadar sacma sapan birsey duymadim dunyanin en zeki insani diye birsey olamaz ki neye gore zeki diye birsey var fizik bilgisi mathematik bilgisi hangisi sinif diye birsey var iq testinde bile boledir yalnis bilgi verilior buna kil oluyorum[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Ulan ben hepsinden zekiyim de dünyaya gec gelmisim anasini satayim, eski icatlar mi kaldi artik peh[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 profesör yerine oturur ve; -bundan sonra senin adın mustafa albert einstein olsun der..[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Korax, 28 Kasım 2005 20:10 tarihinde demiş ki: profesör yerine oturur ve; -bundan sonra senin adın mustafa albert einstein olsun der.. Yaa böyle espriler yapmayın zaten havalar soğuk bide böyle iyice donuyoruz... Şunları biriktirin biriktirin yazın yaparsınız:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 üstteki mesaj quote edilmez :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: ayayekokocambo, 25 Kasım 2005 23:50 tarihinde demiş ki: bıragallasen [signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ahahahahaha[signature][hline]Bilginin efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmalısın.(Balzac) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Baydı bu tanrının varlığını kanıtlamak ve "bakın ne süper laf oturtmuş" diyip içten propoganda yapmak için uydurulmuş hikayeler.. Artık daha gerçekçi olsun diye bir de üzerine ünlü kişilere dayandırma palavrası gelmiş. Hadi hayırlısı...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Penthesilea, 28 Kasım 2005 04:44 tarihinde demiş ki: KARDEŞİM TANRI ŞEYTANI YARATMIŞTIR KURANDA YAZIYOR SİZ ALLAHIN VARLIĞINI İNKAR MI EDİYORSUNUZ!! :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bu ne abi..[signature][hline] Tanrım, eğer bu forumu okuyorsan bir gün evime uğra, konuşmak istediğim şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bugun son derste felsefe hocası okuttu bunu bırıne.bende tam soguk var mıdır kısmına uyandım,dinledim fln.sonradan bir baktım kadın tanrı yoktur bla bla ba$ladı.insan ateist olur da bu kdr acıga vurma gudusu nedır?[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Pyro, insanın bir dine inanıp onu açığa vurma güdüsü ile aynı güdü olsa gerek.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Pyro, 29 Kasım 2005 16:24 tarihinde demiş ki: bugun son derste felsefe hocası okuttu bunu bırıne.bende tam soguk var mıdır kısmına uyandım,dinledim fln.sonradan bir baktım kadın tanrı yoktur bla bla ba$ladı.insan ateist olur da bu kdr acıga vurma gudusu nedır? kapağı taksaydın ya hemen[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: GE-TA, 29 Kasım 2005 16:37 tarihinde demiş ki: Pyro, insanın bir dine inanıp onu açığa vurma güdüsü ile aynı güdü olsa gerek. inananda inanmayanda her$ey kendisine değil mi?nedir yani bu inansa da inanmasa da açığa vurma güdüsü?inanır,inanmaz kime ne yani?benim demek istediğim bu. @DueLisT: zil çaldı.kadın sanki dakika dakika ayarlamı$ta tam o son 3 dkda okuttu lol.kimin neye inanıp inanmadığı beni ilgilendirmez ama durduk yere de bunun propagandasını yapması beni rahatsız ediyor.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 gel bana kapak yap bende birazcık ateistlik vardır, ama bunun sebebi tamamen objektif bakmamdandır. Bakalım nasıl kanıtlayacaksın dinini, ben varsayımlarla konuşmuyorum %99 ve(ya) kesin olan işlerle konuşuyorum.Sen sadece inandıklarını söyleyeceksin, içinden gelen hislerin seni inanmaya nasıl ittirdiğini değişik bi yolla ifade edeceksin, aslında inanç bizi etkileyen gerçek olduğunu varsaydığımız şeylere olan duygularımızdır; onlar gerçek değillerdir ama faydalıdırlar.Çünkü dinler düzen sağlarlar, ama dinlerdeki peygamberler hep krallar gibi yaşamışlardır, bu da o eski zamanlarda yaşayan arap türünden insanları senaryo kurmaya itmiştir.Günümüzde ara sokaklarda yaşayan aç birini düşünün, zamanın arapları bundan daha kötü şartlardaydı, ve en az şimdiki kadar da zekilerdi çünkü az eğitim vardı baya ve pratik zekaları bunun için daha fazlaydı.Sahtekarlıkların değişik yolları vardı, sert kurallar vardı.Şimdi sorarım, 2 kişinin gördüğü bir mucize mucizemidir,(anlattığım 2 arap görüyor bunu üstelik) , mağaradan inerek ben peygamberim diyenin bu kadar abarttığı şeyi din yapan neydi? (objektif cevaplayın bunu görürüm sizi; inanıyormuş; peh!) Bence son soruya cevap şudur, bu çok inandırıcı tayyip erdoğan tarzında konuşan fakir ve gururlu insan, veya diğerlerine gurur gösterisi ve dürüstlük gösterisi yapan insan, öbür arapları yola getirmiştir, onlara bişeyler anlatarak veya vererek kendini desteklettirmşitir. Ateist değilim aslında, Agnostisizm bana en mantıklı gelen şeydir. [Bu mesaj kanix tarafından 29 Kasım 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Pyro, 29 Kasım 2005 16:48 tarihinde demiş ki: inananda inanmayanda her$ey kendisine değil mi?nedir yani bu inansa da inanmasa da açığa vurma güdüsü?inanır,inanmaz kime ne yani?benim demek istediğim bu. Evet bende aynı şeyi düşünüyorum da sen ilk mesajında sadece ateistlere mahsus bir olaymış gibi söylemişsin bende ondan öyle bir açıklama yaptım.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Pyro, 29 Kasım 2005 16:48 tarihinde demiş ki: inananda inanmayanda her$ey kendisine değil mi?nedir yani bu inansa da inanmasa da açığa vurma güdüsü?inanır,inanmaz kime ne yani?benim demek istediğim bu. Eh peki bu laflar (muhtemelen)kafadan atılmış, üstelik saçma bir hikayeyle, altına Einstein ın adı yazılıp "hobarey koymuş kapağı" imasıyla birlikte din propagandası yapanlara gitmio çok merak ediorum:P Cevap basit aslında: İnsan kendi fikirlerini başkalarınında benimsemesini ister... Sırf dinde değil her alanda böyledir... Yani konuyu açan arkadaş, aslında kötü bi hikaye olsa da tanrıyla ilgili bişiyler yazmış... Sizin felsefecide kendi yorumunu yapmış tanrısızlıkta ilgili bişiyler söylemiş... İran da filan yaşamıoruz, şeriatta yok işte herkes dini ve vicdani özgürlüğe sahip. Bu konudaki düşüncelerin anlatılmasında bir sakınca yok, ister inanırsın ister inanmazsın:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 @kanix:bilmiyorum yazdığın bana mıydı ama eğer bana ise ztn ben son msjımda; said: Pyro, 29 Kasım 2005 16:48 tarihinde demiş ki:kimin neye inanıp inanmadığı beni ilgilendirmez demi$tim. @GE-TA:farkettim.sanki ateistlere kar$ıt yazılmı$ bir$ey gibi olmu$tu.o yüzden sonraki msj da açıklamaya çalı$tım demek istediğmi. @ShadowFury:belli bir yerden sonra da artık kar$ıdakinin dü$ünceleri insanı bayabiliyor.sürekli dönüp dola$ıp lafı aynı yere getiriyorsa, o artık fikir benimsetmeyi a$mı$tır bence.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar