punishment Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 olayı tam hatırlayamıorm ondan hatırladıım kadarını paylaşiim dedim.. bi üniversitede bi oğretmen oğrencilere içinde RİSK NEDİR die bi soru bulunan bi sınaw yapmışş...herkes harıl harıl bişeler yazmaya bişeler uydurmaya çalışmış ..ama aralarında riske girmei goze alan ve zekice düşünebilen biri warmış ..herkes uzun uzun tanım yazarken o cevaba RİSK BUDUR HOCAM yazarak kağıdını wermiş ertesi gün sonuçlar asıldıında geçer not alan sadece bu oğrenci almışş...hoca bikaç hafta sora yine bi sınaw yapmış sınawda yine risk nedir die bi soru sormuş..oğrencilerde sivrilik yapıp risk budur hocam deip kağıdı wermişler ...ama dier orenci cevaba RİSK AYNI ŞEİ BİRDAHA YAPMAyı GOZE ALMAKTIR deip kağıdı wermiş...sonuçta geçer notu kapan o olmş.. arklar aklıma geldi yazdım walla bi hatam warsa düzeltirsiniz[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bu konu daha önceden açılmış olabiler.. benden demesi :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 üniye girdim bu olay, üni bitti bu olay... eskidi artık :)[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 sizleri şuraya havale ediorum risk nedir? yetmedi mi? alın dahası risk nedir sorusu için mezun olmamak[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yav şu üniye bi gidebilsem sıradan bütün hocalara kafa atıcam sonra da risk budur diyecem (hani ilerde sorarlar belki rşsk nedir felan diye )[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 walla bizim hocalardan birine yapsan bunu kıvırır o kağıdı sokar adamın bi yerine.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 risk insanın kendine yakışanı giymesidir, yazardım ben :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ikinci kisim sonradan eklenmis. Ilk kisim dogru sadece, onda da risk budur hocam seklinde degil, adam direk "Budur" yazip veriyor kagidi.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Fistan, 30 Kasım 2005 21:18 tarihinde demiş ki: üniye girdim bu olay, üni bitti bu olay... eskidi artık :) bide patlayan sol arka araba lastiği var[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 valla ya 8 yaşındayken bi akrabadan duydum (kendisi profdur ayıpdır sölemesi :D) hala aynı hikaye :D 10 sayfa boş kaıt koymuşda da son kağıdın altına risk budur yazmış.. yavaşşş[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Şehir efsanesi olduğu apaçık ortada çünkü hiç bir üniversite öğretmeni risk almayı aptallık olarak kabul edecek değildir. O öğrencinin sınavda yaptığı şey risk değil aptallıktır.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Hocam sizi varya evire çevire... Yaa çıkışta ancak kaçarsınız öyle... Ayrıca aileniz hakkındada tuhaf şeyler söylüyolar yani bilemicem. Doğrumudur acaba? O aileden böyle bi manyak çıktıına göre kesin doğrudur. Ha hocam bide derslerde pencere kenarında durmayın. Kelsiniz ya parlıyosunuz ya o açıdan. Tamam biliyoruz bitkisel bi yaşam formu olduğunuzdan fotosentez ihtiyacı duyuyosunuz ama dersten sonra yapın lütfen... Ps: Aha Risk budur Gibisinden hocaya saydırılıp risk budur deme kombinasyonları sayılabilir:P Sonuç olarak sınavdan kaç aldığınız önemli değildir, sınav kağıdını yedirebilirler dikkat:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 eet bu ezik bi şekilde bir istanbul masalında işlenmişti.NAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYIRRRRRRRRRR demıstım ıcınden[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hocanın özel bir ilgisi var o elemana galiba.. bu ne ya her yazdığını beğeniyor adam.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Bir fizik sinavinda da "hedemede. if this is true, write so." demis hoca, aciklayin manasinda. Millet aciklamis etmis, en duzgunu 7-8 puan almis, arkadasin biri "so." yazmis birakmis, 10 almis :p Yasanmis bir olay bu ama, risk misk diye sehir efsanesi degil :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 baggio seninki daha iyiymiş. bizim bir arkadaşta anatomi nedir diyen biyoloji sorusuna.tomi'nin annesi demişti ama hocanın tepkisi disiplin olmuştu.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania [Bu mesaj geffen tarafından 30 Kasım 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 risk budur hemide starwars[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bence o google>grafikler>sol en alt 1. sayfa :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yalan[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bunu biliyodum zaten bir cok kisi gibi ama beni dumura ugratan olay bunu gecen yabanci bir arkadaslara da anlattim onlarda bunu bildiklerini soylediler hatta bi tanesi tamamlamadan lafimi soyledi,bunun bu kadar yaygin oldunu biliyodum da yabancilarin bildini bilmiyodum hic degilse[signature][hline]One word enough to catch your feelings against me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Eh bir de su var ; Hocanin teki sinavda Why diye bir konu basligi vermis. Kimisi 2-3 sayfa yazi yazmis bu konu ile ilgili . Adamin teki de kagida why not yazmis ve en yüksek puani almis.[signature][hline]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 sırf şöyle bi efsane yaratmak için öss'ye çalışasım var. ya da yok lan, hehe, manyak mıyım ben. son 3 ayda çalışıp öss'ye giricem, aha da risk. ya da değil, düpedüz dangalaklık. neyse.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 aklima bisey daha geldi bu arada sormussun ya risk nedir diye iste risk budur diyip sovmeye bi baslasam ortaya efsane olurum serefsizim :D(yemedi)[signature][hline]why should i start to talk why?? there is a rat in my kitchen what i am gonna do...boom boom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 daha önceden açılmış bir topici konu dışına tekrar açmaktır.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: pegasus_end, 30 Kasım 2005 23:41 tarihinde demiş ki:bunu gecen yabanci bir arkadaslara da anlattim yabanci bir arkadaslara ne demek ya kusura bakmayin editliyemedim burda duzeltiyim bari hata mi:)[signature][hline]why should i start to talk why?? there is a rat in my kitchen what i am gonna do...boom boom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar