Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray-Fenerbahçe

dooman

Öne çıkan mesajlar

said:
_MysteriouS_, 21 Kasım 2005 13:54 tarihinde demiş ki:
Valla bencede kazanacak güçte fenerbahçe. Ama galtasaray gene el deymemiş lig istioruz pankartılamı çıkacak acaba merak ediorum. Bu maçta da song valeybol oynar herhalde hakemde pas geçer. Altanda kırkpınara aday olur gene el elsene konusunda oda es geçilir herhalde.

yüzsüzlük böyle birşey fenerbahçenin kazanması için an-EL-ka nın oynaması gerekiyo heleki milli voleybolcunuz luciano yu unutmayalım...[signature][hline]RunUo Manager

[Bu mesaj Gigabyte tarafından 21 Kasım 2005 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

erken açılmıs topic kavgaların suyu çıkar kesin maç gunune kadar nese yenicez gerçi kolay maç[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum rewendor a[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

gs nın yenmesı gerek.Fenerın son haftalardakı son dakıka gollerıyle kazanma olayı sona erer dıye dusnuyorum.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

simdi gelse burda biri FB 6-0 alır macı derse ne olacak :) bole bir macın topic 1 hafta onceden acılmaz .. mod lar dısarda falandır heralde yoksa direk kilitlenirdi bu topic..

yukarda yazdıgım saka amaclı insallah bunu anlayacak kapasitedesinizdir..zaten kilitlenip mac gunu acılsa bile mac gunude futbol dısında her sey konusulacak..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephinx, 21 Kasım 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
gs nın yenmesı gerek.Fenerın son haftalardakı son dakıka gollerıyle kazanma olayı sona erer dıye dusnuyorum.

sanki gs lig basından beri ilk yarı golleriyle kazanıyo kaç tane maç kurtardınız 90+234237423874 ta karambolsaray dedik hatta[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

hic mac oncesi yorum yapmiyorum ama
yani objektif olan herkesinde gordugu uzere her turlu favori fb daumun buyuk hatalari olmasa gs nin hic sansi yok bile denir. ama derbi maci olusundan, gs nin daha cok ihtiyaci olmasindan, kendi taraftari onunde oynamasindan, fb de daumun olmasindan dolayi, bi yorum yapamiyorum.
yorgunluk meselesine de hic katilmiyorum, daumun kazandirdigi en buyuk sey kondisyon. 3 senedir hicbir yorulma problemi ile karsilasmadi fb, 90dk mac izlemek lazim tabii bunlari bilmek icin.
bi kac senedir pek zevkli gecmiyor gs maclari, futbol bakimindan. zevkli gectigi surece kimin yendigi onemli degil.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 21 Kasım 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
gs parayı meşaleye ayıracagına daha yararlı bişiler yapsaya :D

bırak ya kırk yılda bi şov yapacaz diye heveslenmişler:D

ama şovu anelka yapacak haberleri yok ;)[signature][hline]SéuL Roì

[Bu mesaj Bonjo tarafından 21 Kasım 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...