hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Sly-One, 27 Kasım 2005 16:20 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 26 Kasım 2005 21:53 tarihinde demiş ki: ·Çin'de Ingilizce konusan kisi sayisi Amerika'dan daha fazladir bu nasil ki ? çinin nüfusu kaç? hehe. -Pisagor sokak dövüsü spor dalinda olimpiyat sampiyonu olmustur. işte bunu çok takdir ettim helal olsun aslanım benim. bu arada her seferinde uçlar birbirine değecek şekilde 2 ye katlamayı 7 den fazla yapan varsa gelsin madalya verecem. hiçbir kağıtta mümkün değil. a4 defter kağıdını 8e katladım[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: taz, 25 Kasım 2005 17:10 tarihinde demiş ki: nah yok evet cogu sıkma.. [Bu mesaj ocean tarafından 29 Kasım 2005 03:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 abi ben bunları isimini unuttugum bır sıoteden aldım yazarın adı da yazıor zaten bilgilerin altındada bazıları gercekden bana bıle ınandırıcı gelmedı ya belki dorudur ama belki ilk defa bolye seyleri duydugumuzdanda olabilir düsünsenize yılan 3 yıl uyuor bende bır hastalık wardır olu yılan gordgumde ellerım elıme felan alırım incelerim boyle , buda ciftlige giddimden oluyor, düsünsenize ben ölü diye yılanı alıorum aslında uyuor ..... tırss[signature][hline]Too late, to change my mind nothing remain , I've silenced the pain. with the fuckin hardcore & nevermore! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: unac, 25 Kasım 2005 17:33 tarihinde demiş ki: iyide havasız kalıo.ole balık bile yaşayamaz. karıncalar su altinda 2 hafta[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 efet doru belgeselde gormusdum karınca yıyenler suda beslenıorlardı ulan dedım ne alak balık felan mı yıor bunlar sonra farkına wardım[signature][hline]Too late, to change my mind nothing remain , I've silenced the pain. with the fuckin hardcore & nevermore! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 "-Karinca iki hafta su altinda yasayabilir. " Bu yalan. Test edildi onaylandı. Zavallı karınca en fazla 2 dakika dayanabildi...[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Alın bir kaç tane de benden Türkiye genelinde Sokaklar,Caddeler;Dünya genelinde ki mezarlıklardan daha çok kazılıp kapanmıştır. İstanbul'da ki sokak sayısı,Luxemburg'un nüfusundan fazladır. Türk Telekom,saniyede 75231 kişiden küfür yeme özelliğine sahip dünya'da ki tek kuruluştur. Türkiye,Avrupa birliğine girebilmek için yaptıkları,Avrupa Birliğinin tüm üyelerin daha önce yaptıklarının toplamının 5 katına eşittir ve hala tam olarak Avrupa Birliğine girememiştir. Her hangi bir kağıdı 7 den daha fazla katladığını iddia eden Türklerin sayısı,Su altında yaşayabilen karıncaların sayısından fazladır. :lol:[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: fastreload, 28 Kasım 2005 22:01 tarihinde demiş ki: a4 defter kağıdını 8e katladım 8 e katlamak ayrı 8 kez katlamak ayrı. 8 kez katlamak demek 16ya katlamak demektir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Discovery channel izleyin abi .) orda anlatıyolar böyle garip şeyler..[signature][hline]May The Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hadi benden de enteresan bişe.. yeryüzündeki her nesne her varlık her insan her hayvan her atom ve aklınıza gelebilecek herşeyde belli bi oran wardır buna altın oran denir yanlış hatırlamıosm 1.618 di ..yani ornek olarak bi bocei werebilirs ..bocein o kolmu ayakmı artık nesise hadi on ayak dielim ..on ayaıyla arka ayaının arasında belli bi oran wardır yani altın oran ...on ayak/arka ayak=1.618 yada alpay:D:D:D:P ayrıca keat 7 den fazla kere katlanabilio ..bizzat ben şahsen kendim olarak şahid oldm:D:D[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ben bu konuya sadece LoL derim baska bişsey demem okurken yoruldum 18 senemin 10 gitti yazaıyı okurken...[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki: peki biz sizi arariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Absolut, 25 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki: KAzların sesi yankı yapıyor kanıtladılar mithbustersda hehe hahaha evet :D[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar