horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 kaçıncı kalite kaç milimetre kaç metre olursa olsun katlayamazsınız. deneyin buyrun. lakin aynı anda aksırıp hıçkırıp osurunca patlıyomuşuz o iyiymiş. ehehe. ne lan bu.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bunların çoğu mail forwardı yaa bi çoğunu en azından 4-5 defa okumuşumdur... Buarada aynı anda aksırıp hıçkırıp gaz çıkarabilecek bi organizma varmıdır acaba bu dünyada? Yani zamanı ayarlıyamazsın istesen yapamazsın bunu nasıl söylemişler ki?[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: deathcore, 25 Kasım 2005 17:03 tarihinde demiş ki: -Hiçbir kagit 7 defadan fazla 2'ye katlanamaz. Beyler bayanlar bu teoriyi çürüttüm işte kanıtları 8 defa!!! [spo1=İşte burda alıyoruz][/spo] [spo2=Bi adet çarşafımızı alıyoruz][/spo] [spo3=Bi adette cricket çakmağımızı alıyoruz][/spo] [spo4=1. kat çakmakla eziyoruz][/spo] [spo5=2. kat aynı işlemleri tekrarlıyoruz][/spo] [spo6=3. kat yine aynı][/spo] [spo7=4. kat aynı işlem][/spo] [spo8=5. kat sölemee gerek yok][/spo] [spo9=6. kat aynı][/spo] [spo10=7. kat işte sanılan kat ama deil :)][/spo] [spo11=8. Kat işte teorinin çürüdüğü kat!!!][/spo] [spo12=Ve işte ben & 8 katlı kağıt :)][/spo][signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman şimdilik 28 :)[Bu mesaj Die_Human tarafından 25 Kasım 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Aynısı var pcde :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 resimler çıkmıo bende[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bendede çıkmıyor[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Kağıt katlama olayının gerçeği 8 zaten, yanlış yazılmış büyük ihtimalle. Ama ne cins kağıt olursa olsun 8'den fazla katlanamıyor benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yok 7 olması lasım ben gazete kagıdıyla falan denedim parmaklarımda derman kalmamıştı resimler bendede çıkmıor [Bu mesaj death_cuk tarafından 25 Kasım 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yav 8 kere katlarsan, 256 da 1 ine düşürüyosun orjinal boyutunun. eğer gazeteyi 1metre*1metre diye düşünsek 8 kere katlarsan her parça 4mm^2 oluyor. o kadar alana o 1metrekarelik kağıdı kim sığdırabilir?[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Tiii elleh sizi ne etmeye test ediyorlar bide bunları utanmadan..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Her birini okudum sen bunu bilio musun peki[signature][hline][b]"Siyah-Beyaz <=> öLüm-ya$am" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 vay bee neler varmış o.O[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 -Eger ayni zamanda aksirir, hiçkirir ve gaz çikarirsaniz, patlarsiniz. en güzeli bu sanırım deniycem bakalım :D[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hadı geyırırım ossurum tamamda aksırık ne demek abı ya hapsurmakmı ? eger hapsurmaksa o ısı yapabılecek bır ınsan dunyada yok :P harbiden oha[signature][hline]Too late, to change my mind nothing remain , I've silenced the pain. with the fuckin hardcore & nevermore! [Bu mesaj deathcore tarafından 26 Kasım 2005 09:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya abi birde soyle bır olay war , kagıt katlamak oyle saha sola weya rsatgele katlama olayı degıl sanırım bazılarımız boyle algılıor bende oyle algıladım ılk fakat olay 2 ye katlamak a4 kagıdıı deneyın ben yapmaya calısdım olmuor defalarcada denedım sonra sınırden kagıdı yırttım :hrr::[signature][hline]Too late, to change my mind nothing remain , I've silenced the pain. with the fuckin hardcore & nevermore! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Walla gazetesinden a4 üne.İnce a3 ünden katon ne varsa 8 farklı malzeme ile denedim.Hiçbirinde 7 yi geçemedim.Gerçi geçtim 8 oldu ama beni tatmin etmedi 8. kat. İmkansız...Boyutlarıylada oynadım gerçekten olmuyor.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 biliyoruz[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bir kısmını biliyordumda bir kısmı hakkında hiçbişi duymamıştım.Şimdi koleksiyonuma katmak için araklıyorum...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 birde benim en tırstıgım olay yılanın 3 yıl uyuyabılmesı[signature][hline]Too late, to change my mind nothing remain , I've silenced the pain. with the fuckin hardcore & nevermore! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Insan omrunun 1/3'ini uyayarak geçiriyor.. OMG WTF..[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Ünlü Arap sairi Kahire üniversitesi profesörü Seyh Muhammed Abdul Ibrahim 150 yasinda vefat etmistir. 105 sene bekar yasamis. 105 yasinda evlendikten sonra 5 çocugu olmustur. eheh sizde buna inandiniz demi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ehehehe şimdi a4 kagıdını 8e katladım :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yaw deget olmuor ya simdi beni officeden kowucaklar zaten printer kagıtlarını tukettım :D[signature][hline]Too late, to change my mind nothing remain , I've silenced the pain. with the fuckin hardcore & nevermore! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 uzun mıkrodalgada patlıyo ıkı defa yazılmıs heralde gercek degıl :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 -Hiçbir kagit 7 defadan fazla 2'ye katlanamaz. bu yanlış olmuş katlanabiliyor denedim 8den fazla katlanamaz olucaktı[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar