Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunları biliyormusunuz (oha olmanın zamanı geldi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kaçıncı kalite kaç milimetre kaç metre olursa olsun katlayamazsınız. deneyin buyrun.

lakin aynı anda aksırıp hıçkırıp osurunca patlıyomuşuz o iyiymiş. ehehe. ne lan bu.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum.
Mesaj tarihi:
Bunların çoğu mail forwardı yaa bi çoğunu en azından 4-5 defa okumuşumdur...

Buarada aynı anda aksırıp hıçkırıp gaz çıkarabilecek bi organizma varmıdır acaba bu dünyada? Yani zamanı ayarlıyamazsın istesen yapamazsın bunu nasıl söylemişler ki?[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
said:
deathcore, 25 Kasım 2005 17:03 tarihinde demiş ki:

-Hiçbir kagit 7 defadan fazla 2'ye katlanamaz.

Beyler bayanlar bu teoriyi çürüttüm işte kanıtları 8 defa!!!

[spo1=İşte burda alıyoruz][/spo]

[spo2=Bi adet çarşafımızı alıyoruz][/spo]

[spo3=Bi adette cricket çakmağımızı alıyoruz][/spo]

[spo4=1. kat çakmakla eziyoruz][/spo]

[spo5=2. kat aynı işlemleri tekrarlıyoruz][/spo]

[spo6=3. kat yine aynı][/spo]

[spo7=4. kat aynı işlem][/spo]

[spo8=5. kat sölemee gerek yok][/spo]

[spo9=6. kat aynı][/spo]

[spo10=7. kat işte sanılan kat ama deil :)][/spo]

[spo11=8. Kat işte teorinin çürüdüğü kat!!!][/spo]

[spo12=Ve işte ben & 8 katlı kağıt :)][/spo][signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman şimdilik 28 :)

[Bu mesaj Die_Human tarafından 25 Kasım 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
resimler çıkmıo bende[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
Kağıt katlama olayının gerçeği 8 zaten, yanlış yazılmış büyük ihtimalle. Ama ne cins kağıt olursa olsun 8'den fazla katlanamıyor benim bildiğim.
Mesaj tarihi:
yok 7 olması lasım ben gazete kagıdıyla falan denedim parmaklarımda derman kalmamıştı

resimler bendede çıkmıor

[Bu mesaj death_cuk tarafından 25 Kasım 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
-Eger ayni zamanda aksirir, hiçkirir ve gaz çikarirsaniz,
patlarsiniz.

en güzeli bu sanırım deniycem bakalım :D[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Mesaj tarihi:
hadı geyırırım ossurum tamamda aksırık ne demek abı ya hapsurmakmı ? eger hapsurmaksa o ısı yapabılecek bır ınsan dunyada yok :P harbiden oha[signature][hline]Too late, to change my mind nothing remain , I've silenced the pain.
with the fuckin hardcore & nevermore!

[Bu mesaj deathcore tarafından 26 Kasım 2005 09:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya abi birde soyle bır olay war , kagıt katlamak oyle saha sola weya rsatgele katlama olayı degıl sanırım bazılarımız boyle algılıor bende oyle algıladım ılk fakat olay 2 ye katlamak a4 kagıdıı deneyın ben yapmaya calısdım olmuor defalarcada denedım sonra sınırden kagıdı yırttım :hrr::[signature][hline]Too late, to change my mind nothing remain , I've silenced the pain.
Mesaj tarihi:
Walla gazetesinden a4 üne.İnce a3 ünden katon ne varsa 8 farklı malzeme ile denedim.Hiçbirinde 7 yi geçemedim.Gerçi geçtim 8 oldu ama beni tatmin etmedi 8. kat.

İmkansız...Boyutlarıylada oynadım gerçekten olmuyor.[signature][hline]Palantis Moderatör

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Mesaj tarihi:
Bir kısmını biliyordumda bir kısmı hakkında hiçbişi duymamıştım.Şimdi koleksiyonuma katmak için araklıyorum...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Mesaj tarihi:
birde benim en tırstıgım olay yılanın 3 yıl uyuyabılmesı[signature][hline]Too late, to change my mind nothing remain , I've silenced the pain.
Mesaj tarihi:
said:
Ünlü Arap sairi Kahire üniversitesi profesörü Seyh Muhammed Abdul
Ibrahim 150 yasinda vefat etmistir. 105 sene bekar yasamis. 105 yasinda
evlendikten sonra 5 çocugu olmustur.

eheh sizde buna inandiniz demi :P
Mesaj tarihi:
yaw deget olmuor ya simdi beni officeden kowucaklar zaten printer kagıtlarını tukettım :D[signature][hline]Too late, to change my mind nothing remain , I've silenced the pain.
  • Yeni Oluştur...