Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 -Aşık mısın? -Ama ben seni arkadaş olarak seviyodum?:( Benim cevabımsa; "Şimdilik hayır. Fazla uzun sürmez ama bi başladı mı uzun sürer..."[signature][hline]Ahaha Miburo! Whadda?!? O_o [Bu mesaj Kojiroh tarafından 23 Kasım 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
obacan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Aşık mısın? - Malesef[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros]
BamMargera Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 -Aşık mısın? -sonu hep acıyla bitiyo..şimdi olmamaya çalısıourum :D
Mike Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 10 dakika sonra acaba yaşarmıyım diye düşünecek kadar ağlıyorum aşığımdır beni sevmeyen bi kıza heralde.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Aşıkmısın ? ewt bütün kızlara :D[signature][hline]Mademki Türksün,Gösterki ürksün !!!
Mike Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sus guy[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ben olsam bunu seçerim :)) Aşık mısın? -Öyle mi görünüzyoruz?Ben walla bilmiyorum.[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Aşık mısın? pardon, kime??[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 -Aşık mısın? +Önce bir yazım kılavuzu al, sonra konuşalım.. -??? +Ürkdüğü değil, ürktüğü olacak o... -??? +Bakma öyle, yanlış yazmışsın işte... -Ama ama... +Sus! Git çay koy. -Kalpsizsin! +Ha onu bileydin. Sorunun cevabını aldın mı? -Gibi +İyi... Yazım kılavuzu aldın mı? -Eeeh kem küm... +TOZ OL! yok be yazara bi kastım. Maksat geyik olsun... öyle derin anlam ve/veya ayar falan içermez bu hayali konuşma metni ; ) [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 24 Kasım 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
drama_queen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Horrible, 23 Kasım 2005 19:36 tarihinde demiş ki: aşık mısın? (kro mode on) -aşk bir mesele,gel sırtımı kesele... ahahha bi de aşk bir sudur iç iç kudur mu ne vardı :D[signature][hline]words speak and choose make sense and lose
zydar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Yok Yok Yok! Bana hiç bişey söyleme, ateş kül oldu içimde. büyütüğüm sen, zamanla yok olup bittin bneimle. türkü yakıp düştüm yola, adını andım sabah olunca. ne kaldı senden sonra elimde, alışırm elbet yokluğuna. yalan dostum aşk diye bişey yok! aşk dediğin 3 günlük eğlence, bilemediğin 5 gün sürsün. Kapılıpta sürünen çok.. Aşık mısın? -Seni çok seviyorum bitanem :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Bluemint Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Aşık mısın? Hayır , Bi kere oltum pen :)[signature][hline]Bir Gün Yalan Sölüceksen Eğer Bırak Karşındaki Sana Güvendiği Kadar İnansın..
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Aşık mısın? Aşık olmayı unuttum...2 yıldır
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 - aşık mısın ? - gidiyorum gündüz gece vıy vıy - i see[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 aşık olmak unutulmaz, kelime değil duygu bu duygu[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 -Aşıkmısın? -Evet (Annesi)-Sus ben sana ne zaman aşık olucagını söylerim. :D[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 np:55xxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher(sold)
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 - Asik misin? - Hangimiz asik degiliz ki...[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior
zydar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Aşık olmanın cevabı insanın kendine yakışanı giymesidir. Bence aşık olan insan böyle cicili bicli giyinse, üstüne bşaına dikkat etse, temiz olsa, daha güzel olur. Ne güzel sokaklarda aşık çiftler görüyoruz, güzel güzel giyinmişler. aferim onlara..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
matama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 aşık sınnn sen aşıksın arkadaş aşıkssınnn darada diridam aşıksınnn:) bu sarkiyi nerden ogrendim kim soyle hic bir fikrim yok ama agzima geldi sen aşıksın arkadaşşş :)
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Aşık mısın? Beni hiç seven olmadı bugüne kadar , tektaraflıda iyi olmuyo , değilim[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Aşık mısın -don't know turkish:D
NoS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 aşık mısın yok artık ben kullanmıyorum[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: -alatariel-, 24 Kasım 2005 07:12 tarihinde demiş ki: Aşık mısın -don't know turkish:D :D -Aşık mısın? hayır ama karnım acıktı[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Lucky Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ne aşkı be boş işler... :)[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Absolut, 23 Kasım 2005 13:41 tarihinde demiş ki: Aşık mısın? -Evet [signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful
Öne çıkan mesajlar