qwerty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 gördüğümüz/okuduğumuz kadarıyla aranızda nge yi seven yok (di mi?) peki soe bi güzellik yapsa dese pre-nge koycaz hangi sistemi isterdiniz? ben şahsen pre-cu hologrindli dönemi istiorum.. CU gelse bile oynamam.. ewt ilk geldiğinde zorla falan oynadık ama sağolsun NGE benim gözümü açtı artık CU ile başlayan bi sistem oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Pre-Cu dönemini bilmiyorum ama ortalıkta Jedi olmayacaksa,rp yapabileceksek bende evet derim :) Zaten NGE dışındaki herşeye evet derim. O değil birleşelim imza kampanyası gibi bir şey yapalım.SOE'ye binlerce üyesinin isminin gitmesi belki fikirlerini çevirmez ama beyinlerini bulandırır. :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 madem rp olayı istiosun pre-cu oynamalıymışsın cidden, şöyle diyim theed/coro/bestine gibi yerler günün 24 saati full insan dolu olurdu.. cantinada her ne kadar afk dancerlar olsada tonlarca oturup muhabbet edebilecek insan bulurdun... ztn coro buff olayı ayrıydı.. millet buffsız bişey yapamamaktan şikayet ederdi ama friendlistimin yarısını buff kuyruğunda tanıştığım adamlarla doldurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 pre cu+nge rullazzz (edit: bu arada buffçuydum belirtim yani :) listenizde bufçu bitek ben olsaydım yeterdide.. nesse , artık böyle bişey olursa beklerim :):) ))[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? [Bu mesaj Gwindon tarafından 27 Kasım 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Şöyle söyliyim , 9.publish öncesine kadar kötü bir şey yoktu. 9'dan itibaren oyun bozulmaya başladı. Ama gene de çıkan her publish'e laf etsek de , beğendiğimiz yerlerde oldu. Bu durumdan sonra sistemi komple değiştiremezler , yani eski sisteme döndüremezler. Bunun için bence her publishde olan iyi özellikleri ölçüp tartmalılar , ve sonuçta gerçekten yani düzgün ve Star Wars'u tam yaşatacak bir sistem yapmalılar. Öyle bir sistem olmalı ki , hem oyuna yeni başlayan biri kendini yeni biri gibi hissetsin hem de bizim gibi veteran oyuncular oyundan adam gibi zevk alsın. [Bu mesaj -Deno- tarafından 27 Kasım 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 deno +bilmemkaç ama biliyosun bizim dev lerimiz oturup oyunu oynayıp denemeye üşeniyolar nası ölçüp tartıp içlerinden en iyilerini koysunlar biz burda sadece içimizi döküp kendimizi avutuyoruz... fakat bunların olmayacağını hepimiz biliyoruz bu yüzden log-in/my account/cancel subscribtion(yada nasıl yazılıyosa)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Oyuna tam bir sene önce başladım.. pre-cu zevkini yaşadım ... fakat deno gibi eski ve klas oyuncular kdar değil... tek üzüntüm dediğim gibi Deno, harun, gazap, zorbey.. adını unuttuğum bir sürü oyuncuyla yeterince zaman geçiremedim... PRE_CU olmasını istiyorum.. Buff sız bir ortam bile iyi. rp nede olsa..[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: qwerty, 27 Kasım 2005 00:00 tarihinde demiş ki: madem rp olayı istiosun pre-cu oynamalıymışsın cidden, şöyle diyim theed/coro/bestine gibi yerler günün 24 saati full insan dolu olurdu.. cantinada her ne kadar afk dancerlar olsada tonlarca oturup muhabbet edebilecek insan bulurdun... ztn coro buff olayı ayrıydı.. millet buffsız bişey yapamamaktan şikayet ederdi ama friendlistimin yarısını buff kuyruğunda tanıştığım adamlarla doldurdum olay budur..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 pre cu, cu ve nge yi de gordm sanslı hissediyorm kendimi :) nge yi harbiden gormesem de olurdu. pre cu sadece 1 ay oynadm onda da hicbisi yapmadm nerdeyse o yuzden cu donemine daha alıskınım. ama bi kac kere girdigim o buff kuyrukları ve cantinalardaki muhabbet bile benim pre cu donemini istememe yetio.. rp olsn da[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Abi Buff denince aklıma Varyemez gelio. Abi Bıkmadan Usanmadan kardeşimiz oturup Buff Buff deli ederdi coroyu:) Cu den sora oyuna girdiğim ilk saniyede kuyrukların yokluğunu hissettim ya. Gerçi Cu ile gelen AOE grouplarını da çok sevmiştim ama neyse. hee birde şunu söylemeden geçemicem, 2 sene önce başladığım bu maratonun sonunda(galiba bende bırakyorum ama belli diil daha), hayatımda yaşadığım EN güzel günlerimi yaşatan eclipseli dostlarıma teşekkür etmek istiyorum.[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki: Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Empire, 28 Kasım 2005 07:59 tarihinde demiş ki: Abi Buff denince aklıma Varyemez gelio. Abi Bıkmadan Usanmadan kardeşimiz oturup Buff Buff deli ederdi coroyu:) ehuahea o bottu laa :):) serverin en deli bot u varyemez'di :):)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ahaha varmeyez i bile biliorm ben :D bi kac kere param yok die indirim bile yapmisti saolsn.. ama afk goruodm onu hep cok muhabbet olmamisti :([signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Varyemez Coronet'e her yolu düşenin bildiği bir nasıl desem ortak paydaydı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: nuwanda, 28 Kasım 2005 19:04 tarihinde demiş ki: ahaha varmeyez i bile biliorm ben :D bi kac kere param yok die indirim bile yapmisti saolsn.. ama afk goruodm onu hep cok muhabbet olmamisti :( ehue ben daha hiçbi türkten para almadım buff için :) (tabi türk olduğunu sonradan öğrendiklerimde yok diil onlarda benim utancım olsun :) )[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: -Deno-, 27 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Şöyle söyliyim , 9.publish öncesine kadar kötü bir şey yoktu. 9'dan itibaren oyun bozulmaya başladı. Ama gene de çıkan her publish'e laf etsek de , beğendiğimiz yerlerde oldu. Bu durumdan sonra sistemi komple değiştiremezler , yani eski sisteme döndüremezler. Bunun için bence her publishde olan iyi özellikleri ölçüp tartmalılar , ve sonuçta gerçekten yani düzgün ve Star Wars'u tam yaşatacak bir sistem yapmalılar. Öyle bir sistem olmalı ki , hem oyuna yeni başlayan biri kendini yeni biri gibi hissetsin hem de bizim gibi veteran oyuncular oyundan adam gibi zevk alsın. [Bu mesaj -Deno- tarafından 27 Kasım 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Publish 9'a kadar kötü bişey olmadığı gibi hiç bir düzelme, gelişme belirtisi de yoktu.. Oyun zaten eksiden başlamıştı ya.. Yine de güzeldi. Düşünsenize ayda 1 patch çıkmadığını ve çıkanlarda da işe yarar şeyler olduğunu.. Ne biliyim fix, development..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 oyunu pre-cu doneminde biraktim. publish 8 civarlarinda bir yerlerde. inanin bana o zaman da tonla problem vardi. template stackingden tutun, surekli sorun cikaran buglar yuzunden base patlamama, kaybolan itemlar, cildirtan buglar, calismayan droidler, calismayan ya da yanlis calisan speciallar, cildirtan mission sorunlari vs vs. ayrica oyun ici content simdikinden cok cok daha azdi, her publishte bir seyler eklediler. cok hizli monotonlasan bir oyundu. simdiki icerik ile o donemin sistemini ancak o zamanki sorunlar teker teker oturup cozulurse begeneceksiniz pre-cu gormemis olanlariniz. yoksa en az CU ve sonrasi kadar sorunlu idi o donemde. nge yi ise gorur gormez tekrar cancel ettim zaten accountu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Namessar haklısın da , pre cu zamnında oynarken ki problemlerle şimdikini karşılaştırınca dağlar kadar fark var. Yenilik gelmedi , tamam , ama en azından tonlarca adamın bırakacağı derecede kötü bir sistem ya da bug vs. yoktu oyunda. Bunu söylemeye çalıştım. Dip not : Ramboya sevgiler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 araya sıkıştırayım şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar