Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zoziklemek

Muhallebi

Öne çıkan mesajlar

Hede&hödö daha güzeldir

Nerdesin?
Hedehödö de dragon kesiom

Napıosun?
Hede guildinin masterı Hödö yü kesiorum

Ohaa onee
Hede pm +hödö katana

Zoziklemeyi duymuştum da ağzıma dolanmadı öyle... Yani arkadaşlar kullanıyodu gel dragon zozikliyelim, gel minocta madenci zozikliyelim gel bucsta zozikliyelim filan diye[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

bende ilk kez duydum[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gerab, 24 Kasım 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
şirinlemek gibi bişey abi bu :horace:

Hahaha doğru valla:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

İlkokul yıllarımda da kökmek diye bısı vardı :) futbolcu kartlarıyla oynanan oyunda bı de taso oyununda karsı tarafı yendıgın zaman ortadakı butun kartlar veya taso nese senın oluyordu.Sende falancayı köktüm diyodun o zmnlar gayet normal gelıyodu ama sımdı dusunuyorumda amma aptalca bır lafmış :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
msn
Sosyal ağlarda paylaş

Öğrenmiş olduk,eskişehir'de de öyle deniyordu,bilemiycem:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...