PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 pru in dı morning last objekt last targıt bile bundan güzeldi en azından bi kafiye vardı :-p[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Ne kadar zozik bir topic diye bir cümle kurulabilir mi?[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: HocaEfendi, 25 Kasım 2005 00:17 tarihinde demiş ki: Hacılamak en güzeli bu türlerin içinde.. Tam ben dicektim. Hacılamak ve çökmek süper laflar.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bi arkadaşıma tüm sınıfça zozo diyoruz ama zoziklemeyi ilk defa duydum bende.[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 zozikle yerine jüljülle diyoruz biz. zoziklemeyi ilk defa duydum.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ahahah jüljülle nedir yaa :-p[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 çok zozik olmuş bu topiic ba. çökelim direk ustune hacılayaraktan. last object last target yapalım. (alt+s)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 çorlamak var bide. osman kılıcımı çorladı. gibi..[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 osman kılıcımı zozikledi lütfen gereksiz page zoziklemeyiniz köprüde pk zozikledi[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 çormak o yahu osman kılıcımı çordu. gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 valla antalya taraflarında çorlamak o. -onu nerden buldun len? -mustafadan çorladım![signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 izmir'e gelirken biraz degişmis sanırım.. bakın nasıl da yöresel farklar cıkıyo meydana :P yada antalya'ya giderken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 selçuk erdemin şeysi geldi aklıma ama o zopikti sanırım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Hede&hödö daha güzeldir Nerdesin? Hedehödö de dragon kesiom Napıosun? Hede guildinin masterı Hödö yü kesiorum Ohaa onee Hede pm +hödö katana Zoziklemeyi duymuştum da ağzıma dolanmadı öyle... Yani arkadaşlar kullanıyodu gel dragon zozikliyelim, gel minocta madenci zozikliyelim gel bucsta zozikliyelim filan diye[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yaratıcı uo zozikleri.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 unutun onu. valla edebiyat hocam duysa çok kızar türkçede bir sürü aptal kelime var(yok , yani biz üretioz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bende ilk kez duydum[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Gerab, 24 Kasım 2005 23:25 tarihinde demiş ki: şirinlemek gibi bişey abi bu :horace: Hahaha doğru valla:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 İlkokul yıllarımda da kökmek diye bısı vardı :) futbolcu kartlarıyla oynanan oyunda bı de taso oyununda karsı tarafı yendıgın zaman ortadakı butun kartlar veya taso nese senın oluyordu.Sende falancayı köktüm diyodun o zmnlar gayet normal gelıyodu ama sımdı dusunuyorumda amma aptalca bır lafmış :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 O ''ütmek'' değil miydi?[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Valla bızım okulda kökmek deniyordu :) (İstanbulda Kadıköyde oturuyorum bu arada)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Öğrenmiş olduk,eskişehir'de de öyle deniyordu,bilemiycem:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Daha neler Duyacaz :)[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 op tasoya falan biz ütmek dioduk... Şimdi bende yeni kelime çıkaram belki.Artık tüm ahaliherşeye torçilemek desin ;) Karizma oluo :-P[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 tasoda keptimdie bi laf vardı şimdi hatrladm.olaya bak:-)[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar