Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigara + çakmak = kanser

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
s i g a r a
ç a k m a k
+______________
k a n s e r

evet bu puzzle ın cevabını verebilecekmisiniz bakalım?

(herbir harf bir sayıyı temsil etmektedir. aynı harfler aynı sayıyı temsil etmektedir)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
fr3nzy radio dj & istek msn = [email protected]
tik tak listen
most beautiful songs are played...
Mesaj tarihi:
matematik dersler ve öss nin yaratığı bir etki diyorum siz ne diyorsunuz? 46 raporu yazalımmı :)[signature][hline]duman =))

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Mesaj tarihi:
tck 46: fiili işlediği sırada şuurunun veya harekatının serbestisini tamamen kaldıracak surette akıl hastalığına duçar olan kimseye ceza verilemez.

muhafaza ve tedavi altında bulundurulma müddeti şifaya kadar devam eder, yalnız maznuna isnat edilen suç ağır hapis cezasını müstelzim ise bu müddet bir seneden az olamaz.

bu raporda hastalık ve suçun içeriği gözönüne alınarak toplumun güvenliği açısından kişinin kontrole tutulup tutulmayacağı, tutulacaksa süre ve aralığı belirtilir.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Mesaj tarihi:
bence kibritle çözülür bu soru[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi

Mesaj tarihi:
Benim dedem de kanserden öldü.O gün de hayatımın sonuna kadar ağzıma sigara sürmeme kararı aldım.[signature][hline]Bilginin efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmalısın.(Balzac)
Mesaj tarihi:
said:
reyou, 29 Kasım 2005 00:11 tarihinde demiş ki:

(herbir harf bir sayıyı temsil etmektedir. aynı harfler aynı sayıyı temsil etmektedir)

Herbir harf sayıyımı temsil etmektedir rakamımı ?
Herbir harf farklı bi rakamımı temsil etmektedir?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
daha ağzıma sürmedim la aheaueah[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
198606 sigara

264564 çakmak
+
---------
463170 kanser
hadı hayırlı olsun
superım yaa [arastırma][signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları

[Bu mesaj hyde tarafından 29 Kasım 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
başharfleri arada "+" işaretinide katarsan sçtk oluyoki doktorun bana cigerlerimin iflas ettigini söyledigindede ayni şey aklımdan geçicek[signature][hline]in "game experience may change during online play" we trust
  • Yeni Oluştur...