Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefront 2 Sorunu


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Sendit'ten bu sabah geldi okula gitmeme 20 dk olmasına rağmen büyük bir heyecanla açtım setuptan sonra launch game diyip açtım 5 dk oynadım ve okula gittim.

Okuldan geldim açamadan amcamlara gittim 10'da geldim açayım dedim ve Securom engeli koydu.Silphatos'a hemen sordum yaklaşık 45 dkdir onla uğraşıyoruz.

Yabancı sitelerden birinde buldu Silp işte uyumluluğu win 2000 yapınca düzeliyor vs. diye yaptık ama nafile.

Sitesine girdik Securom'un nasıl yapılacak diye videosu bile vardı ama videodaki klasörlerin hiç biri pc'mde yok üstüne yazılanları yaptığım halde bir şey olmuyor...

Alıpta yapabilen arkadaşlar yardımızı bekliyorum :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

.exe dosyasında bir sorun olabilir.

Securom ne kadar salak bir programdır ya.Sony'den iyice tiksinmeye başladım.Hayır orjinal key ile oyunu yüklemişim bir daha niye Analys ettireyim mi Japon aklı ,japon beyni iyice tiksinmeye başladım[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nedende şu olabilir;
Şimdi şöyle adamlar deamon la falan çalışan kopyalardan korunmak için bir koruma sistemi yapmış ama sorunlu olmuş. Makinede hiç bir virtual disc'in bulunmadığına emin ol. Olması gerekiyorsa virtual disc hide programı varmış. Bizim arkadaşlar denedi de olmamıştı galiba. Sen kesin olsun diye yapay sürücü bulunmamasını garantile. Sonra makinendeki oyun exe sini win 2000 uyumlu hale getir çalışması lazım yoksa biraz kasıp o videoda denilen kontrol olayını yapmak zorundasın.

[Bu mesaj Redeagle tarafından 29 Kasım 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle dediklerinin hepsini yaptım zaten daemon yok diye biliyordum pc'den çıktı kardeşim yüklemiş galiba :D

Neyse Securom'a mail attım sövdüm de baya işte bu gün cevap gelmiş.Okurken içimden bir ses "açalım bi bakalım " dedi koydum start game dedim nasılsa açılmaz diye cevabı okumaya başladım bir anda menuye geçti oyun :D

Şu an sorunsuz oynuyorum gayet güzel yapmışlar ama Avrupa serverlarında bile 160 ping alıyorum o biraz kötü :D

Episode1 ve 2 den hiç bir map yok ona çok üzüldüm.2 den sadece Geonosian var o kadar.

Hoth ,Mos Eisley vs. ilk oyundan copy edilmiş.Coruscant adında Jedi Temple bölümü de eklenmiş gayet güzeldi :D

Asıl hayran olduğum betasında nefret etmekte bulunduğum uzay bölümleri.Özellikle Republic - Cıs savaşları resmen facia.Süper ya üstelik gemi ile roll de edebiliyoruz harika manevralar vs. uçak simülasyonlarından kat kat daha güzel olmuş.

Şimdi gitmesin diye pc'yi kapatmaya korkuyorum sfs :D bakalım Securom çok kötü işliyor Sony'nin acilen düzeltmesi gerek.Orjinal keyle yüklediğim oyunda bile sorun çıkarıyor ya[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrı mesaj olarak yazsam daha iyi olur dedim;

Evet restart atmaya korkuyorum dedim ama merakına gittik attık restart ve şonuç.Beyinsiz Japonların yaptığı bu sistem gene hata veriyor.


Hayır anlamış değilim bir çalışıyor bir hata veriyor kafayı yiyeceğim ya.Niye orjinal alıyoruz o zaman.Bu tip sorunlarla karşılaşmamak için adam gibi oyun oynamak için alıyoruz çıkan sorunlara bak.Korsan alıp oynayan adamlar bu kadar sorunla karşılaşmıyor ya.

Bu japonlara zeki derler halbuki hiçbirinde beyin yok ki böyle bir sistemi daha tamamlamadan ortaya atmışlar.Off ya sinire bak[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...