InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ya bunları söylemem için pimimin mi çekilmesi lazım?Ben bazı saptamalarımı dile getirdim "eleman" USA'ya gitsin diyor..Yalan mı yazdıklarım?Kafadan mı sallıyorum bunları?Şehir sux,ülke sux tartışılması için yazmadım bunları[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Davion, 26 Kasım 2005 18:00 tarihinde demiş ki: İstanbul sux... Antalya rulz diyoduk,burayada doluşmaya başladılar öyle tipler. Doğudan öyle bir göç geliyorki,sanki doğum hiç durmuyor orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bana eleman demezsen sevinirim... İkincisi birşeyin yapılmasının amacı vardır-Bu da demekki bir şey bunun kafana takılmasını sağladı yani pimini çekti... Üçüncüsü amerikaya gideceğim vesaire felan deme direkt yap iyi eğlenceler... Dördüncüsü sanırım kişisel biraz daha uygun kaçardı bu konuya... Beşincisi son lafım bu bişi olursa beni ö.mleyin tartışıp dağatmayalım konuyu...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bence suçu hepten doğuya atmamak lazım.Oradan Marmara taraflarına göçünce ortama ayak uyduramayıp,özgürlüğü biraz "hayvanca" kullandıkları için de olabilir..[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 havyan cok dunyada bunların s...........s....................s...............ds.f..............sd........[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Valla bizim burda hırsızlık olayı olmuştur doğru düzgün nede böyle sarkıntılık olayı. Yapanda zaten anında polis falan beklenmeden genelde cezasını kesiolar. Ama tabi bide şöyle bir durum var. Siz kız arkadaşınızla istediğiniz gibi gezmekte serbestsiniz ister sarılarak ister elele ama tabi kimse küçük görmek istemem ama doğudan gelen adam böyle elele kolkola gezen sevgilileri gördümü hanzoluk damarı bi anda kabarı veriyo yani buda bi gerçek. Sonuçta kız arkadaşınızla gezerken yada otururken biraz daha aşırıya kaçmadan oturunca dönüpte laf atacak yada bakacak adam sayısı bayağı bir azalıo. Yani şahsen kimseye bi kastım yok ama geçen eminönü - kadıköy vapurunda üniversite öğrencisinin biri vapura bindiği gibi yapıştı kıza haydarpaşa garına geldik. En sonunda yaşlı bi amca dayanamadı "Yeter evladım artık çürüteceksin" die laf söyleyince eleman kiraz gibi olmuş dudaklarıyla bi anda öyle poz verdi ortama. Yani sonucta öpüşen birine dönüp kimse bakmaz artık ama sonucta bizden 2 kuşak önceki nesil bize biraz tuhaf bakıo bu konularda. Hele bide hayatında kız görmemiş bi doğulunun yanında öpüşünce elemanın devreler bozuluo ne dediğini bilmio salak salak konuşuo. O yüzden birazda sonuçta erkek olarak kız arkadaşımızla toplum içerisinde dikkatli ve biraz daha aşırıya kaçmadan takılırsak dönüpte elele gezerken laf atan biri olursa ona öküz yada hanzo demek en doğal hakkımız. Bu yüzden önce biraz biz dikkat etsek hiç fena olmaz. Yani olay Cnbc-e'deki The O.C'deki gibi her yerde öpüşürüm koklaşırım ayağı değil. Yada biz The O.C'de oynamıyoruz.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Davion, 26 Kasım 2005 18:24 tarihinde demiş ki: "Yeter evladım artık çürüteceksin" *!Sandalyeden düşer* :D :D :D :D :D[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... Ağır ağır, yavaş yavaş... Saplık nedir, ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 o.c vaaaarrr dawson's creek vaaaar. Dawsonun creeki ne güzel çevreydi yaaa neresi orası bilen varmı ? Fransiscodur orasıda muhtemelen = /[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ya bunların nesli tükenmedimi hala? En son caddebostanı ahıra çevirdiklerinde bolca görmüştüm o hanzolardan baya bi zamandır görmüodum heralde kış uykularından erken kalktı o ayılar Maganda suxxx[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bi kac hafta evvel bn de sevgilimle alısverise gitmistim,kasada sıraya girmiş bekliyorduk,oyle aramızda konusuyoruz para yetmezse sunu bırakırız fln diyordum,yanımıza bi adam geldi iki saat baktı,sonra da cıx cıx dedi :P öff falan yaptı. salak bu millet alısverise de mi gidemicem . neyse adam sonra arkasını döndü,ben de alısveris arabasını ona dogru fırlatım adama carptı,canı yandı :D oleey [Bu mesaj ruby tarafından 26 Kasım 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: vaniLLe, 26 Kasım 2005 17:55 tarihinde demiş ki: aynen! pis magandalar! serefsizler! aptal abazalar!! amele sümükleri! türkiye'deyken sokaga yalniz cikmaya korkuyorum resmen be . en son 5-6 öküzümsü türden organizma etrafimi sarip , laf atmisti . iyi ki laf atmakla kaldilar . baska birsey yapmalarindan acaip derecede korkmustum . Nerede oldu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Doğru mu? Değil. Fakat bu, dedikodu gibi olmuş. Pis hayvanlar. Ezik olan taraf tekrar düşünülmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 eitim sart.. eitim sart.. arayalim bakanligi..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Yeah! ... Herkez bir zamanlar abazanlık sınırlarını aşıyordu. Mesela ben ve güzelyalı ordumuz. Mini etekli biri çıksın bi dikizlerdik akıllara zarar. Tabi artık sux geliyor. Bir kerelik heveslikti bizler için tabi kanına işlemiş olanlar var oda ayrı bir konu. Yolun ortasında kızlara omuz atıp sonrada iğrenç " Mu ha ha ha " gülüşleriyle korkulu rüya olan abazalar. [Bu mesaj Masteis tarafından 28 Kasım 2005 07:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Eğitimle felam olacak şey değil kandırmayın kendinizi.Universite mezunlarınında ne yaptığını da görüyoruz televizyonlarda.İnsanın aile yapısını düzeltin bak bakalım kalıyormu suç felam.Okulda verilen eğitim hikaye.Sadece eğitimli Kro lar oluyorlar o zaman değişen birşey yok.Adam bütün gün babasından dayak anasından küfür yerse para yok pul yok dertler bitmez.O kötü yola düşmeyecekte benmi düşecem.!!!!![signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 OOOOOOOOOOO o tiplerin hastasyım ben,onlar araştıtlmalı,izlenmeli,kafacıkları kırılmalı,oncelikle maganda mağduru arkdaslara gecmişler olsun diyorum bayramlarda,yılbaşlarında,taksim bakrkoy gibi merkezi yerlere yanımda bir kızla ASLA gitmemem gerektiğini gösterdi bana o tür insancıklar. bahçeşehirde otruyorum,istanbula göre nisdpeten temiz bir mekan,ama etrafı esenyurt,altın şehir gibi gelir seviyelerinin gerdekten coook düşük olduu insanların yaşadığı bölgeler var. bu adamlar için bahçeşehirde oek çekici şeyler yoktu su güne kadar ama simdi bahçeeşehirde byük bir alış veriş merkezi acılıyor,eyvahlar içerisindeyim işgala urayacaız diye.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: vaniLLe, 26 Kasım 2005 17:55 tarihinde demiş ki: aynen! pis magandalar! serefsizler! aptal abazalar!! amele sümükleri! türkiye'deyken sokaga yalniz cikmaya korkuyorum resmen be . en son 5-6 öküzümsü türden organizma etrafimi sarip , laf atmisti . iyi ki laf atmakla kaldilar . baska birsey yapmalarindan acaip derecede korkmustum . evet bi pazar sabahı kız arkadaşım dersaneye gelirken yolda laf atmışlar ve o gün dersaneye gelmedi akşama doğru aradım noldu dedim ve hala sesi titriyordu bunlara hayvan demek iltifat olur ben tek kelimeyle tek hücreli organizma bunlar[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Banlanacak sözler söyleyecem. ahgsdgvxfhtbasdj agfdawj hfnxdasg agdzxnnasd[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 valla benım kızlarda bı garıplık var,laf atanın ya agzına sıcıyolar ya da hoslarına gıdıyor. Onu bırak,yanında kız varsa öyle bi şekilde yürüyeceksin ki adamlar bakmaya cüret edemıyecek. Ha tabi bazıları var onlar bakar sana laf da atar,terslesen senın basın yanar.Onları kaldırmak lazım ortadan[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 dunyanın duzenı bırı yer bırı bakar..[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bi de gecen yılbası istiklalde yabancı bi çifti 30 kadar p.ç taciz etmişti.O iğrenc ucube suratları aklıma geliyo da nasıl iğreniyorum anlatamam..Nasıl bir zevk alıyolarsa serefsizler yüzleri kaymış...[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 haywanlara ölümmmmmm :D[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 way 2 go nigga :)[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Suark, 28 Kasım 2005 15:35 tarihinde demiş ki: valla benım kızlarda bı garıplık var,laf atanın ya agzına sıcıyolar ya da hoslarına gıdıyor. Onu bırak,yanında kız varsa öyle bi şekilde yürüyeceksin ki adamlar bakmaya cüret edemıyecek. Ha tabi bazıları var onlar bakar sana laf da atar,terslesen senın basın yanar.Onları kaldırmak lazım ortadan +(sonsuz işareti yapmayı bilsem ama bilmiyom:( )100...0[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: vaniLLe, 26 Kasım 2005 17:55 tarihinde demiş ki: aynen! pis magandalar! serefsizler! aptal abazalar!! amele sümükleri! türkiye'deyken sokaga yalniz cikmaya korkuyorum resmen be . en son 5-6 öküzümsü türden organizma etrafimi sarip , laf atmisti . iyi ki laf atmakla kaldilar . baska birsey yapmalarindan acaip derecede korkmustum . geçmiş olsun da devamını getirmemişsin bu arada öyle bi durumla karşılaşcağınızı anladınızmı en yakın dükkân a girin hatta durum cidiyse (mesela kavgadan kaçıyonuz biri sizi kovalıyo falan filan) polisi arayın ara sokak lara giripte kaçmaya kalkmayın sonunuz filmlerdeki gibi olur:D[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar