kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ben gene beğenmedim.. Grafikler muhteşem, ona lafım yok. AMD 64 3000+, 1GB D-DDR400, Sapphire X800GT 256MB ile hiç sorunsuz oynadım. Kasmadı bile detaylar zorlanmışken. Ha ne oldu ama, ben gene Unreal Tournament beklemeye karar verdim. Şu oyundan zevk almadığımı anladım iyice... Oyun 1 DVD, 3GB yer kaplıyor. Yeterli denebilir.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Taptım ben... Direkt taptım. Quake manyağı, hatta psikopat derecede hayranı olduğum için böyle düşünüyor olabilirim ama muhteşem ötesi bence...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Valla ben kurdum, oynadım, kaldırdım... Yerim de var gerçi ama daha çok yerden göz çıkmaz dedim... Malesef...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 patchini yükleyip 7.1 surround seçeneğini aktif edip o ses modunda oynayınca felaket, feci, olay, manyak ayrıca psikopat oluyo. şimdi orijinal cd sini bekliyorum. bugün yarın gelicek inşallah[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Şimdi oyunu oynayıp yorum yapıcam ama Sam olmadan zevkli olmaz :).[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 quek 2 havasini verebilmismi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ben eğlendim bayaa oynarken. [spo1=spo]ya strogg oldum ben? acaba o devle kapışırken yenme gibi bi şansım var mıydı?[/spo][signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ankarada nerden bulurum bu oyunu?bide dvd denmis normal cdsi yokmu bu oyunun ya[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 tüm quake severlere hayırlı uğurlu olsun en yakın zamanda başlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 quake 4 un minimum gereksinimleri nedir. geforce 4 kaldırırmı mesela. 64mb 64bit kartla doom3 oynayabiliyodum ama bunu kaldırmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 minimum ge-force fx 5200 ekran kartı istiyor ayrıca p4 2.0GHz veya AMD Athlon 64 3000 işlemci 512mb DDR-400 Ram istiyor...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hastayım efektlerine ulaaaaayyyyynnn !!!! :rock::rock::rock:[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 4.5 dakika dayanabildim valla.. Benim işim Unreal ile. Quake için artık yaşımı başımı almışım zaten... Komik geldi...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 quake > unreal herzamanda boyleydi bence :p[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Sunucularda açıldı muhteşem oldu Bağlanmak isteyenler Tıklasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 27 yaşındayım kendimi bildim bileli quake oynarım. yaşla ne ilgisi var anlamadım?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Hiç beğenmedim oyunu. Oldukça basit ve gereksiz olmuş. Quake 3'ü yeniden yapmışlar işte. Yalan. Online Gaming olayı değişmişken eski bir şeyi tekrar yapmanın ne alemi var. Karşında Unreal gibi son derece gelşimiş bir oyun varken aynı şeyi yeniden yapmak ne kadar akıllıca? Doom 3 forumunda da belirttiğim gibi Doom 3 motorundan nefret ediyorum. Piyasadaki en kötü motor diyebilirim çok rahatlıkla. Quake 3'ün grafikleri daha iyi diyebilirim o derece yani. Rezalet. Zaten sitelerde de ismine hürmeten 7.0 falan vermişler.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 oyun quake 3 arena gibi degil dimi ? aptal aptal arenada dolas frag yap yok yani insallah?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Yok singleplayer senaryosu var ama yani ne kadar tatmin eder belli değil.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 modlar çıkmadan zaten düzgün quake oynanmaz yani multiplayer... bkz: osp for q3 bkz: ... for q2 bkz: qw said: LathspeLL, 22 Ekim 2005 03:35 tarihinde demiş ki: Hiç beğenmedim oyunu. Oldukça basit ve gereksiz olmuş. Quake 3'ü yeniden yapmışlar işte. Yalan. Online Gaming olayı değişmişken eski bir şeyi tekrar yapmanın ne alemi var. Karşında Unreal gibi son derece gelşimiş bir oyun varken aynı şeyi yeniden yapmak ne kadar akıllıca? Doom 3 forumunda da belirttiğim gibi Doom 3 motorundan nefret ediyorum. Piyasadaki en kötü motor diyebilirim çok rahatlıkla. Quake 3'ün grafikleri daha iyi diyebilirim o derece yani. Rezalet. Zaten sitelerde de ismine hürmeten 7.0 falan vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Lonely, 22 Ekim 2005 01:35 tarihinde demiş ki: 27 yaşındayım kendimi bildim bileli quake oynarım. yaşla ne ilgisi var anlamadım? Şöyle bir ilgisi var; Benim yaşıma gelince, şu anki yaşımda olduğumu farkettim. Bu bende "koş koş koş, vur vur vur, daha çok koş koş koş, işte yaratık" oyunlarından hoşlanmadığımı hissettirdi. Bu tarzda tek sevdiğim oyun -takipçisi olarak- Unreal Tournament'tir. Kendisi de ayrıca teknolojiyi Doom motoruna göre daha kalın çizgilerle belirler, karanlıktan aydınlığa kadar daha geniş fizik tasarımları ve tabi ki fizik motoruna sahiptir. Ben artık daha kalifiye, daha komplike, daha "aksiyon" değil de "brainstorm" oyunları seviyorum. Yaş ile alakası işte bu. Quake ve Doom benim için sınıfta kalmıştır. Saplantılı olduğun için sana da hak veriyorum kızgın olmanda bana karşı da bu tamamen "benim" fikrim. Herkesin tadı kendinde saklı. Ben bir daha bilgisayarıma yaklaştırmam bu oyunu beşincisi gelene kadar.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 quake serisi multiplayer ve yarışma ağırlıklıdır; doğal olarak da yazılma amacı budur. 1: quakeworld efsanesi 2: ve hız manyağı q2 3: ve q3 bkz. carmack bkz. fatal1ty bkz. quake fanları [Bu mesaj kertenkel tarafından 23 Ekim 2005 03:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 quake 4 te çok başarılı bir iş yapmışlar ''Bence'' , hikayeyi falan çok sevdim oyunu bitirmeme ramak kaldı neredeyse , hatta spoiler olcak diye olanları falan söylemek istemiyorum oynayın hikayenin gidişatı çok güzel oluyor doom3 teki monotonluk olayı falanda yok.. multisini denemedim ama birçok videosunu izledim ve doom3 ün iğrenç multiplayerına hiç benzemiyor , tamamen quake 3 arena nın hızı temposu olan bir multiplayer olmuş... diyecek birşey yok bence arşivlik bir oyun... quake 2 yi oynamamış olanlar mutlaka oynasın quake 4 e başlamadan önce yoksa hikayeye yabancılık hissedersiniz diyalogların bazılarını da anlamayabilirsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 aaaaaaa kulaklıkla oynuorum 3.5 attım pc başında zart zurt üstüme atlıolar[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 40xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 sp'si çok güzel olmuş, sevdim valla. daha mp oynamadığım için bir şey diyemeyeceğim onun hakkında.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar