RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Galatasaray - Fenerbahçe maçını izliyorsanız anlarsınız, maçın en başında iki takım da bir pankartla çıktı, pankartta şu yazıyordu: "Sende Hayat Verebilirsin" siz yaparsanız kimler yapmayacak?[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 nerde hata? de ekinde mi? =P[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hata nerde ?[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Sende özel isimdir. sendelemek. sendelye. cahil takimlar iste ehue[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 evet "de" ekinin ayrı yazılması lazım[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 abı şimdi olay şu, bu de-da olayını bilmeyen adam zaten dıkkat etmez e bilen zaten biliyor. Önemli diil[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bulunma hali eki de bitişik yazılır. sende hayat. sende hayat var.bulunan ne? sende hayat.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ozel isim o ozel isim. virgulu unutmuslar. Sende, hayat verebilirsin.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 var değil ama ver :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Fistan, 27 Kasım 2005 20:04 tarihinde demiş ki: bulunma hali eki de bitişik yazılır. sende hayat. sende hayat var.bulunan ne? sende hayat. sendeki hayat olması lazım o zaman. Onun doğrusu da şöyle olur sendeki hayatı verebilirsin. Yani kasmayalım yanlış işte. de eki ayrı olacak.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: RayCharles, 27 Kasım 2005 20:06 tarihinde demiş ki: var değil ama ver :) sende hayat var.(organ bağışlayacan ama önce) sende o hayatı verebilirsin diyor.sende hayat verebilirsin.doğru bana kalırsa. dela'nın dediği gibi özel isim olabilir. =P Sende abi, Sende amca..[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Televizyon izlemeyin, gazete okumayın madem takılıyosunuz böyle hatalara... Ben de iki sene öncesine kadar takılıyodum, de'yi mi'yi uygunsuz yerde bitişik gördüm mü çıldırıyodum; yazan kimse, ona kin tutmuş gibi oluyodum resmen. Sonra televizyon kanalları, gazeteler, internet siteleri, kitaplar ve hatta dershane soruları gibi, Türkçe'yi en doğru, en güzel şekilde kullanması gereken bilimum köşede hata gördükçe davamdan soğudum.[signature][hline]Ahaha Miburo! Whadda?!? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 "Sen de hayat verebilirsin" olacak, neyin tartışmasıdır o kadar mesajda sürüp giden, anlayabilmiş değilim...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hata_[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Hollanda'da yazılarında bir yazım yanlışı bile olan gazete yada dergilerin, o hata düzeltilmeden basılmasına izin verilmiyor.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Tüm gazeteler basılmadan önce devlet kontrolünden mi geçiyor?Nası yani...[signature][hline]Work Hard.Play Harder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Öyle bir yasa olduğunu biliyorum ama nasıl yaptıklarıyla ilgili bir fikrim yok. Sanırım bir hata bulduklarında şikayet üzerine gazeteyi toplatabiliyorlar.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bencede sencede oncada bızcede sızcede onlarcada[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hyde türkçeni yiyim Bence de olmasın o? Sende 'den sonra virgül(,) olması lazım. Ama "Sende de ondan var" derken bakınız "-de" ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 fener açtıysa dogrudur ulen! gs açtıysa bilemem =P[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ya adamlar resmen milleti bilinçlendirmeye çalışıyo büyük ihtimalle kan yada organ bağışı için kampanya düzenlemek amacıyla açmışlardır onları, siz "Sen de" mi yoksa "Sende" mi olcak diyosunuz... ".. bulup kıllısını aramak" diye bi deyim vardır ya(olmayabilirde:P) aynen öyle oldu:P Bırakyasendeyazsalarnoolcakbırakınöyleyazsınlar[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bırah allasen[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 dahi anlamına gelen "de-da" eki diye bişe duymamışlar mı? ek bilgi :D bu ek delikanlıdır yumuşamaz, "te" "ta" felan olmaz![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya verilmek istenen msj belli ulaşan yerlere ulaştıysa sorun yoktur yok de ayrı yazılmalıymıs kılmıs yunmus fln geçiniz efendim :) edit:Dil bilgisi hakkında şöyle bir konu var merak edenlere [signature][hline]god hates us all Beşiktaş [Bu mesaj Lothrodel tarafından 28 Kasım 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lothrodel tarafından 28 Kasım 2005 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yanlış hatırlamıyorsam geçen senede gs sabrinin adını yanlış yazmıştı :([signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar