Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle Yerde Böyle Hata...

RayCharles

Öne çıkan mesajlar

abı şimdi olay şu,
bu de-da olayını bilmeyen adam zaten dıkkat etmez e bilen zaten biliyor.
Önemli diil[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 27 Kasım 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
bulunma hali eki de bitişik yazılır.
sende hayat. sende hayat var.bulunan ne? sende hayat.

sendeki hayat olması lazım o zaman.

Onun doğrusu da şöyle olur sendeki hayatı verebilirsin.

Yani kasmayalım yanlış işte. de eki ayrı olacak.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RayCharles, 27 Kasım 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
var değil ama ver :)

sende hayat var.(organ bağışlayacan ama önce) sende o hayatı verebilirsin diyor.sende hayat verebilirsin.doğru bana kalırsa.
dela'nın dediği gibi özel isim olabilir. =P Sende abi, Sende amca..[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!

The Paticik Cup =o= II
Sosyal ağlarda paylaş

Televizyon izlemeyin, gazete okumayın madem takılıyosunuz böyle hatalara...
Ben de iki sene öncesine kadar takılıyodum, de'yi mi'yi uygunsuz yerde bitişik gördüm mü çıldırıyodum; yazan kimse, ona kin tutmuş gibi oluyodum resmen. Sonra televizyon kanalları, gazeteler, internet siteleri, kitaplar ve hatta dershane soruları gibi, Türkçe'yi en doğru, en güzel şekilde kullanması gereken bilimum köşede hata gördükçe davamdan soğudum.[signature][hline]Ahaha
Miburo!
Whadda?!? O_o
Sosyal ağlarda paylaş

Hollanda'da yazılarında bir yazım yanlışı bile olan gazete yada dergilerin, o hata düzeltilmeden basılmasına izin verilmiyor.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bir yasa olduğunu biliyorum ama nasıl yaptıklarıyla ilgili bir fikrim yok. Sanırım bir hata bulduklarında şikayet üzerine gazeteyi toplatabiliyorlar.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Sosyal ağlarda paylaş

Ya adamlar resmen milleti bilinçlendirmeye çalışıyo büyük ihtimalle kan yada organ bağışı için kampanya düzenlemek amacıyla açmışlardır onları, siz "Sen de" mi yoksa "Sende" mi olcak diyosunuz...

".. bulup kıllısını aramak" diye bi deyim vardır ya(olmayabilirde:P) aynen öyle oldu:P

Bırakyasendeyazsalarnoolcakbırakınöyleyazsınlar[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

ya verilmek istenen msj belli ulaşan yerlere ulaştıysa sorun yoktur yok de ayrı yazılmalıymıs kılmıs yunmus fln geçiniz efendim :)
edit:Dil bilgisi hakkında şöyle bir konu var merak edenlere
[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş

[Bu mesaj Lothrodel tarafından 28 Kasım 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Lothrodel tarafından 28 Kasım 2005 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...