zarek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bu sehpa üreticileri nasıl insanlardır böyle ? Nasıl oluyor da sehpanın bir ayağı hep serçe parmağına çarpıyor. Bunun için özel bir tasarım mı var ? canım yanıyorrrr.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 kişisele acsan daha uygun olurmus gecmiş olsun.[signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside..
numberten Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 benim tırnak kırıldı bi kere öyle davul fırınada çok pis çarptım parmağı fena acıtıyo
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 al işte.materyalizmin sonuçları... hiç sormuyorki insan üreticileri bu serçe parmağı niye en dışa koymuş..[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II
zarek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Hep önü kapalı terliklerden giymek lazım.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Nedir bu kafaların çamaşır makinelerinin köşesinden çektiği..[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
tellos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 kesinlikle hehe[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 nedir benim de omuzlarımın kapı kenarlarından çektiği.demiyolar ki bu herif girmesini bilmio oval yapsaydık şu kapıların orta üst kısımlarını..[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. [Bu mesaj Sly-One tarafından 27 Kasım 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir]
shadowmaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hep açık diye kapalı tuvalet kapısına çarpıyorum
Nartanesi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Bu hep oluyo ya... Annem sehpaya çarpıp parmağını kırmıştı.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
zarek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Nartanesi, 27 Kasım 2005 16:14 tarihinde demiş ki: Bu hep oluyo ya... Annem sehpaya çarpıp parmağını kırmıştı. ya sehpalarda hata var. ya da insanlarda aslında alt kısımlar biraz daha yumuşak yapılamaz mı acaba :)[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 of banada oluyo tam olarak hesaplayamadgımızdan sanırım :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 sehpadan diilde serçe parmağın uçta olmasında kaynaklanıyo olmasın tahta mı? hava olmasın[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
zarek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: fastreload, 27 Kasım 2005 16:58 tarihinde demiş ki: sehpadan diilde serçe parmağın uçta olmasında kaynaklanıyo olmasın tahta mı? hava olmasın yok fiberglasstır o[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
JsH Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Sly-One, 27 Kasım 2005 15:57 tarihinde demiş ki: nedir benim de omuzlarımın kapı kenarlarından çektiği.demiyolar ki bu herif girmesini bilmio oval yapsaydık şu kapıların orta üst kısımlarını.. Bende sadece ben kapıdan girmeyi bilmiyorum diyordum:P[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN---
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 benim bide parmaklarımın arası boşluk boşluk bi garip palet gibi o yuzden deli gibicarpıyorum en sonunda aldırcam o serçe parmagı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Nartanesi, 27 Kasım 2005 16:14 tarihinde demiş ki: Bu hep oluyo ya... Annem sehpaya çarpıp parmağını kırmıştı. İnsan sepayı ayaksız yapar..[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ben kapı eşiklerinden nefret ederim.:hrr:[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 sehpaların ortadan tek ayaklı olanları var onlar çok güzel:D istesende çarpamıosun=) 4 ayaklılar benimde baya canımı yakıo:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Evet... Sehpa ve serçe parmak maceralarım çok oldu. Hele hele double çektiği bile oldu bana. Ağzımda sakız cıkcık çiğnemek rlz havasında milleti kıllandırıyordum. Ayağı bi gömdüm onun acısına dilimide bi ısırdım. Multiple oluoduk allama
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 benimde ranzda asılı bi pota war a.q her sabah kafayı bikere wuruom kaldırıım diom çiviledim onu oraya bikere ufakkene çarpmıodu ama olduk dana gibi her sabah periyodik olark kafayı wuruom ona
amon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 aynı dertten bende muzdaripim[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bir yıldır hiç sehpaya çarpmadım. ama günaşırı dilimi ısırarak bunu telafi ediyorum.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 sehpaya çarpınca duavara vurun [yumruk atın yanı] ıyı gelıyor.[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Bayadır çarpmadım ama zaten önceki karşılaşmalar yetti. Parmak içe doğru kıvrıldı, hayata küstü resmen.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.
Öne çıkan mesajlar