Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedir bu serçe parmaklarının sehpalardan çektiği ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu sehpa üreticileri nasıl insanlardır böyle ? Nasıl oluyor da sehpanın bir ayağı hep serçe parmağına çarpıyor. Bunun için özel bir tasarım mı var ?

canım yanıyorrrr.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
Hep önü kapalı terliklerden giymek lazım.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
nedir benim de omuzlarımın kapı kenarlarından çektiği.demiyolar ki bu herif girmesini bilmio oval yapsaydık şu kapıların orta üst kısımlarını..[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.

[Bu mesaj Sly-One tarafından 27 Kasım 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu hep oluyo ya... Annem sehpaya çarpıp parmağını kırmıştı.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
said:
Nartanesi, 27 Kasım 2005 16:14 tarihinde demiş ki:
Bu hep oluyo ya... Annem sehpaya çarpıp parmağını kırmıştı.

ya sehpalarda hata var. ya da insanlarda aslında alt kısımlar biraz daha yumuşak yapılamaz mı acaba :)[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
of banada oluyo tam olarak hesaplayamadgımızdan sanırım :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 27 Kasım 2005 16:58 tarihinde demiş ki:
sehpadan diilde serçe parmağın uçta olmasında kaynaklanıyo olmasın

tahta mı? hava olmasın

yok fiberglasstır o[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
said:
Sly-One, 27 Kasım 2005 15:57 tarihinde demiş ki:
nedir benim de omuzlarımın kapı kenarlarından çektiği.demiyolar ki bu herif girmesini bilmio oval yapsaydık şu kapıların orta üst kısımlarını..

Bende sadece ben kapıdan girmeyi bilmiyorum diyordum:P[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
Mesaj tarihi:
benim bide parmaklarımın arası boşluk boşluk bi garip palet gibi o yuzden deli gibicarpıyorum en sonunda aldırcam o serçe parmagı[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
said:
Nartanesi, 27 Kasım 2005 16:14 tarihinde demiş ki:
Bu hep oluyo ya... Annem sehpaya çarpıp parmağını kırmıştı.

İnsan sepayı ayaksız yapar..[signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM
Mesaj tarihi:
sehpaların ortadan tek ayaklı olanları var onlar çok güzel:D istesende çarpamıosun=)

4 ayaklılar benimde baya canımı yakıo:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
Evet... Sehpa ve serçe parmak maceralarım çok oldu. Hele hele double çektiği bile oldu bana. Ağzımda sakız cıkcık çiğnemek rlz havasında milleti kıllandırıyordum. Ayağı bi gömdüm onun acısına dilimide bi ısırdım. Multiple oluoduk allama
Mesaj tarihi:
benimde ranzda asılı bi pota war a.q her sabah kafayı bikere wuruom kaldırıım diom çiviledim onu oraya bikere ufakkene çarpmıodu ama olduk dana gibi her sabah periyodik olark kafayı wuruom ona
Mesaj tarihi:
aynı dertten bende muzdaripim[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
uyarıcı kesim de az post kasmıo.....
elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
demeyin öyle gotum kalkıyo sonra
Mesaj tarihi:
sehpaya çarpınca duavara vurun [yumruk atın yanı] ıyı gelıyor.[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Mesaj tarihi:
Bayadır çarpmadım ama zaten önceki karşılaşmalar yetti. Parmak içe doğru kıvrıldı, hayata küstü resmen.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

• Yeni Oluştur...