jacabo Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 safak rulez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 yok koymam onları..silin lan sizde hardiskten falan ehheüehe jacabo dudee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 istiyoruz abi. donate a subscription yaparım valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 aylar aylar öncesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Fazla iyisin biraz da kıytırık şeyler çiz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 eskiden daha temiz calışıyodun yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 dimi ya böle bi pasaklılık sallamışlık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 renkler dokular cok iyi gölgelerde öle ama o tshirtdeki cizgilerin uclarında o üşengeclik bozuyo herşeyi, anladın sen benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 6-7 aylık zaten..şimdikiler daha iyi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 karakalemin ashmish massallah tebrik ediorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 rakibimsin daesu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 resimler çok iyi.. yetenek fışkırıyor hepsinden.. hangi tableti kullandığını merak ettim ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 bağyan diyorsun başka birşey demiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 bagyanı cizen erkegi katvekat cigzer arcane wacom 9x12 tablet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Çizemez meselesi değil, aynı şeyi çizme meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 sevimisler cizmismisler olur böle seyler, hep ayni tipi cizse kötü olabilirdi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 arcane sık gelen eleştirilerden biride o evet..eskiz defterinin %70i hatun cizimleriyle dolu..(%30u dolu heh) kadın portresi erkekten katve kat zor kabul edilir genelde.yanlış cizgiler oldukça yaşlandırır, birde günümüz estetik degerlerine göre güzel hatun yapmakta başka birşey. 3 sene önce buraya ilk cizimlerimi attıgımı bazılarınız hatırlar, hatrı sayılır yol katettik. 20yaşımıza geldik ama hala kendime "oldum" diyemiyorum, geneldede normal kabul ediliyor.. eger hatunları tam olarak çözümlersem gerisi zaten gelicektir. 6 aydır elime kalem almamam sebebiyle "döndük başa" mevzusu yaşandı, aynı şeyleri cizmeye başladım..biraz nankör bir olay cizim. aslında buraya koydugum herşey "pratik" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 sölediin figur için doru ama, gerektiinde tül den kürke, yagli civatadan ana karta kaadr bisiler cizmen gerektiginde elinin onlarada yabanci kalmamsi lazim.. enyse nerden absliycagin senin secimin tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 onları atlatalı uzun zaman oldu cücecim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 ne bileyim göremiyoruz islerinde pasam, ürktük esmi gecti diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 valla sizin gözünüzle baktım bir an napıyor lan bu adam dedim eheh haklısın , neyse başladım tekrar cizime saydırırım inşallah kısa zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Cüce ile benim dediğim şey farklı. Bence çizimin bir eksiği yok. Benim yaptığım yorum konuyla alakalıydı. Dediğin gibi 3 senedir koyuyorsun ben de 3 senedir takip ediyorum. Bazen çizen insanlar bir konuya takılır kalır. Benim başıma çok geldi sende de onu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 o hayatın tekdüzeliginden sanırım, çözümünü bilmedigim gibi bekliyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 aslında michelangelo da tam tersini düşünüyodu. kadın çizimlerine dahi, erkek vücudu çizerek başlayıp, gerekli yerlerde yağ meme filan ekleyip kadınlaştırıyordu. hatta çok zaman kıyafeti giydirirken yapıyomuş bunu. tabii diğer taraftan çok arama çizgisi olunca bi kalabalıklaşma oluyo, kadında daha çirkin duruyo bu da doğru bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 evet o yüzden yaptıgı cıplak kadınlar birer ayı-bogandır. özellikle heykelleri, body yapmış slikonlu kadınlarla birebirdir ki kendisinin hiç cıplak kadın görmedigini düşünmüyor degilim. lakin musa heykeli rocksz [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 05:20 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar