Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teklif

Sabrina

Öne çıkan mesajlar

said:
Sly-One, 24 Kasım 2005 01:57 tarihinde demiş ki:
ha, ayrıca kardeşin gördüğün insan seninle (benimle yani tabi) seks yapmak isteyebilir. o da seni başka bişi olarak görüyodur belki olabilir.

Oha abi uçmuşun sen gece gece. Git yat bence :)[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)
Ücretsiz .com domaini için tıkla
Sosyal ağlarda paylaş

hay sizin.
Kız ya sizin kankanızın kızkardeşidir ya da başka birşeydir. çok ekstrem bi durumdur.
3 seçenek var
Ya dünya ahiret bacınızdır
Ya dünyada bacınızdır, ahirette görürseniz affetmezsiniz.
Ya da 2 sinde de affetmezsiniz.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 24 Kasım 2005 03:09 tarihinde demiş ki:
said:
Sly-One, 24 Kasım 2005 01:57 tarihinde demiş ki:
ha, ayrıca kardeşin gördüğün insan seninle (benimle yani tabi) seks yapmak isteyebilir. o da seni başka bişi olarak görüyodur belki olabilir.

Oha abi uçmuşun sen gece gece. Git yat bence :)

arkadaşım uçmadım gayet. sen kızı/erkeği kardeşin gibi görüyorken o geceleri sizi düşünüyor olabilir. çok rastlanan bi durum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 24 Kasım 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
Kankalıktan doğan aşklar ya süper ötesi oluyor yada iğrenç ötesi. Riski alıyorsan denemeye değebilir.
[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Sosyal ağlarda paylaş

@Fistan : Abi sonuna kadar arkandayim, kardes gibi nasil bakilir ? : )

@Sabrina : onu seviyorsam cikarim, yoksa reddederim. Zaten oyalamak sacmalik olurdu herhalde..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkında ne düşündüğüne bağlı...

Yani çok hoşuna gidiosa çık yani ne biliyim iyi zaman geçiriyosanız filan

Ama sırf arkadaş kalmak istiyosan kesinlikle kabul etme. Felaket yaşanabilir. Yani ne biliyim her arkadaş iyi sevgili olur demek kasar biraz arkadaşla yapılcak aktiviteler başka, sevgiliyle yapılcak aktiviteler başka... Ters tepebilir:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi durum var ama sabrina kızdı benim bildiğim kadarıyla :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes teklifi kızdan aldığımı sanmış.Ben zaten kız olan tarafım.Gerçi farketmez her açıdan aynı olur.Zaten olayı noktaladım ve kabul etmedim.Ki böyle bi olaydan daha yeni çıkmışken zaten kabul edemezdim[signature][hline]İnternete resim yüklemek
Why can't you see that I try;
When every tear I shed, is for you?
Sosyal ağlarda paylaş

pis durumdur..
karşı tarafıda kırmamalı,sonra istenilen yapılmalı.
bitio bi süre sonra..en azından fazla acıtmıo ii davranılırsa,tabi ortada sevgi falan varsa.[signature][hline]..
içimdeki şeytanın ensesindeyim..
destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim..
Sosyal ağlarda paylaş

guzelse kız neden olmasın :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...