Davion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Kardeş gibi bakıp ondan sonra kardeşin gibi gördüğün birine teklif etmek. Oha lan kanka ayağı döt ayağı derdik hadi kankana teklif edebilirsin ama kardeşim dediğin birine edersen. İş farklı boyutlara taşınır.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Sly-One, 24 Kasım 2005 01:57 tarihinde demiş ki: ha, ayrıca kardeşin gördüğün insan seninle (benimle yani tabi) seks yapmak isteyebilir. o da seni başka bişi olarak görüyodur belki olabilir. Oha abi uçmuşun sen gece gece. Git yat bence :)[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hay sizin. Kız ya sizin kankanızın kızkardeşidir ya da başka birşeydir. çok ekstrem bi durumdur. 3 seçenek var Ya dünya ahiret bacınızdır Ya dünyada bacınızdır, ahirette görürseniz affetmezsiniz. Ya da 2 sinde de affetmezsiniz.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Davion, 24 Kasım 2005 03:09 tarihinde demiş ki: said: Sly-One, 24 Kasım 2005 01:57 tarihinde demiş ki: ha, ayrıca kardeşin gördüğün insan seninle (benimle yani tabi) seks yapmak isteyebilir. o da seni başka bişi olarak görüyodur belki olabilir. Oha abi uçmuşun sen gece gece. Git yat bence :) arkadaşım uçmadım gayet. sen kızı/erkeği kardeşin gibi görüyorken o geceleri sizi düşünüyor olabilir. çok rastlanan bi durum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 O Durumdayken Dusunmek Lazım..Ama KabuL Edermiydim Etmezmiydim Kararsızım Şimdi[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Antimodes52, 24 Kasım 2005 00:54 tarihinde demiş ki: Kankalıktan doğan aşklar ya süper ötesi oluyor yada iğrenç ötesi. Riski alıyorsan denemeye değebilir. [signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ne kaybedersinki ? Müthiş bir dostlukmu ? O dostluk ne kadar müthişdirki seni seviosa..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kabul ederdim :P Ya bu şakaydı orada suratına herhalde tokatı yapıştırırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ne tokatı şiddete ne gerek var! kız seni seviyo işte bide tokat mı vurucan! ayıp[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 @Fistan : Abi sonuna kadar arkandayim, kardes gibi nasil bakilir ? : ) @Sabrina : onu seviyorsam cikarim, yoksa reddederim. Zaten oyalamak sacmalik olurdu herhalde..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 cok üzülürdüm.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Hakkında ne düşündüğüne bağlı... Yani çok hoşuna gidiosa çık yani ne biliyim iyi zaman geçiriyosanız filan Ama sırf arkadaş kalmak istiyosan kesinlikle kabul etme. Felaket yaşanabilir. Yani ne biliyim her arkadaş iyi sevgili olur demek kasar biraz arkadaşla yapılcak aktiviteler başka, sevgiliyle yapılcak aktiviteler başka... Ters tepebilir:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kıza dersen küser erkeğe dersen kız işte kaçırmayalım der[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kız erkeğe ders erkek bunalıma girer, beyni sulanır, hayattan kopar, hiç bi şeyi s.klemez. (Bkz : Kankasına aşık olan ben)[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 çok yakın dostumla çıkıyorum şimdi yani ne diyim.Ama onu kırmadan bir çaresini düşün ama Ben seni kardeşim gibi görüyorum lafını söyleyeceksen söyleme daha iyi...Feci koyar...[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya bi durum var ama sabrina kızdı benim bildiğim kadarıyla :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Herkes teklifi kızdan aldığımı sanmış.Ben zaten kız olan tarafım.Gerçi farketmez her açıdan aynı olur.Zaten olayı noktaladım ve kabul etmedim.Ki böyle bi olaydan daha yeni çıkmışken zaten kabul edemezdim[signature][hline]İnternete resim yüklemek Why can't you see that I try; When every tear I shed, is for you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 pis durumdur.. karşı tarafıda kırmamalı,sonra istenilen yapılmalı. bitio bi süre sonra..en azından fazla acıtmıo ii davranılırsa,tabi ortada sevgi falan varsa.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben seni kardeşim olarak görüyorum...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. Budur. İmzalık.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ahlaksız teklif deil arkadaşlar.Böyle bişey olsa sizce yazar mıyım zaten LöL. @Fistan : Zaten birini "kardeş gibi görmek" olayı anlaşılmaz.Göreceli bişeydir o kadar.[signature][hline]İnternete resim yüklemek Why can't you see that I try; When every tear I shed, is for you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben seni arkadas(kardes) biliyorum demede ne dersen de!![signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bana birisi bole solese bunun imkansiz oldugunu ve nedenlerini anlatırdım[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 guzelse kız neden olmasın :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kız olan sabrina :D[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar