Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 çok merak ettim filmi bakayım bu gece izliyicem ps: evet üni ilk senem daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 10 küsür kere izledm tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 az önce ilk defa izledim,yeni izleyenlerin beğenmedim demesini çok doğal buluyorum çünkü çıktığı yıldan sonra gelen dehşet filmler arasında sönük kalabilir. of be ne filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Sırf o süt gibi hatunu heba ettiği için hakediyor başına gelenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ass to ass. faaaaaaak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Film gayet sağlam olmuş. harbi bunu benim gibi yeni üniye başlayan tiplere izletçen bak nasıl kaçırıyorlar uyuşturucu lafını duydumu :P soundtrackler de güzel ama kapanış sahnesine Metallica'dan Sad but True da über giderdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Güzel film ama o kdr da ekrana bakıp kalınacak kdr etkileyen bir film değildi bence. Tabii Türkçe dublajlı izlememin etkisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 DonCorleone said: aşırı gereksiz bi film.. 2 saatim boşuna geçti resmen.. sadece izlerken insanın sinirlerini bozuyor başka hiç bişey yapmıor ne bişi öretio nede bişi anlatıo bana göre.. insan bişeye sinir olunca boğazında bişi yanıyormuş gibi olur ya 2 saat boyunca o olay oluor.. sora o son 15 dakkası yokmu göz yormaktan başka bişi yapmıor irreversible ın ilk 15 dakkası gibi kamera ordan oraya atlıor sürekli oynuo sinir bozucu bi film keşke izlemeseydim iradesiz insanın ne durumlara düşebileceğini gösteriyor daha ne anlayacaksın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 irreversible ın tek önemli sahnesi tünel sahnesi zaten:) reqiem for a dream hayatımda izlediğim en sağlam filmlerin başında gelir.filmden alıncak ders irade fakat ben iradesizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 saçma sapan bir filmdi, izlediğime pişman oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 hehe sacma sapan demiyelimde overrated en dogru yorum olmuş piskolojik olarak insanı cok etkiliyor ama bu süper bir film olduğu anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Masticore said: hehe sacma sapan demiyelimde overrated en dogru yorum olmuş piskolojik olarak insanı cok etkiliyor ama bu süper bir film olduğu anlamına gelmez. ne zamandır izlicem filmi çok tavsiye ettiler, bir de 8.5 puanı var. neyse 2000 ylının filmi anca izledim az önce bitti düşündüğüm gibi çıkmadı, zevk meselesi, filme bayılanlar olmuş, bana göre 2/10 o da Jennifer Connelly nin hatrına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 zevk meselesi evet. ben beğenmiştim çok sağlam konusu vardı bence ve çok iyi anlatmışlar flimi. hele kızın o düştüğü son hali öldürdü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 her filmi aksiyon efekt dövüş beklentisiyle izlememek lzm :) ağır filmler bunlar.kaldıramıosan izlemicen :).zevk renk demiyelim artık sıkıldım :).demiyolarki bu film ağor ben kaldıramadım,gereksiz saçma mal film diyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Red said: her filmi aksiyon efekt dövüş beklentisiyle izlememek lzm :) ağır filmler bunlar.kaldıramıosan izlemicen :).zevk renk demiyelim artık sıkıldım :).demiyolarki bu film ağor ben kaldıramadım,gereksiz saçma mal film diyolar :)ü bırak şu entel dantel işleri, ağırmış film nesi ağır ya, ağırlık ne demek? duymuşun bi yerden bişey buraya gelmiş yazı yazıosun yazık sana walla.. zevk renk meselesi ayrıca sıkıldıysan başka kapıya bu işler böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 aronofsky'nin en kötü filmi bence. kurgusu kusursuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Red said: her filmi aksiyon efekt dövüş beklentisiyle izlememek lzm :) ağır filmler bunlar.kaldıramıosan izlemicen :).zevk renk demiyelim artık sıkıldım :).demiyolarki bu film ağor ben kaldıramadım,gereksiz saçma mal film diyolar :) helal sen çok sağlam kaldırmışın :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 indiriyorum ve bu gece tekrardan izleyeceüm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hayatıma dar ya o film =/ ama güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 şu filme prim vermeyin. hedef kitle gerizekalı amerikan ortaokul kızları. gerçekçilikten ciddi anlamda uzak film. ayak parmağından eroin vuran adam var. o kol olayı yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hmm uyuşturucu o kadar da zararlı değil diyorsun yani. o zaman başlayalım aga haydin. allahım ya. belgesel değil bu, tabii ki de abartı yanları olacak. BİZ GERÇEKLERİ %100 YANSITIRIZ KANKUT gibi bi iddiası yok ki filmin. rfad'a laf söyletmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 dediğine katılıyorum. %100 olarakta hak veriyorum. kullanan adama ayrı bir kılım ve ortaokul kızlarının sanki bağımlıymış gibi prim vermesine "ay çok ağladım beni anlattı" demeleri ayrı bir tezat! ama napim uyuşturucuyla ilgili çekimi hoş olan bir film. soundtrack zaten adamı çeken bence bu filmde. ama benim için en iyi uyuşturucu, junkie filmi the trainspotting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yazdığım mesajda uyuşturucuya övgüyle alakalı tek bir kelime geçiyor mu? film sadece net bir misyoner filmi. ve inanılmaz göze batıyor bu yönü. rahatsız olmadan görmezden gelip nasıl seviyosunuz abi filmi. hayır kanıliyi bende seviyorum okde film tırt. net en overrated filmlerden bitanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar