Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Arkadaslar Oyuna Girenler Nicklerini Falan Yazalarsa Birbirimizi Buluruz Birlikte Kasariz Falan Guzel Olur...Ben Girebilicem Insallah O Zaman Yazicam Nicki... Not :Konu Herkeze Faydali Olur Diye Actim Girince Banada Faydasi Olucak :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. [Bu mesaj Netcafe tarafından 13 Kasım 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Slm ben de dün akşam başladım lvl ım 2:) adım jasper pls beni bulunuz....Akşama grşlim. Byesssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yeni başlayacam büyük ihtimalle okcu ve ice zımbırtısı olurum. Nick Laiquendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 iyi lai kardeş oluruz.. zaten öyle sayılırız (:[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 onceden xaia dan vardı sımdı yenı acılan servera gectım ice archer kasıyorum FemmeFatale isim sımdılık daha 5 ım ama aksam 10 olurum buyuk ıhtımalle[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Femme akşam saat 8 gibi oyundayım en geç sana Pm atarım.İşallah:) atmayı beceremedim de...Deniycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben 3 e geldim archer açtım colda verdim de ben bu skilli ne zmn kullanacam .. yani adam baktım ice atıyor ben nasıl yapacam[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ilk ice buyusu lvl 6 da mı ne acılıyor bıde bu buyulerı acmak ıcın skıllerı vermen gerekıyor s tusuna basınca acılan bı ekran var ordan (sanırım skıllerı verdın yazmıstın ama hatırlamıyorum kusuruma bakma :) )[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 şuan oyundayım.. varsa oynayan nick Pijaje[signature][hline]http://www.turktekno.net Teknolojİnternet? http://www.ekpaket.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya oyundaydım benim nick MoriQuendo da çok lag war oyunda..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 aççam bende char postlarım[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Cillop .Sw_Lightning_heal --> Lvl 16 Female[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Arkadaşlar bu başlık altında oyun içeriği ile ilgili dökümanları toplasak nasıl olur.. Yeni başlık açmak istemedim.. Bu başlık altında halledelim olaylarımızı.. Diğer başlık koptu zaten 13 sayfa olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 KAzasız belasız bı cekersem bu aksam baslıyacagım. Hangı serverdayız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Jum benim 2 serverdada çarım var.Jasper-Xian/Ege-Aege :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 açtım 2. serverda Kokashi ::) Oyun gerçekten zor alışması son derece gerzek yürütme sistemi karakteri oturtmak için ayrı tıklamak saldırtmak için ayrı tıklamak gerekio.mouse un sağ tuşu tamamen işlevsiz kamera dışında.quest lerde çözmesi uzun mob ları bulamadımhiç herkez aynı duruo insan bi mob belirteci koyar wowdaki gibi. ve biri bana lütfen nası party ve guild içinde msj atabileceğimi yazarsa çok sevinirim.[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bende actım dostlarım. Nasıl whıp atacagımı bıle bılmıyorum o derece noobum yani :) nick sakso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Arkadaslar spear char actım.. Oyun hakkındakı bılgılerınızı paytlasırsanız sevınırım. Questler ıtemlar para ve cabuk kasma acısından.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Xian - NeroWarden[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Şu anixan dayım ismim zeyna buluşup takılalım.Bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 server : aege nick : DifferentOne :D[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 parti içi konuşma vesvelesi "#" konularak mesajın devamı getirilir.[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ilginç ama ben bir kez bile giremedim oyuna hep bağlantı problemi var diyor ben sorunluyum sanırım sildim bende oyunu deli olup.[signature][hline]Sırada Reklamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Sungur server Aege Guild vs varsa girmek isterim..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Arkadaslar Aege Sakso nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar