Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 kalabilir herhalde evde yalnız? yemini verirsin suyunu verirsin beslersin Kuşların bir sorunu var yanlız etrafı çok pisletiyorlar[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 azmodai fazla pis falan demedi kafesi dışınada yapmıyormuş ama tabi burda eğitim konusu var sanırım ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 muhabbet kuşuyla (kuşlarıyla) kedinin (hem de cazgırın allahı. böyle kedi görmedim) aynı evde yaşadıklarına şahit oldum ve olmaktayım da. anaanemlerde yaklaşık 15 yaşında bi kedi var (van kedisi) bu kedi kaç senedir çeşitli kuşlarla (bi ara sultan papağanı da vardı aralarında) sorunsuz bi şekilde geçinmekte. yani ilk zamanlarında bi iki kere saldırmaya çalıştı ama bi süre sonra alıştı hayvan. hatta aynı evde bi köpek de vardı zamanında. kedi köpek kuş geçiniyolardı.[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Ne pisletmesi be çatır çattır yapıolar[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ya aslında ankara migros ta bir kuş gördüm böyle büyük bir kafeste uzun gagası falan var ya cinsi neydi pff :([hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Eheh aklıma direk Sylvester, Tweety, Granny bide adını unuttum o buldog geldi. Sizinkiler de maceraya çıkıp dedektiflik yapıyorlar mıydı?:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ya 1-2 önce aldığı bi köpek için "olmuyor besleyemiyorum verecem" diyen biri bence çok da fazla hayvan sevgisi barındırmıyordur içinde. besleyebilmek için elinden geleni yaparsın, sabah 6'da kalkar yürüyüşe çıkarırsın, gerekirse evdeki pisliklerini sen temizlersin vs vs bence hayvan alma, sadece hayvan almak için. gerçekten sevip bakıcaksan al. (ki pek sanmıyorum) no offence[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 sen en ıyısı zos al bıner gezersınde[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 zos ney lan ?[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 frenzied ostard :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 orc bence sen biraz daha sorumluluk sahibi bi insan olana kadar hayvan beslememelisin. :hrr:[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 orc kac ya$ındasın belkı sana kopek agır gelmıstır sorumlulugu bence kopegı vermeyın annenle fılan bolu$un sorumlugu hem sana o kadar agır gelmez ma aıyı bakamıyacagını dusunuyosan ver derım ıyı bırıne bıde sen kopek alcam dıye topıc actıgında mıllet uyarmı$tı sanıyorum ba$ta[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Sea Monkey al. Tohumunu al yani :)[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 orc_lord a bastan kopek sahıbı olmanın zorluklarını anlatmıstık, o bızı dınlemedı.Sımdıde kopegını vermek ıtıyor. Eger gercekten kararlıysan evde bır hayvana bakmaya bu kesınlıkle kedı olmalıdır.Tam bır ev hayvanı. Tuvalet egıtımınde sorun cıkarmaz, en temız hayvanlardan bırısıdır. Arkadaslıkta eder sana. Iran kedısı sahıbıyım yaklasık 4.5 aylık. Su an bu sırın seyı ıyıkı almısım dıye devamlı soylenırım. Ama tek sorunu tuy. O da hergun fırcalanarak dokulme olayını minumuma ındırıyor. Iran cınslerı dıger kedıelre gore cok daha degısık huy bakımından. Fazla hareketlı degıller, senı yormuyorlar yanı. Inanırmısınız kedıler nankor derler ya benımkısı hıcte oyle degıl. Devamlı pesımde uyumadıgı zamanlar.Hıc ayrılmıyor pesımden.Tabı sokaktan alacagın bır yavru kedıde senı mutlu edebılır. Ama benım param var, e bıraz da guzel gorunumlu bısey ıstıyorum dıyorsan ıran kedısı derım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dUdU Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 orc_lord bakıp iyi güldüm mesajlarına ya. harbi komik adammışsın. 500$ ha vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 nie komik oldu şimdi napmış ki sen ondan daha mı az komiksin ben de sana kıçımla gülüorum belki ama yüzüne wurup senin gibi arsızlık yapmıorum. şimdi bu foruma laf sokmak için kawag etmek için girilmez kardeşim gülüosan kendi çapında gül eğlen kendi kendine ama kimseye laf atma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 haskiyi satıcak galiba onun parası 500$ onu demiştir[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 *!Tahtaya yazar* Bir daha Paticik Forumlarında . veya * ile kamufle ederek de olsa küfürlü veya düzeysiz mesajlar atmayacağım... Bir daha Paticik Forumlarında . veya * ile kamufle ederek de olsa küfürlü veya düzeysiz mesajlar atmayacağım... Bir daha Paticik Forumlarında . veya * ile kamufle ederek de olsa küfürlü veya düzeysiz mesajlar atmayacağım... Bir daha Paticik Forumlarında . veya * ile kamufle ederek de olsa küfürlü veya düzeysiz mesajlar atmayacağım... Bir daha Paticik Forumlarında . veya * ile kamufle ederek de olsa küfürlü... [Bu mesaj Nefr tarafından 11 August 2003 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Orc korkarım ben de bu mesaja katılıyorum, bir hayvanın daha psikolojisini bozmaya gerek yok. Tavşan al, balık al, kaplumbağa al ama seni benimseyecek bir hayvan alma bence de. said: Grudge, 11 August 2003 10:31 tarihinde demiş ki: orc bence sen biraz daha sorumluluk sahibi bi insan olana kadar hayvan beslememelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 misal benim köpeğim var şu anda rottweiler ya bakmak zor tabi orayı burayı yiyor ısırıyor şerefsiz sakat bide hayvan kalça çıkığı var. ama kalçasına masaj yaptığın zaman suratının aldığı hali görünce tekrar aşık oluyorsun hayvana.. böyle bişey.. vermeye kıyamadığın zaman sorumluluk sahibi oluyorsun aslında[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 köpek beslemek ciddi bir iştir. Dışarı çıkartıp gezdirmen gerekir. Her gün düzeyli taraman gerekir. Yemeklerini aksatmadan vermen gerekir. Hele enik zamanı tam beter. Çişini nereye yapçağını bilmiyor, dışarı çıkartıp dolaştırman çok zor, emirlerine hiç uymuyor felan filan. Köpek beslemenin zevki burda saklı. Yoksa al bir konuşan robot köpek, havlayıp dursun sana. Ya da peluş al. Şirin duruyor onlar bir de. Havyan beslemek eziyettir. Köpeğin tuvaleti var, gezmesi var; balığın suyu var, yemi var, temizlenmesi var... Yani iguana alsan bile emek vermen gerekir. Sen bence o 500$ı al, git bir Digital Fotoğraf makinesi edin. Bir canlı beslemek özveri ister. Sonunda emeğinin karşılığını alırsın. Ancak köpek gibi şeyler çok fazla özveri istiyor. Biz de Ayk yavruyken epey zorlandık. Arasıra başkasına verdik felan. Ama sonuçta şu an çok rahat. Tatillere bile bizle gidebiliyor. Lokantaya gidiyoruz yanımıza bağlıyoruz.[hline]You are not bad afterall, You just dress bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 orc sen benı dınle al bı kedı, ne gezdırmesı var ne havlaması nede tuvalet egıtımı, tek sorun dedıgım gıbı tuy. ıran kedısı alırsan sesını ayda yılda bır duyarsın hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 yillardir kedilerle hasir nesirim, kendimi bildim bileli. 97 den beri de direkt kendi evimde besliyorum. hayatimda boyle insani tatmin eden bir olay gormedim. bu evrende hicbir sey bana kolay kolay diski, idrar islerine baktiramazdi. bir veledin pesinden kosuyorum. oraya maw buraya muw. inanilmaz bir sekilde ne zor geliyor, ne sikiliyorum, ne de pisman oluyorum. eger kisi bir hayvan alacaksa, onu sonsuza dek bakmak uzere almali. bu sekilde en ileri derecede yakin bir iliskiyi ve samimiyeti, sevgiyi kurmak mumkun oluyor. eger bir hayvaniniz varsa ve siz ona kendinizi adamissaniz karsiligini MUTLAKA alirsiniz. kedi dedigin sey biyikli ev maymunu gibi bir sey. 97 den beri gormedigim sacmalik kalmadi. haller, hareketler, tavirlar, yattigi yerler, yatis sekilleri, oynadigi seyler ve oynama sekilleri, davranis bicimleri, cikardigi sesler... cogu zaman gulmekten yerde yuvarlandigim oldu. ne hayvan alirsan al, sonsuza dek iyi bakmak uzere al.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 hayvan alinip satilmaz. marul mu domates mi bu. parayla hayvan almayi ya da vermenin yanlisligina kanaat getiremeyen kimse bence hayvan besleyebilecek duygusal olgunluga erismis degildir. hayvan alinirken sokaktan alinir, verilirken de kendisine en iyi bakacak kisiye bir nevi emanet gibi verilir. hayvan bir sevgi meselesidir, hede cinsi hayvan alalim, hodo cinsi karizmamiz olsun diye uo da yaninda pet dolastiran tamer davranisiyla yuklenilecek bir is degildi. eger elindeki kopegin sikintisina katlanamadiysan ne kedi al ne kus al. git bi sanal bebek al onu besle.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 papagan maddi manevi adanmislik ister. oyle kedi kopek gibi ara sira ihmal etmeye gelmez. muhabbet kuslari da kucuk yaslarda ya da tek yasarken oyledi. ihmal edersen, sonra cok uzulursun.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar