Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

*güm* arkasından gelen *vii* olayı

Chemical

Öne çıkan mesajlar

said:
Dela, 24 Kasım 2005 18:57 tarihinde demiş ki:
10 dolarlik adamda 200 ytllik cam var, vay anasini olayi olabilirmis baslik.

süpersin.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gene Dungeon Siege 2 oynarken abim arkadan sessizce gelip kulağımın dibinde Benim davulun ziline vurdu geçmedi 10 dakka inlemesi berbat bişi..

Bi kezde çocugun birinin kulağına tokat atmıştım yanlışlıkla sağır oldum sağır oldum die gitmişti...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo , Kişisel'e girdim, hemen ilk sayfadan 3 tane konu sana;

Mesela Paticik'i çok seviyomuş bu arkadaş...

Bu arkadaş da -dikkatinizi çekerim Alan Yetkilisi- çarpılmış...

Eh buna hiçbirşey demiyorum artık...

Böyle konular açılırken, neden sizin gözünüze direkt Chemical'ın açtığı konu takılır anlamam. Hadi onu da geçtim, çok fena rahatsız olduğunuzu göz önünde bulunduruyorum bu konudan(!), buyrun burdan yakın kardeşim --> .

Gözlüğün fiyatını niye söyledin demişsin bi de adama, gözlüğün "değerli" birşey olduğunu irdelemek için söylemiştir. Chemical her ne kadar eskiden fazlasıyla boş konu açmış bir adam olsa da, "Bakın benim gözlüklerimin camı bile 200 milyon, yaa naber?" diyecek adam değildir.

Önyargılı davranmayın insanlara karşı, keza çifte standart da yapmayın. Bundan rahatsız oluyosanız, Kişisel'dekilere niye ses çıkarmıyosunuz?[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 24 Kasım 2005 18:18 tarihinde demiş ki:
sandalyesinin kaynaklarını koparayım tam sandalyenin ortasınıda alt taraftan oyarak incecik bir tahta şekline getireyim ve bu oyuğun altına yere dayanmış bir boru koyayım?

:horace: :horace:[signature][hline]Nick : Khrull
Class : Assasin
Level : 6x
Nation: Karus
Server : Diez
Np : 10xxx
BANNED :(
JoNyBLaCks 6x Mage
_TikiTo_ [Playing]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...