namesiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Anaaa chemi o selin bizim okuldan gelen selinmi.Hepsinide tanıyorum verdiği isimlerin.Bu adamda yapmadğını bırakmıyo ama onlara.Ehu[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Dela, 24 Kasım 2005 18:57 tarihinde demiş ki: 10 dolarlik adamda 200 ytllik cam var, vay anasini olayi olabilirmis baslik. süpersin.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Dün gene Dungeon Siege 2 oynarken abim arkadan sessizce gelip kulağımın dibinde Benim davulun ziline vurdu geçmedi 10 dakka inlemesi berbat bişi.. Bi kezde çocugun birinin kulağına tokat atmıştım yanlışlıkla sağır oldum sağır oldum die gitmişti...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 gecmiş ola[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Dela, 24 Kasım 2005 18:57 tarihinde demiş ki: 10 dolarlik adamda 200 ytllik cam var, vay anasini olayi olabilirmis baslik. budur :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Dela, 24 Kasım 2005 18:57 tarihinde demiş ki: 10 dolarlik adamda 200 ytllik cam var, vay anasini olayi olabilirmis baslik. Bu ne demek şimdi ya?[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kendini gösteriyo[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ilkokul cocugu bile açmaz yahu böle topic ayrıca kişisel olması da lzm degil mi? bide nie gozlugunun fiyatını veriosun?[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Böh... Sıkıcı bişey yazdım iyice germesin şimdi. [Bu mesaj Overseer tarafından 26 Kasım 2005 03:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Diablo , Kişisel'e girdim, hemen ilk sayfadan 3 tane konu sana;Mesela Paticik'i çok seviyomuş bu arkadaş...Bu arkadaş da -dikkatinizi çekerim Alan Yetkilisi- çarpılmış...Eh buna hiçbirşey demiyorum artık... Böyle konular açılırken, neden sizin gözünüze direkt Chemical'ın açtığı konu takılır anlamam. Hadi onu da geçtim, çok fena rahatsız olduğunuzu göz önünde bulunduruyorum bu konudan(!), buyrun burdan yakın kardeşim --> . Gözlüğün fiyatını niye söyledin demişsin bi de adama, gözlüğün "değerli" birşey olduğunu irdelemek için söylemiştir. Chemical her ne kadar eskiden fazlasıyla boş konu açmış bir adam olsa da, "Bakın benim gözlüklerimin camı bile 200 milyon, yaa naber?" diyecek adam değildir. Önyargılı davranmayın insanlara karşı, keza çifte standart da yapmayın. Bundan rahatsız oluyosanız, Kişisel'dekilere niye ses çıkarmıyosunuz?[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Chemical, 24 Kasım 2005 18:18 tarihinde demiş ki: sandalyesinin kaynaklarını koparayım tam sandalyenin ortasınıda alt taraftan oyarak incecik bir tahta şekline getireyim ve bu oyuğun altına yere dayanmış bir boru koyayım? :horace: :horace:[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 of adam chemical'i savunmus bana karsi, sendika gerekli prosedurleri yerine getirecektir en kisa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bilerek yapıyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 2 seneki önceki topic neden uplandı acaba, yoksa chemical aynı olayı tekrar mı yaşadı diye düşünürken, ecayip havyanlara benziyirsen durumu yaşanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 eski konuları uplamaktaki amaç nedir? çok mu hoşlanıyorsunuz? işiniz mi yok? sıkıldınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Canı istemiş uplamış , bu kadar batan ne onu anlamadım , mesaj atmayın geri insin yani . Germeyin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 gerekli prosedür bitmiş bile olm, adam cezasını aldı işte sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 batma, batarlar aheste aheste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 benim öyle sol kulağıma omuz çarpmıştı ama çok feciydi, kulakzarım delinmişti ama 2 haftada gibi bi sürede iyileşti, bikaç dakika boyunca sol kulakla uğultudan başka bişey duyamamıştım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ya bırak ya tokat yemişin işte kızdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 azauheuzhahze 2005in konusuymuş asdhasgdsad =D tarihe bakmadan anı yazdım ben direk asdhgashdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 hayat hikayeinizi foruma yazmaktan vazgeçin artık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Nasıl gözden kaçmış bu yav :) ASL ? inspration said: ilginç ama hemcinsimi savunucam o vurduysa haklıdır (istisnalar hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 konuları uplasak nolurki : ( maksat eğlence değilmi : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar