Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.9 Patch Notes..

Gangren

Öne çıkan mesajlar

said:
Sparkcaster, 23 Kasım 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
sam insaf paladinle field marshal olmuşsun hala paladin kötü talantleri rezalet diyorsun.bu işte bir yalnışlık var

sınıf ile ne alakası var rankin? sonuç zaman ve emek ile ulaşılan birşey, sınıfın ne olduğu önemli değil. rank 14 paladinler var yeni birşey de değil. ayrıca şimdi talentları geçtim, yeni talentlar daha da iğrenç..

law yok ben daha 14 olmadım. :) ama olmam da böyle yapacaklarsa..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 23 Kasım 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
enrage abartı derecede kuvvetli bir talent idi, sonunda nerflemişler, bekliyordum şahsen. daha yüksek tier'deki paladin bonus dmg talentı %15 arttırıyor lol be. %40 nedir, dmg power-up alıp üstüne sayge'ye fal baktırmışsın gibi..

sam warrior la paladin i kıyaslıyamazsın hep bunu yapıyosun warrior un suyu var paladin de yok NERF war shaman da su var paladin de yok shaman a da nerf diyosun bole dusurenerek bi yere gelinmez ki?warrior bu tabiki dmg i abartı olacak melee attack ta..enrage hic te abartı bisi degildi..rank 14 silahiyla 2 k ms vurdu millet diye warrior abartı dmg veriyo demek komik otesi birseydir..

[Bu mesaj Way tarafından 23 Kasım 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 23 Kasım 2005 15:19 tarihinde demiş ki:
- Enchanters can now turn some of their dusts and shards into magical oils. These oils when applied to weapons add a temporary bonus to magical damage or mana regeneration that stacks with permanent enchantments. The lower levels of these recipes are found on normal enchanting vendors. The higher level versions are found on special vendors and are rewards for high Zandalar faction.

huh!11!!111

sufeR !!![signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 23 Kasım 2005 17:58 tarihinde demiş ki:
said:
Sam, 23 Kasım 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
enrage abartı derecede kuvvetli bir talent idi, sonunda nerflemişler, bekliyordum şahsen. daha yüksek tier'deki paladin bonus dmg talentı %15 arttırıyor lol be. %40 nedir, dmg power-up alıp üstüne sayge'ye fal baktırmışsın gibi..

sam warrior la paladin i kıyaslıyamazsın hep bunu yapıyosun warrior un suyu var paladin de yok NERF war shaman da su var paladin de yok shaman a da nerf diyosun bole dusurenerek bi yere gelinmez ki?warrior bu tabiki dmg i abartı olacak melee attack ta..enrage hic te abartı bisi degildi..rank 14 silahiyla 2 k ms vurdu millet diye warrior abartı dmg veriyo demek komik otesi birseydir..

enrage abartı idi. bunu da bütün warriorlar da kabul eder. abartı melee dmg sınıfı rogue, adamlar leather giyiyorlar. hesap kitap gayet net, elbette talentları kıyaslarım aynı tierdeki. %25 halen alınmaya değer ve gayet iyi, eskiden almayan salak yerine konuyordu esas..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

paticiğin diğer warriorlari, sizce de eski haliyle enrage abartimiydi? (ben daha hiç enrage yüzü görmeden nerflenicek yaw :(((888 )

cüce, delidumrul ve adini hatirlayamadiğim diğer warriler bi deyiverin bakem?[signature][hline]
power is when we have every justification to kill, and we don't.
Sosyal ağlarda paylaş

bencede paladin abartı bi class toptan silseler paladin i cok iyi olurdu lol :)enrage in abartısı kime gore neye gore?? her nerf .. topic ine gore bu adamlar nerf yapacaksa isimiz var be :)
3.80 speed li silahla ki normal melee den baska attack sansımız yok bırakın da birileri size crit vurdugunda % 40 dmg bonus alabilelim..diyecek soz bulamıyorum korktugum basima geldi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sam ayip gunah. Imba Paladin oynar ona ragmen beceremez bir de ustune zir zir zirlarsin. Bizim Warrior'daki ise yarar 2 sey olan Sweep ve Enrage'e deli Nerf gelir `Evet dogrusu buydu.` dersin. Ne bos yorumdur bu be... Anlasildi. Sam'e emzik verilsin. Yoksa her classa nerf lazim..
Tobe tobe.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Bunun disinda Bloodthirst'e %5+ AP-Hit gelmis. Saolun be.. Allahin islevsiz talenti cok boka yaradi simdi. 100 HP healliyor da kendileri her vurus oturursa... 30 rage.. Hahayt.
Yok yani %25 de bana yeter sorun degil de `Evet, dogrusu bu.` diyen bir zirlak olmasi ortamda sinirleri geriyor.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

iyice saçmaladın, enrage yeni haliyle de süper bir talent iken esas senin ağlaman yersiz. kendisininki dışında sınıflar ve talentlar hakkında bilgisi olan her insan öngörebilirdi bunu..

yeni vengeance ile flurry veya enrage'i bir kıyasla bakalım sen. gör nasıl gimp talent olurmuş..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

Druids
Bear and Dire Bear form - Effects that lower armor will now lower armor by a percentage of the druid's full armor, rather than just base (caster form) armor. However, Enrage will still only remove 75% of base armor.

bunın tam olarak anlamı nedir arkadaslar ingilizcem zayıf tercüme ederseniz sevinirim tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

Bırakıyorum warriorumu. Alt kasmaya başlarım artık. Blizzin bu gerizekalı tavrından nefret ediyorum. O izlediğiniz pvp videolarındaki warriorun arkasında "soz fg" healer grubu oluyor. Ayrıca herkes MS warrior olmak zorunda değil. Fury warriorun bir enragei vardı, artık oda yok. Düz küfür gidesim geliyor ama zor tutuyorum..[signature][hline] Tanrım, eğer bu forumu okuyorsan bir gün evime uğra, konuşmak istediğim şeyler var.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya beyler ne ettiniz % 24 hala süper bence.tabi bende % 40'ı tercih ederdim ama bence öyle bütün warriorların kaderini değiştiren bir nerf de olmadı bu.Ayrıca bence paladinlerin yeni retrubition tree si daha güzel olmuş.Holy'nin çok az birşey da gelişmesi lazımdı ama o da çok büyük bir fark değil yani.Daha da başka birşeye ihtiyaçları olduğunu da sanmıyorum.Paladin zaten ölmeyip grubunu öldürtmeyen bir karakter olarak geliştirilmiş.Bu çok bariz belli.Daha başka birşey amaçlayan veya istiyen arkadaşlar gitsinler başka karakter rollasınlar...

PS:Shaman'ın purge'ü bizi öldürüyor gibi yorumlar yapmayın lütfen o iki class arasındaki dengesizliktir.O konuya girersek çıkamayız.

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 23 Kasım 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zlowrf yanlış anlamışsın enrage kaldırılmıyor etkisi azalıyor sadece.. wissy 2k pyroyla açılabildiği gibi benim offhand daggerımın 70 critiyle de açılıyo.sizce bi crit yiyerek 15 saniye boyunca bütün dpsinizi 40% arttırmak mantıklı mıydı ? hayır değildi ve siz cevap vermeden önce tekrar söylüyorum level 60 warriorum da var.20%-30% mantıklı rakamdı güzel oldu.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist

[Bu mesaj Phlox tarafından 23 Kasım 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

%25 kaldırılmış demek %40dan sonra. Yıkıntısını bırakmışlar. Flurryle enragei değiştirmek kimseninmi aklına gelmez? Ya, anlamıyorumki baska birşey yapsalardı. Offhand criti trigerlamasın ne biliyim.. Fury warrior = Enrage+Flurry. Artık yok tabii öyle birşey..[signature][hline] Tanrım, eğer bu forumu okuyorsan bir gün evime uğra, konuşmak istediğim şeyler var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...